Μωρε αμα θελουμε...Ολα τα μπορουμε!!
Printable View
Μωρε αμα θελουμε...Ολα τα μπορουμε!!
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕΕΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕΕΕΕΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛ Ε
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Ε
:p
Σηκωσε το το τιμημενο δεν μπορω δεν μπορω να περιμενωωωωωωω!!!!
Αντε να δουμε!!!
Προς το παρον ας βολευτουμε με ενα κυπελλακι παγωτο!!!!!!!!
εγω παλι ποτε δεν καταλαβα πως καποιος αντλει ευχαριστηση απο την νικη της ομαδας που υποστηριζει
και εγω βλεπω μπαλα καμια φορα αλλα δεν μπορω να υποστηριξω καποια ομαδα βλεπω μονο για το θεαμα ανεξαρτητα απο που προερχεται
παιδια ο πιο ωραιος αντρας στο μουντιαλ μακραν για μενα, ο Drogba!!!!!!!!!!!!!!!! τι μωρο Θεε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το καλο με τη θαλασσα ειναι οτι μπορουμε να παμε πολυ βαθια ετσι ωστε να μην ακουμε και βλεπουμε κανεναν. το κακο ειναι οτι θα πρεπει να βγουμε καποια στιγμη, κι οταν ειναι παρεες στη παραλια νιωθουμε παρεισακτοι. αλλα πες οτι θελουμε να γινουμε κοινωνικοι, τι κοινο μπορει να υπαρχει με παπαραδες που μασαν το κουτοχορτο του μουντιαλ, και *******κια που σχολιαζουν τα Mad awards ?
Σκεφτομαι, πως τα ψυχοσωματικα μου κανουν βολτες.. Εχω μουδιασμα στο αριστερο ποδι εδω και 1 μηνα... Πηγα σε νευρολογο. Τιποτα ειπα, μετα απο κλινικη εξεταση. Κι εχω φρικαρει. Το καλο ειναι πως εχει υποχωρησει το αγχος... :)
Μην τα γειωνετε ολα, αν και συμφωνω για μια μεριδα του κοσμου. Εσυ νομιζεις οτι ο κοσμος δεν ειναι υποψιασμενος με ολα αυτα που εχει περασει?. Δηλαδη εγω δεν βλεπω αλλη λυση αν το παμε καθαρα αντικειμενικα, η μονη λυση ειναι στα οπλα.
Υπηρξε ενα κινημα, πριν χρονια που θα μπορουσε να γινει κατι με τους αγανακτισμενους αλλα το κατεπνιξαν με διαφορες δολιοφθορες εκ των εσω.
Να το παμε πολιτικα μεσω εκλογων?... ποιος?.. ποιος μπορει να κανει αμεσες αλλαγες?.. ολοι αναμασαν την ιδια καραμελα.
Οπως καταλαβες ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα, πραγματικα δεν ξερω μεχρι που μπορει να φτασει αυτο το χαλι, ισως αν και μεχρι ο τελευταιος ελληνας δεν εχει ψωμι να φαει, ισως τοτε αρχισουν να παιρνουν την κατασταση στα χερια τους, αλλα μεχρι τοτε μπορει να ειναι πολυ αργα.
3εκ δεν εχουν υποβαλλει φοφρολογικη δηλωση και τους παρακαλαει το κρατος να τις κανουν μαλλον αυτο ειναι το οπλο μας!!! ψηφος και μαλακιες!!!