-
Πινκ καιρός να αρχίσεις πολεμικές τέχνες!! Ε μα!!
Εμένα τα νέα μου έχουν ως εξής! Από βάρος μια από τα ίδια, έχασα κάποιους πόντους βέβαια και προγραμματίσαμε εργομετρικό και λιπομέτρηση 5.3! Δυστυχώς οι ορμονολογικές ανισορροπίες λόγω έλλειψης περιόδου εδω κι ένα τρίμηνο δεν αφήνουν την ζυγαριά να κουνήσει! Παρόλα αυτά παιδιά δεν το βάζω κάτω κι είμαι πολύ αισιόδοξη για την πορεία μου! Ήδη όλοι μου λένε πως τους φαίνομαι αδυνατισμένη!! Η γυμναστική με κάνει και πετάω! Μπορεί να αγκομαχάω χαχαχαχα αλλά την ιδρώνω την φανέλα!!!
Μαρουλάκι μην πέφτεις ρε κορίτσι μου με μια κακή μέρα! Σε όλους συμβαίνουν αναποδιές! Καταλαβαίνω ότι συνήθως μια ακόμη αναποδιά είναι το κερασάκι στην τούρτα αλλά καλό είναι να μην μεγαλοποιούμε μέσα μας ότι ανάποδο συμβαίνει. Δυστυχώς δε με μερικούς υδατάνθρακες παραπάνω το πρόβλημα δεν θα λυθεί:( όμως εσύ συγκρατήθηκες κι αυτό είναι πολύ καλό!
Μπλακ καλά το πάμε όπως βλέπω! Σουσου κορίτσι μου θα ρχομαι να σε μαζεύω από τα ξένα τόπικ;
-
Lyza καλώς ήρθες στην παρέα μας!!
Αχ αυτή η περίοδος όλες μας ταλαιπωρεί τελικά!! Κωλό-ορμόνες!! Μπεσμπουλα μια χαρά σε βρίσκω!! Το να χάνουμε πόντους είναι το πιο σημαντικό!!
Μαρούλι μη στεναχωριέσαι μωρέ!! Προσπάθησε να διατηρήσεις μια θετική σκέψη!! Σου στέλνω μια αγκαλιά!!
Σήμερα λοιπόν
10:30 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ. μέλι+1 κ.σ. ταχίνι+1 κούπα γάλα
τζιμ ασκήσεις βάρη δικέφαλο/τρικέφαλο (ψιλοσερνόμουν γιατί δε κοιμήθηκα καλά)
14:00 φακές 240 γρ+120 γρ. καστανό ρύζι με φαγόπυρο+ μισό κοτατζ+ κουνουπίδι με λίγο λάδι
18:00 1 μπανάνα
19:00 1 γιαούρτι 2%+σταφίδες+καρύδια+λίγα κάσιους
22:00 2 αβγά+1,5 φ. μίλνερ+1 ντομάτα+2 παξιμαδάκια
2 κουτάκια σοκολάτα 96%
-
Αγκαλιές στις τριαδοδυαδούλες (hug) (hug)
Άντε να σας πω τα χθεσινά...
8.00 1 μπανάνα, κουλούρι ολικής με κασερι χαμηλών λιπαρών ενα ποτήρι γάλα και ένα σοκολατάκι κουβερτούρα
11.00 ολικής πίτα με ανθότυρο και λιαστή ντομάτα
21.00 έως 23.00 1 κομμάτι ογκραντεν πατάτα με τυρί, σαλάτα λάχανο κόκκινο μισό πιάτο, 2 τορτίγιες σκέτες, 2 φέτες ολικής τη μία με κασέρι, την άλλη με μερέντα, 4 κουταλιές της σούπας τούρτα σοκολάτα (μάνα με έκαψες), ένα τέταρτο κομματικού ογκραντέν, άλλες 3 κουταλιές (μικρό κουταλάκι αυτή τη φορά) τούρτα, ένα κίντερ πινγκουί...
Εκεί αποφάσισα ότι θέλω πατατάκια (χρόνια εξάρτηση, δεν τα βάζω σπίτι) ντύθηκα η καλή σου, πήγα στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς και 10 δευτερα πριν μπω πέφτει το ρεύμα το τετράγωνο που ειναι το ψιλικατζιδικο... 'Αρχισα μέσα μου να τα βάζω με το σύμπαν... Μπήκα στον πειρασμό να πάω δύο τετράγωνα παρακάτω να ψάξω για άλλο ψιλικατζίδικο αλλά ένιωσα τόσο τζάνκι εκείνη τη στιγμή που γύρισα απλά απαρηγόρητη στο σπίτι μου... ουφ...
Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι όταν μένω πάνω από 7ωρο νηστική αρχίζομαι και εκνευρίζομαι και καταλήγω να κλαίω...
