Αυτό προσπαθώ.. Και μου δίνει δύναμη πραγματικά που μοιράζομαι την προσπάθειά μου με άλλα άτομα που δείχνουν αυτοσυγκράτηση και σας ευχαριστώ πολύ γι αυτο!
Printable View
Αυτό προσπαθώ.. Και μου δίνει δύναμη πραγματικά που μοιράζομαι την προσπάθειά μου με άλλα άτομα που δείχνουν αυτοσυγκράτηση και σας ευχαριστώ πολύ γι αυτο!
Καλημέρα :)
Καλώς ήρθες στο τόπικ με τις τριαδοτσούπρες Λενιώ-συμμαθήτρια!!!
Με έχει πιάσει μια στεναχώρια αυτές τις μέρες κορίτσια και δε θέλω να κάνω τίποτα ..
Καφές και αλκοόλ το σκ και μερικές υπερβολές και ταράχτηκε το στομάχι μου :(
ουφ
Καλώς μας ξαναήρθες Μαμασίτα :)
Άντε να μας βαλεις σε τάξη..
Σουσου-ποζερού ;)
Now ελπίζω να πηγαίνεις καλύτερα με το έντερο...
Πινκιώ μου δε στρωσαν οι πολυκυστικές με την απώλεια; Καθόλου παρήγορο αυτό... Πας σε ενδοκρινολόγο;
Κι εγώ έπαιρνα για πολύ καιρό συστηματικά προγεστερόνη... Αυτή που παίρνεις κι εσύ...
καλημερα κοριτσια τι κανετε;
Καλως ηρθες Ελενη! Διαβασε λιγο στην αρχη αρχη κ θα καταλαβεις τι ετσι 3αδες δυαδες κλπ! κ φυσικα οτι θες οπτι αποριες εχει εδω θα τα συζηταμε ολα. Μπραβο κ για την απωλεια κιλων,σουπερ!
Αντε βρε μπεσμπακι αφου ξερεις οτι το νουμερο της ζυγαριας ειναι πλασματικο, συνεχισε κ θα δικαιωθεις!
Πινκακι μου μια χαρα ,καθολου πολλα!
Μανταμιτσα μου μικρες παρασπονδιουλες, ολα στο προγραμμα ειναι.
Μαρουλακι παει το ΣΚ περασε,τωρα ξεκινησε νεα καλυτερη διατροφικα εβδομαδα!
Εγω περιμενω σημερα-αυριο περιοδο κ εχω ξυονησει με τρελο πονοκεφαλο.
Τα χτεσινα μου
Π 1 ποτηρι γαλα 1,5%,1 μηλο με κανελλα,2 καρυδια +5 αμυγδαλα
Δ μηλο +λιγα αμυγδαλα
Μ 150 γρ γιουβαρλακια με λιγο ρυζακι,λαχανικα κ ζωμο μαγειρεμενα με 1κσ λαδι ανα μεριδα
Α ρυζογαλο λαιτ με στεβια
Β σαλατα μαρουλι με λιγο κοτοπουλο ψητο μεσα,1/2 κουπα καλαμποκι, λιγο λαδι ,ξυδι κ μουσταρδα
Quote:
Originally posted by eleni1986
Καλησπέρα σας κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Η δική μου αναφορά..
Πρωί : 1 φέτα ψωμί του τοστ με μαρμελάδα +ένα γιαούρτι
Δεκατιανό : 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης αντί για ένα κουλούρι μισό +1 φρούτο
Μεσημέρι : 1 μερίδα φακές +λίγο τυρί,+σαλάτα+παξιμάδι ολικής
Απόγευμα : 1 μανταρίνι και 1 μπάρα δημητριακών μια χαρά σε βρίσκω
Βράδυ : αυγό βραστό και σαλάτα (+ λίγους ξηρούς καρπούς ή ένα-δύο παξιμάδια ολικής ή μια κούπα ρύζι ή 1 βραστή πατάτα)
Σήμερα στη δουλειά είχε κάποιος γενέθλια και ειχε φέρει κέικ και τρουφάκια και κρατήθηκα και δεν έφαγα.. Όπως μου λέει και ο αδελφός μου, ή που κάνεις εξαντλητική δίαιτα ή που τρως εξαντλητικά!
