Τα ιδια σημερα, καλα ειναι. Θα προσπαθησω να πιω λιγο νερακι παραπανω σημερα...
74,4
Printable View
Τα ιδια σημερα, καλα ειναι. Θα προσπαθησω να πιω λιγο νερακι παραπανω σημερα...
74,4
-300 σημερα! Δηλαδη 88,7!
Καλα παιδια πηγα στον Ιορδανη στο Χαλανδρι με γονεις και εφαγα τα παντα... και στο τελος μας εφεραν και μπακλαβα με παγωτο για επιδορπιο... omg
ελα βρε δεν πειράζει συσφιξες ομως τις οικογενειακές σχέσεις. πίτσα έφαγες τελικά; Καλά αυριο στναταράκι θα σαι μείον
Οχι μιση φρατζολα ψωμι με βουτες σε χωριατικη, χορτοπιτα, σαγανακι, φετα και λιγο κρεας. Και μπακλαβα με παγωτο.
ελα μωρέ εντάξει δεν ήταν και πολύ τρομερά. Και επιμένω ο μπακλαβάς θα σώσει την κατάσταση:tumble:
Ναι δεν ειναι... τωρα που τα γρψα το συνειδητοποιησα...φουσκωσα παρα πολυ ομως...
καλησπερα και καλη χρονια σε ολους..εχω να μπω εδω περιπου 1 μηνα ...αυτον τον μηνα δεν εχασα ουε πηρα λογω φαρμακευτικης αγωγης..εχω
απο την Δευτερα παλι απο την αρχη κ ελπιζω να τα καταφερω....
Good luck σοκολατιτσα!!! Ελπιζω οτι προβλημα και να υπηρχε να εχει ξεπεραστει. Πολυ σημαντικο που διατηρηθηκες και τωρα καλα κατεβασματα!!!
Βλεπω πολλες στα ιδια κ σημερα,οπως κ εγω.. :smug b:
Μαλλον επειδη ηπια πολυ νερο!
Θα το κοψουμε κ αυτο δλδ,μην μας δειξει παραπανω..Ελεος!
Εσας σας βοηθαει το πολυ νερο ρε κοριτσια;
Τι να σου πω εγω δυστυχως δε μπορω να πιο πολυ νερο. Λιγο κι αυτο με το ζορι, αν το θυμηθω!!! Παντως αφου πινεις, μην το κοψεις σε καμια περιπτωση!! Ενας διαιτολογος ελεγε οτι το νερο ειναι το 50% της επιτυχιας μιας διαιτας!
Καλημερα!
Ρε πουστη τπτ δεν μπορεις να φας πια! ΤΙΠΟΤΑ!
+700 σημερα...
Φτου κι'απ την αρχη...
omg. Συμπασχω συναγωνιστρια!
καλημέρα κορίτσια...πιστεύω ότι το νερό βοηθάει πολύ...πίνω πάνω απο 1 1/2 λίτρο την ημέρα + βότανα και
τσάγια..Ελενάκι και Πηνελοπάκι εγώ δεν ζυγίζομαι κάθε μέρα...πλέον πήγα σε διαιτολόγο και ξέγνοιασα από αυτό...:bigsmile:
Tι σχεση εχει ο διθαιτολογος με το ζυγισμα?