Νεα μέρα ξημέρωσε.
You gotta get up and try, and try, and try
-
καλημερα με πολυ κρυο!!!
μαρουλακι μου πως αντεξες απο το πρωι ως της 9 το βραδυ χωρις φαγητο; πωωωω λογικο μετα να θες να φας το συμπαν. Γι αυτο προσπαθουμε να τρωμε ανα 3ωρο .. Κ εγω το παθεινω αν μεινω παλυ ωρα νηστικη κ ολοι νομιζω .
Μπεσμπακι μου μια χρα τα διαβαζω εγω τα αποτελεσματα! Συνεχισε ετσι κ ολα καλα θα πανε!
Πινκακι μην δινεις σημασια στους αλλους κοιτα την δουλεια σου και ασε τους να κουρευονται !
Καλως κ την Lyza! καλη αρχη !
τα δικα μου τα χτεσινα
Π γαλα, μηλο κ μια χουφτιτσα ωμα ξηροκαρπια
Δ αχλάδι κ λιγα αμύγδαλα
Μ 1 πιατο φακες ,κ αγγουροντοματα με τονο σε νερο
Α γιαουρτι με αχλάδι
Β σαλατα με 2 αυγα κ ψωμι
-
κορίτσια μου καλά βλέπω όλες μια κρίση την περνάμε. άλλες πιο έντονα άλλες πιο ήπια αλλά γενικώς χάλια τα νεύρα μας.
καλώς ήρθες λαιζα μινέλι
μαρουλένια τόσες ώρες νηστική πιστεύω οτι από αυτό σε έπιασε η μανία να φας λίγο παραπάνω κ όχι από την στεναχώρια σου. άλλη φορά αν χρειαστεί να μείνεις νηστική ,πριν πας να φύγεις από το σπίτι, έχε σε ένα πιάτο μια μικρή σαλάτα έτοιμη κομμένη πλυμένη, λίγα φρούτα καθαρισμένα,κανά μαγειρευτό φαγητό που με λίγο ζέσταμα θα είναι έτοιμο, κανά τοστάκι ,ωστέ το υπερφαγικό να γίνει πιο οργανωμένο.κακώς έχεις στο ψυγείο σου σοκολατοειδή πράματα τέτοια.καλύτερα να έχεις καμιά μαύρη σοκολάτα ,κανά γλυκό του κουταλιού κανά χαλβά μακεδονικό που μπουκώνουν πιο εύκολα και είναι πιο υγιεινά κ ας έχουν τις ίδιες θερμίδες. το δε γυροβόλι για τα πατατάκια ήταν συνδυασμός στεναχώριας για αυτά που έφαγες κ απογοήτευσης για αυτά που σου συνέβησαν αλλά λίγο η τύχη ,λίγο οτι σε φύσηξε καθαρος αέρας, μια χαρά κατάληξη είχε.
τα δικά μου
Π: γάλα με δημητριακά κ καρύδια ,ένα μήλο
δ: γάλα με δημητριακά κ καρύδια, ένα μήλο
μ: λαχανιά, τυρί
Α: μπρόκολο ,λίγο γιαούρτι ,σαν φιστίκ, 2 βούκες κέικ
Β: γιαούρτι ,μπρόκολο,μια μικρή τυροπιτούλα
-
Καλημέρα κούκλες!! Ναι φαίνεται πως όλες περνάμε δύσκολα!! Υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο καθαρός!! Πάντως έχει πολύ όμορφο ήλιο σήμερα!! Ας τον απολαύσουμε!! Εγώ πάντως Μαρουλένια αυτό με το κλάμα και τα νεύρα το παθαίνω στις 4 ώρες νηστική(μπορεί κ πολύ να έβαλα)!! :P
-
Γκερλς χαου αρ γιου;; Και κυρίως γουερ αρ γιου;;
Πως τα πήγατε σήμερα; Εγώ γύρισα κουρασμένη από την δουλειά αλλά χαρούμενη αφού θα φύγω για το τριήμερο και θα ανέβω στα μέρη της Σουσούς! Βέβαια από την άλλη δεν σας κρύβω ότι τις φοβάμαι τις εκδρομές και το φαί έξω αλλά θα το προσπαθήσω να κάνω όσο μπορώ καλές επιλογές! Η παρέα επίσης παίζει βασικό ρόλο! Δυστυχώς οι φιλοι μου είναι καλοφαγάδες και γερά ποτήρια! Βέβαια εκείνοι κοπανιούνται κάθε μέρα στο γυμναστήριο κι έτσι δεν γράφουν οι ατασταλίες πάνω τους! Από την άλλη επειδή έχω τσεκάρει μέσα στον τελευταίο χρόνο με διακοπες, ταξίδια κτλ έχω και μια σιγουριά ότι θα καμφθούν η πειθαρχία και η σύνεση μου!!