ελένη σέχω πρήξει κ θα λες ποια είναι αυτή η μέγαιρα. χαχαχα! αλλά δν πειράζει είμαι απτόητη ,σε έχω φέρει κ στο στόμα του λύκου(στο τόπικ αυτό )να σε κατατοπίσουν οι ειδικοί ο μπεσμπαμπούλας-μαμασίτα κ ο ροζ fit-ουλας!
σου έχω γράψει με κόκκινο τι θα πρόσθετα χωρίς να σε επιβαρύνω με πάαρα πολλές θερμίδες και επίσης δν μιλάμε για κάτι που δν μπορείς να οργανώσεις κ να πάρεις στην δουλειά σου.. κ για να πιάσεις το νόημα αυτής της διατροφής. αλλά πες μας κ εσύ γιατί θα μου χει ξεφύγει αν κάπου τα έχεις γράψει, το μποι σου κ το bmi σου.
επίσης κάνεις κάποια άσκηση?λίγο περπάτημα?
αυτά όποια διαφωνεί με τα κόκκινά μου με διορθώνει εννοείται!
ps. δν κανω υποδείξεις του τι θα τρως, απλά αφού σε βλέπω οτι ψάχνεσαι προσπαθώ να σου δείξω τι παίζει και με αυτόν τον τρόπο διατροφής
Μαρουλένια μου πηγαίνω και σε ενδοκρινολόγο που με συμβούλεψε να διακόψω τα αντισυλληπτικά και σε γυναικολόγο που συμφώνησε μ αυτό. 2 φορές μου ήρθε περίοδος κ μετά ντε νάδα. Η εικόνα μου στον υπέρηχο είναι καλή όμως. Δε ξέρω λογικά θα τα ξαναρχίσω.
Μπλακούλι πολύ ωραία διατροφή!
Μαρούλι δε πρόσθεσες σαλάτα στο μεσημεριανός της Ελένης και κανένα παξιμαδάκι. Κατά τ' άλλα συμφωνώ με αυτά που της συμπλήρωσες!
Ευχαριστω Πινκακι μου!
Ελενη γενικα να θυμασαι για το πρωι πχ οτι πρεπει να τρως 3 πραγματα. Γαλα η γιαουρτι η τυρι η αυγο η γαλοπουλα βραστη/καπνιση η συνδιασμο αυτων ΚΑΙ ψωμι η δημητριακα ολικης αλεσης η φρυγανιες η βρωμη η κριτσινια η παξιμαδακια η μπαρα +φρουτο η χυμο η λαχανικο.
πχ τοστ με ψωμι ολικης γαλοπουλα κ τυρι με λιγα λιπαρα μαζι με φρουτο η χυμο
η γαλα με βρωμη κ 1κγ μελι η 1 φρουτο
η 2 κριτσινια μεγαλα με τυρι κ φρουτο η χυμο
η ψωμι με μελι κ ταχινι μαζι με γαλα κ λιγο φρουτο κλπκλπ
στα ενδιαμεσα μπορεις να ξανεις 2αδα η μια μικρη 3αδα. Φρουτο παντα μαζι με υδατανθρακας ειναι δυαδα κ αν προσθεσεις κ πρωτεινη γινεται 3αδα .πχ φρουτο μαζι με λιγους ξηρους καρπους η φρουτο με 2 digestive, η φρουτο με 1/2 κουλουρι Θεσ/κης, η φρουτο με κριτσινια, η γιαουρτι με φρουτο κ λιγα αμυγδαλα η 2 φρυγανιες με τυρι κ φρουτο, η 1 αυγο με 1 παξιμαδακι κλπκλπ
στα κυριως γευματα παλι 3αδα πρωτεινη μαζι με υδατανθρακα κ σαλατα
πχ κοτοπουλο/κρεας/ψαρι μαζι με ρυζι η πατατα η λιγα ζυμαρικα κ σαλατα
