Aυτο το ελεγα πριν καιρο σηκωμα τις καταθεσεις απο τις τραπεζες (αν υπαρχουν χαχα) και σταση πληρωμων απο ολους σε οτιδηποτε αφορα το κρατος.
Printable View
Χάλια...μόνο στον ύπνο βρίσκω ησυχία κι όταν ξυπνάω νιώθω πάλι άσχημα...δεν μπορώ...
ΚΕΝΑ, ΒΑΡΕΤΑ, ΜΟΝΑΧΙΚΑ...
Παρείσφρησε και η χρυσή αυγή, καθόλου τυχαία νομίζω...
Τότε που φωνάζανε "να καεί να καεί το μπ... η Βουλή". Πολλοί από αυτούς ηταν χρυσαυγίτες. Έτσι έχω ακούσει δηλαδή, δεν παίρνω κι όρκο...
ΚΕΝΟ, ακριβώς τα ίδια... Πολλή ζήλια και εγώ του τύπου "Έτσι είστε; Τώρα θα δείτε, θα σας καταστρέψω τους ευτυχισμένους!"... Και φυσικά πολλή αυτοκαταστροφή. Όταν λες πως όλα είναι στημένα... μήπως εννοείς αποπραγματοποίηση? Κάπως έτσι λέγεται αυτό το σύμπτωμα... Μπορείς να το περιγράψεις καλύτερα?
Στην αθηνα ηταν πολλες ομαδες αλλοι αναρχικοι αλλοι χρυσαυγιτες αλλοι ανταρσυα ειχαν στησει και σκηνες στο συνταγμα τωρα καποιοι που ειστε απο αθηνα θα ξερετε καλυτερα εγω που εκεινη την εποχη που ημουν πατρα πηγαιναμε πλατεια γεωργιου οι περισσοτεροι ηταν αναρχικοι κι αριστεροι και συριζαιοι.
ειναι η αισθηση του ψευτικου, του πλαστικου στο κοσμο. καλη εχουνε υπνωση. αυτο που ανεφερε και η ΓΑΤΑ στη προηγουμενη σελιδα. και ισως απ'αυτο νιωθω πως τα παντα ειναι εναντιον μου. δε βρισκεις να ταιριαξεις, δε σε εκφραζει τιποτα. ενω οι αλλοι περνανε μια χαρα. και ετσι σκεφτεσαι να καταστρεψεις ή να καταστραφεις.