Εσείς τι θα κάνετε κοριτσια; Πως θα αντιπαρέλθετε τους πειρασμούς;
Ας κάνω και την αναφορά μου:
Πρωί: μια φέτα ψωμί με ταχινόμελο και γάλα
Δεκατιανό: τοστ και μήλο
Μεσημ: κοτόπουλο, μαρούλι, αγγούρι, πιπεριά και μια φέτα ψωμί
Απογευμα: πρωτεινικό παστέλι
Βράδυ: κοτόσουπα λαχανοσαλάτα με καρότο
-
Helloooo!!!
Τι κάνετε γκιρλς;; Εγώ καλούτσικα...περίοδος ακόμα γιοκ! είχα κ κάποια θεματάκια στη δουλειά! Μπεσμπούλι καλώς να σε δεχτούμε!! Θα περάσεις τέλεια αναμφίβολα κ αν φας κ κατιτίς παραπάνω δε χάθηκε ο κόσμος με τόσο καιρό που είσαι σε άψογη διατροφή! Ίσα ίσα καμιά φορά μας βοηθάει κ να ξεκολλήσουμε! Πάντως όντως με την εντατική γυμναστική σώζεται πολύ το θέμα! Το βλέπω κ σ εμένα που τρώω πολύ περισσότερο απ' όσο έτρωγα κ δε βάζω πλέον κιλά. Βέβαια φαντάζομαι παίζει ρόλο κ η ποιότητα γιατί αν έπαιρνα τις ίδιες θερμίδες από σαβουροφαγία θα έβαζα λογικά.
Σήμερα:
12:00 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ. μέλι+1 κ.σ. ταχίνι+1 κουπάρα γάλα
τζιμ ασκήσεις βάρη στήθος+15 λεπτά διάδρομο ελλειπτικό (1' περπάτημα γρήγορο-1' τρέξιμο 2χιλιόμετρα, από το τίποτα)
15:00 στο τζιμ 1 αβγό
16:30 6! κεφτεδάκια (200 γρ)+200! γρ πατάτα κοκκινιστά+1 μπολάκι μαρούλι με λίγο λάδι
20:00 1 γιαούρτι 2%+6 κ.σ ολ μπραν χωρίς ζάχαρη+1 μήλο
Μάλλον θα φάω κάνα ξηροκάρπι με λίγη σοκολάτα γιατί μια λιγούρα την έχω (τι είναι αυτό το πράγμα πια...από κάπου χάνω φαΐ)
-
Νάτες νάτες οι κοκόνες μου!! Αχ άτιμη Θεσσαλονίκη! Ωραία τα πήγατε κοριτσάρες μου και σήμερα! Ελπίζω να πεπατήσω και λίγο οπότε κάτι λιγότερο θα γράψει πάνω μου! Πάντως κορίτσια μου σπουδαίο πράγμα η γυμναστική και μονόδρομος σε ότι έχει σχέση με το να μπορείς να φας το κάτι παραπάνω!! Στις διακοπές το καλοκαίρι μολονότι κάποιες ατασταλίες τις έκανα με το κολύμπι και το περπάτημα δεν πήρα καθόλου! Είχα πάει και πέρυσι Σαλόνικα και έπαθα για πρώτη φορά στην ζωή μου αλλεργικό σοκ!! Τελευταία μέρα εκεί και πριν φύγουμε οι φίλοι μου είχαν την φαεινή ιδέα να μπουν στο γνωστό μαγαζί που μυρίζει σε πέντε τετράγωνα το τσουρέκι του για να πάρουν διάφορες διαολιές! Απέξω ήταν μια κυριούλα με κάστανα! Λέω κι εγώ στους φίλους μου φάτε ζώα τσουρέκια και τρίγωνα εγώ θα πάρω υγιεινά καστανάκια! Ρε φίλες δεν προλαβαίνω να φάω ένα καλά καλά κι αρχίζει να πρήζεται το μάγουλο, το αυτί, το μάτι, το μισό στόμα κι άρχισε να κατεβαίνει το πρήξιμο στο λαιμό και να με πνίγει...στην αρχή λέω αυτό είναι εγκεφαλικό! Μετά από δευτερόλεπτα σκέφτομαι αλλεργία βλέπω φαρμακείο πιο δίπλα παίρνω ζιρτεκ κουμπώνω ένα και μετά από μια ώρα ξεπρήστηκα! Εντάξει τα χρειάστηκα! Κι ενώ δεν είχα πάθει ποτέ αλλεργία ξαφνικά μες τη χρονιά και μετά από αυτό το περιστατικό το έπαθα άλλες πέντε φορές! Τις τρεις με ψωμί!!
-
Καλά κι εσύ αντι να μπεις στο ζαχαροπλαστείο να σου φύγει το απωθημενο την έβγαλες με κάστανο??