φασολακια/μπαμιες/αρακα/σπανακορυζο/αγγιναρες/μπριαμ/λαχανορυζο κλπ κλπ με τυρι κ ψωμι η παξιμαδι
οσπριο μαζι με ψωμι, τυρι η τονο η αυγο η γαυρο ξιδατο κλπ μαζι με σαλατα
μακαρονια με τυρι κ σαλτσα μαζι με σαλατα η μακαρονια με κιμα κ λιγο τυρι κ σαλατα
καποια πιτα πχ σπανακοπιτα 2 κομματια μαζι με σαλατα
δεν σου απαγορευει τιποτα αυτη η διατροφη απλα τους συνδιασμους προσεχεις να εχεις 3αδα σε πρωινο-μεσημεριανο βραδυνο κ στα δυο μικροτερα γευματα τα σνακ ειτε 2αδα ειτε μια μικρη 3αδα
Γειά σας πουλάκια μου!! Καλά μανταμ πολύ γέλιο! Χτες καραούλι όλο το βράδυ επηρεασμένη από φίλη στη δουλειά που μου είπε ότι έπαθε κάτι παρόμοιο. Το ένα βράδυ της χάλασαν την κλειδαριά το επόμενο της το σήκωσαν! Τζάμπα ξενύχτι βέβαια! Θα δω τώρα τι θα κάνω και με αυτό! Κατά τα άλλα πολύ σωστά όλα αυτά που συνέστησαν στην Ελένη οι φίλες! Εγώ απλά με τα όσπρια δεν θα της έδινα ψωμί ή παξιμάδι. Μόνο ρύζι αν θέλει! Αλλά και πάλι πταίσμα είναι αυτό! Κανείς δεν πάχυνε με μια φετούλα ψωμί ή ένα παξιμαδακι παραπάνω. Παρόλα αυτά με τα όσπρια χρειάζεται και πρωτεινη μαζί και σαλάτα! Τυρί ή ακόμη καλύτερα γαλοπούλα, κοτόπουλο, ψάρι κτλ!
Εγώ συνεχίζω την γυμναστική και πολύ μου αρέσει και μολονότι η ζυγαριά ζυγαριά εσένα έχω στην καρδιά μου ρίχνει μούντζες δεν πτοούμαι! Αύριο πάω για έλεγχο λιπομέτρηση κτλ θα σας πω νέα!
Κατα τα άλλα σήμερον έλαβον:
Πρωι: 2 φρυγανιές με ταχίνι μέλι γάλα
Δεκατιανό: κότατζ, μήλο, μισό κουταλακι μέλι 5 καρύδια
Μεσημέρι: σαλάτα πράσινη και κοτόπουλο πλας 3 παξιμάδια
Απόγευμα μετά τη γυμναστική πρωτεινικό κεικ και γάλα
Βράδυ θα φάω μπιφτέκι χόρτα 1 φέτα ψωμί!
Αν όλα πάνε καλά θα προσπαθήσω να προσθέσω μια μερα γυμναστικής ακόμη να τις κάνω 4!
Γυμναστική έκανα 20 λεπτα ελλειπτικό, κοιλιακούς, πλάγιους ραχιαίους, ασκήσεις για ενδυνάμωση τετρακεφάλων δικεφάλων! Ντάξει φίλες η pink ζει αυτή με οδηγεί!
Μαρούλι τι σου καναν και πίνεις ;;μην αφήνεις τίποτε να σου χαλάει την καρδιά!
Μαντάμ σου σου σε ευχαριστω πάρα πολύ που μπήκες σε τέτοιο κόπο να μου απαντήσεις.. Απο γυμναστική, κάνω 4 φορές την εβδομάδα διάδρομο που έχω σπίτι, έχω ύψος 1.75 και ζυγίζω 97 κιλά.Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
Quote:
Originally posted by eleni1986
Καλησπέρα σας κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Η δική μου αναφορά..
