ότι δεν ζυγίζομαι πλέον σπίτι μου και κάθε μέρα μόνο 1 φορά την εβδομάδα στη διαιτολόγο..αυτό εννοούσα Πηνελόπη μου
Printable View
ότι δεν ζυγίζομαι πλέον σπίτι μου και κάθε μέρα μόνο 1 φορά την εβδομάδα στη διαιτολόγο..αυτό εννοούσα Πηνελόπη μου
το ξέρω Λενιώ μου το ίδιο πρόβλημα και εγώ..όταν κάνω υπερφαγικό είμαι τουλάχιστον +3 κιλά την επόμενη ημέρα..
μου είπε θα μου βάλει...αλλά ρε συ τώρα άρχισα...
το θέμα μου είναι και να μου βάλει..εγώ σε 1 γλυκό δεν μπορώ να σταματήσω:no:
αλλά μου είπε ότι θα μου βάλει στη συνέχεια για να μάθεο το σώμα να το καίει..
να σου πω κάτι...έχω συμβιβαστεί με την΄ιδέα των υπερφαγικών...απλα΄όταν χασω τα κιλά
θέλω να το προγραμματίσω πχ. κάθε Κυριακή...το είχα κάνει χρόνια πριν που είχα διατηρηθεί
στα 55-56 για μία 5 ετία..
Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα με έδειξε 124,6 από 125,2 που ήταν χτες αλλά δεν το πολυπιστευω. Αν δεν πάω στην διαιτολόγο την δευτέρα να μου το επιβεβαιώσει η ίδια δεν πιστεύω τίποτα πια!!!!!
Εμένα πάντος γλυκό ούτε κατά διάνεια δεν δέκτηκα να μου βάλει. Ούτε μπισκότα. Δεν μπορώ να τα σταματήσω άμμα τα ξεκινήσω. Μου έβαλε μόνο μπάρα δημητριακών που είναι μέσα στα θερμιδικά μας πλαίσια. Και φυσικά το κακάο μου το πρωί που δεν το κόβω ούτε ο χριστός να κατέβει στην γη
ακριβώς για αυτό το λόγο έκανα τον συμβιβασμό...γιατί να το κόψω τελείως δεν γίνεται...
τώρα είμαι 70,200 τί έγινε...πέθανε ο πατέρας μου και δεν με ένοιαζε τίποτα...κακώς βεβαια
αλλά ήμουνα χάλια και δεν μπορόύσα να κοντρολάρω τίποτα..
Λενάκι μου, τί να κάνουμε έτσι είναι η ζωή...οπότε όπως καταλαβαίνεις
η διατροφή μου δεν με ένοιαζε και πολύ!
αλλά να κάνουμε ένα υπερφαγικό την εβδομάδα είναι οκ(στη συντήρηση)...μη σου πω ότι ξεμπλοκάρει και ο μεταβολισμός...:bisou:
Καλημερα παιδακια! Σημερα -300γρ, δηλαδη 77,1! Αντε εφυγε ενα κιλακι που ειχα παρει στις γιορτες! Παμε για τα υπολοιπα τωρα!
Καλο σαββατοκυριακο σε ολους!
Καλημέρα κορίτσια,
Μετά τρείς μέρες που τρώω πολύ παραπάνω (χωρίς να έχω φτάσει τις 4000 θερμίδες) δήλαδή το μέγιστο 2600 έβαλα 1,2 κιλά. Δηλαδή ότι είχα χάσει την προηγούμενη εβδομάδα το πήρα με την μία :(
Δεν μπορώ να κάνω δίαιατα ρε κορίτσια!!! Ζορίζομαι υπερβολικά. Ενώ χτες είχα φάει πολύ νορμάλ, στις 2 το βράδυ σηκώθηκα και ξέσκισα το κεικ και μπισκότα...
Τουλάχιστον να σας πω νίωθω λίγο περήφανη (μην γελάσετε) ότι τουλάχιστον δεν έχω πάθει τις ακραίες υπερφαγικές κρίσεις που κάνω... ένα μικρό βηματάκι είναι και αυτό.
Από σήμερα ζήτησα την βοήθεια του άντρα μου, ελπίζω να πιάσει γιατί πιστεύω, αν μη τι άλλο, θα με φέρει και πιο κοντά του γιατί θα νιώθω ότι πραγματικά με βοηθάει ένας δικός μου άνθρωπος!
εγω κοριτσια την προηγουμενη δευτερα πηγα διαιτολογο και με εδειξε 71.9.
πηγα εχ8ες και με εδειξε 66.9!!! και μου ειπε να μην ζυγιστω ξανα σπιτι γιατι ειναι κρισιμο σημειο και δεν πρεπει να αγχωθω.. σαν να σου λεει αγχωσου ρε φιλε!!!
και βασικα η δικια μου με δειχνει 1 κιλολ παραπανω οποτε οντως λεω να ζυγιζομαι εκει<!!!!
τατο μου γλυκια ασε τη διατροφη και προπσπαθησε να κανεις λιγο παραπανω γυμναστικη.. κοβει και την ορεξη!!!μπραβο που ζητησες βοηθεια!! με ενα στηριγμα ολα ειναι καλυτερα απλα ποσεχε μην σε πιεζει αθελα ου