Quote:
Originally posted by basia
κοριτσακια μου καλημερα, μου λειψατε, εχω πολυ τρεξιμο και εγω, σαν τον βεγγο απο πανω μου ενα πραγμα, αλλα σιγα σιγα τα φερνω σε μια σειρα, το σπιτι τακτοποιηθηκε, εχθες μας εφεραν και το κρεβατι της μεγαλης, σημερα εχω γυναικα να καθαριστουμε και απο αυριο ξεκιναω να μαζευω καλοκαιρινα.
εχθες για πρωτη φορα ηπιαμε γαλα και κοιμηθηκαμε χωρις μπουκαλι, μιας και μας τα πηραν οι μαστορες που μας εφεραν το καινουργιο κρεβατι(οι ατιμοι), αλλα μας αφησαν διαφορα αλλα πλαστικα ποτηρακια με την Ντορα, τον Μπομπ το σφουγγαρακι τις πριγγιπισσες και αλλα πολλα.
βεβαια μας πηρε 12 για να κοιμηθουμε αλλα που θα παει, πιστευω σε κανενα δεκαημερο θα στρωσει.
το πρωι ακομα χειροτερα, μολις ειδε οτι της ετοιμαζω γαλα στο ποτηρι, πηγε και ξαπλωσε στο κρεβατι και αρνιοταν να σηκωθει.
θα ειναι πιο δυσκολο απο την πιπιλα αλλα πρεπει να το κανω τωρα πριν γεννηθει το επομενο και δεν προλαβαινω να πλενω μπουκαλια.
εχω ακριβως 1 μηνα. 5 Νοεμβριου ειναι το ραντεβου μου για καισαρικη.
δεν σας διαβασα πολυ, μονο τις 2 προηγουμενες σελιδες, ελπιζω να ειστε καλα, αν και ολα καλα τα βλεπω, η μπαρμ να τρεχει, η ναταλια να κανει χιουμορ, η tide να φιλοσοφει, γυρισε και η πενουλα μας...........
θελω οπωσδηποτε να σας δω πριν γεννησω γιατι μετα ερχεται και χειμωνας και χλωμο το κοβω,
κανονιστε συναντηση η αυτο η το επομενο ΣΚ να τα πουμε
φιλακια πολλα