Πρωί : 1 φέτα ψωμί του τοστ με μαρμελάδα +ένα γιαούρτι
Δεκατιανό : 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης αντί για ένα κουλούρι μισό +1 φρούτο
Μεσημέρι : 1 μερίδα φακές +λίγο τυρί,+σαλάτα+παξιμάδι ολικής
Απόγευμα : 1 μανταρίνι και 1 μπάρα δημητριακών μια χαρά σε βρίσκω
Βράδυ : αυγό βραστό και σαλάτα (+ λίγους ξηρούς καρπούς ή ένα-δύο παξιμάδια ολικής ή μια κούπα ρύζι ή 1 βραστή πατάτα)
Σήμερα στη δουλειά είχε κάποιος γενέθλια και ειχε φέρει κέικ και τρουφάκια και κρατήθηκα και δεν έφαγα.. Όπως μου λέει και ο αδελφός μου, ή που κάνεις εξαντλητική δίαιτα ή που τρως εξαντλητικά!
ελένη σέχω πρήξει κ θα λες ποια είναι αυτή η μέγαιρα. χαχαχα! αλλά δν πειράζει είμαι απτόητη ,σε έχω φέρει κ στο στόμα του λύκου(στο τόπικ αυτό )να σε κατατοπίσουν οι ειδικοί ο μπεσμπαμπούλας-μαμασίτα κ ο ροζ fit-ουλας!
σου έχω γράψει με κόκκινο τι θα πρόσθετα χωρίς να σε επιβαρύνω με πάαρα πολλές θερμίδες και επίσης δν μιλάμε για κάτι που δν μπορείς να οργανώσεις κ να πάρεις στην δουλειά σου.. κ για να πιάσεις το νόημα αυτής της διατροφής. αλλά πες μας κ εσύ γιατί θα μου χει ξεφύγει αν κάπου τα έχεις γράψει, το μποι σου κ το bmi σου.
επίσης κάνεις κάποια άσκηση?λίγο περπάτημα?
αυτά όποια διαφωνεί με τα κόκκινά μου με διορθώνει εννοείται!
ps. δν κανω υποδείξεις του τι θα τρως, απλά αφού σε βλέπω οτι ψάχνεσαι προσπαθώ να σου δείξω τι παίζει και με αυτόν τον τρόπο διατροφής
Μου έχεις βάλει εύκολα πράγματα και θα προσπαθήσω να τα εντάξω στη διατροφή μου, απλά επειδή είμαι αρκετά κιλά, θα ήθελα να χάνω ένα κιλό την εβδομάδα και έχω παρατηρήσει ότι όποτε τρώω άμυλο δεν χάνω,μίσος δεν το μεταβολίζει καλά και αφού δεν μου αρέσει πολύ, το αποφεύγω.
Κορίτσια καλησπέρα, σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας, είμαι πολύ χαρούμενη που σας γνωρίζω καλύτερα! Σας διαβάζω καιρό..
Καλησπέρα τσούπρες!!
Μπεσμπαμπ μου αγαπημένη χαίρομαι με τη χαρά σου περί γυμναστικής!! Άντε τώρα μη βάλω καμιά φώτο με τους κοιλιακούς μου κ τρέχετε κ οι υπόλοιπες για εγγραφή στα γυμναστήρια βραδιάτικα!! χιχιχι
Λοιπόν σήμερα (ξέρω ότι δεν έκανα τριάδες)
12:45 (σηκώθηκα κατά τις 9:30 είδα το χιόνι εκνευρίστηκα που δε θα μπορούσα να πάω τζιμ κ ξανακοιμήθηκα :P ) 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ. μέλι+1 κ.σ. ταχίνι
15:00 κοτόσουπα 130 γρ κοτόπουλο+λίγη πατάτα+λίγο καστανό ρύζι+μπρόκολο σαλάτα με λίγο λάδι
17:30 1 μπανάνα
20:30 1 γιαούρτι 2%+ ολ μπραν χωρίς ζάχαρη+1 μήλο
έστρωσα το στρωματάκι μου κ με βιντεάκια από το ίντερνετ έκανα μισή ώρα γιόγκα με ασκήσεις+μισή ώρα κοιλιακούς με αερόβιο (δε το περίμενα αλλά ίδρωσα πολύ κ ήταν πολύ καλά)
23:00 1 αβγό
Πίνω και μεθώ ωχ αμάν μπεσμπαμ μου!!
Κάτι φίλοι ήρθαν το σκ από τα παλιά μωρέ και τα παμε, τα πιαμε...
Αχ πινκ, αναθεματισμένες ορμόνες πότε θα τις τιθασεύσουμε???
Τι καλά που τα λέτε στην Ελένη ξανά και κάνω κι εγώ επανάληψη...
Π. αβγό, μπανάνα, 1 φέτα κεικ
δ. κασεροκουλουρο
δ. σαλάτα μαρουλι μισή φέτα πολύσπορο ψωμί
μ. 3 τσιρόνια, σαλάτα μαρούλι και λάχανο καρότο και μισή φέτα πολύσπορο ψωμί
β. δύο κουβερτουράκια, 1 καρότο, 2 τορτίγιες με κασέρι
καλημερα !! αχ τι κρυο ειναι αυτο σημερα! Δεν μπορουσα να πισω το τιμονι το πρωι
καλα αποτελεσματα σημερα μπεσμπακι μου! Η διατροφη σου αψογη!
Πινκακι μου εγω νομιζω λιγα εφαγες χτες ε;
Σουσουδιτσα μου πολυ καλη σε βρισκω!!!
Μαρουλενακι μου εγω θα σου ελεγα καλυτερα να αποφευγεις τα σφολιατοειση στα δεκατιανα, ειναι κενες θερμιδες.Καλυτερα να ετρωγες πολυσπορο κουλουρι μαζι με ενα φρουτακι η και λιγο τυρακι.
Τα τσιρονια τι ειναι;
τα δικα μου χτες
Π 1 γιαουρτι,1 μηλο , 5 αμυγδαλα+2 καρυδια
Δ μηλο κ λιγα αμυγδαλα
Μ 2 μπιφτεκια σχαρας με μπροκολο-καροτο-πατατα βραστα με 1κσ λάδι
Α ρυζογαλο λαιτ
Β το μισο απο το μεσημερι
Γειά σας κι εδώ ήρθα για αναφορά λίγο βιαστική γιατί πάω τζυμ και τα λεμε μετά:
Πρωί: τοστ
Δεκατιανο: πρωτεινικό παστέλι ( παστέλι με πρωτεινη γάλακτος)
Μεσημέρι: στην δουλειά τόστ με αυγό, γαλοπούλα μαρούλι
Απογευμα: μπανάνα γιαούρτι αμύγδαλα
Βράδυ: θα φάω φασολάκια με λίγη πατατούλα και κότατζ τυρί!
Θα σας πω τα νεα μου το βράδυ!!!
Καλησπερα σε ολους
Μετα απο αρκετο διαβασμα κ παλι αποφασισα να ενταχθω κι εγω σε αυτο το προγραμμα,μου φαινεται βατο.Ειδομεν!
καθε βοηθεια κ διορθωση δεκτη κ με χαρα.:blush:
Μπλακούλι μ αρέσει που βρήκες τα δικά μου λίγα και συστηματικά δε τρως ούτε τα μισά!! χαχαχα Πολύ ωραία αυτά που έφαγες, αν θα σου πρότεινα κ την στέβια γενικά να μην την πολυεμπιστεύεσαι γιατί καλή είναι μόνη η πράσινη η pure! Σε άλλες μορφές έχει κ αυτή τα συντηρητικά της!
Μπεσμπαμπ ωραία κ σήμερα!! Περιμένουμε τα νέα σου!!
Μαρούλι θα συμφωνήσω με τις συμβουλές της Μπλακ!!
Σήμερα έχω απίστευτα νεύρα!! Όλοι ξεσπάνε τα δικά τους πάνω μου και εγώ προσπαθώ να δείξω αυτοσυγκράτηση κ να μην αντιμιλήσω αλλά για πόσο;;!!! Και δε ξέρω πως να εκτονωθώ!! Έκανα τη γυμναστική μου για σήμερα κ να βγω να περπατάω μέσα στο κρύο κ τη νύχτα κυρίως δε με παίρνει!!