Να πας απο κάστανο δηλαδή... Εγώ θα προτιμούσα να πήγαινα από τσουρέκι :P
Αχ.. θυμήθηκα εκείνη τη φίλη μου πάλι με τις μίζερες πίτσες που μου λεγε "θέλω να πεθάνω υγιής" κι εγώ της έλεγα εγώ πριν πεθάνω θέλω να το ευχαριστηθώ και λίγο... Ποια να είναι άραγε η πιο τραγική από τις δυό μας;
Άντε να σας πω κι εγώ τα χθεσινά...
π.2 φρυγανιές σίκαλης 2κτγ ταχινόμελο, 1 μπανάνα, 1 ποτήρι γάλα
δ. 5 μυγδαλα, 1 καρύδι, 2δαμάσκηνα ξερά
δ. 1 φέτα ψωμί του τόστ μαύρη, 1 φέτα λεπτή σωλομό καπνιστό, μαρούλι και κριμ τσιζ
μ. 1 κομμάτι πατάτες au gratin, μισό κομμάτι μπακαλιάρο τηγανιτό, σαλάτα πολίτική
β. 2 σοκολατάκια μαύρα, 1 ποτήρι γάλα
-
Ε ρε φίλη όχι πες τώρα! Να φύγω από κάστανο;ντάξει πέρα από το σκιάξιμο είχε την πλάκα του! Γενικά έχω την τάση να γελάω με αυτά που μου συμβαίνουν! Ίσως είναι κι ένας μηχανισμός άμυνας τι να πω! Πάντως από τα γλυκά είμαι απεξαρτημένη χρόνια τώρα! Ίσως λόγω του μπαμπούλα διαβήτη! Θέλω να πω ότι γενικά δεν τα λιγουρεύομαι κι όταν κι αν θέλω να φάω κάτι γλυκό προτιμώ καμιά σοκολάτα μαύρη κι άραχνη. Το ίδιο απεξαρτημένη είμαι και από τα αναψυκτικά! Πρέπει να έχω να καταναλώσω αναψυκτικό πάνω από πενταετία! Ούτε εγώ δεν το πιστεύω πως δεν έχω την παραμικρή επιθυμία να πιω αναψυκτικό πια! Κάποτε δεν καθόμουν στο τραπέζι χωρίς να υπάρχει κόκα κόλα!
Κορίτσια σας εύχομαι καλές Απόκριες! Θα ξαναγράψω βέβαια νομίζω ότι εκεί που θα μείνω έχει wifi οπότε θα τα ξαναπούμε!
-
που θα μείνεις?χαχαχαχα!(η κουτσομπόλα)
electra palace σεκόβω!
πινκ μου είσαι πρησμένη?? πονάς στο στήθος?? αν έχεις κ λιγούρες ,κακοκεφιές κ κάψες έρχεται η περίοδος υπομονή! έχει καιρό που πήρες προγεστερόνη?
-
καλημερα κ απο εμενα κοπελιες!
Βρε τι ωραιες αναφορες ειναι αυτες που διαβαζω! Μπραβο φιλες μου,αψογες ολες σας!
Εμεις θα φυγουμε μαλλον σημερα αργα το απογευμα κ θα γυρισουμε Δευτερα βραδυ.Ευχηθειτε μου καλη τυχη...οιμε !!!
Χτες ειχα κ εγω λιγουρες , κ εφαγα σιμιγδαλενιο χαλβα.Αδιαθετησα κιολας
Ας σας τα γραψω να τα δειτε
Πρωινο 1 μηλο,5 αμυγδαλα,2 καρυδια κ 1 ποτηρι γαλα
Δ παλι μηλο + λιγα αμυγδαλα
Μ 120 γρ κοτοπουλο με 5 φετες πατατα φουρνου κ σαλατα αναμεικτη με λιγο λαδι
Α 2 καρυδια κ 1 μικρο κομματι χαλβα σιμιγδαλενιο
Β γιαουρτι με μηλο κ λιγα ωμα ξηροκαρπια
-
Καλημέρα κορίτσια!!
Μπεσμπαμπ θα συμφωνήσω!! Μα από κάστανο;; Δεν έχω φάει ποτέ μου δε με ιντριγκάρει :P Πάντως για το εν λόγω ζαχαροπλαστείο τζάμπα όνομα κατ' εμέ. Μόνο μυρωδιά είναι! Αντίθετα υπάρχει ένα άλλο στον Λευκό Πύργο που είναι κόλαση! Ειδικά κ οι γεύσεις παγωτό που έχει, τοπ σοκολάτα γάλακτος-λιλα πάουζε δεν περιγράφω άλλο! Σουσουδένια εσύ ίσως να κατάλαβες ποιο λέω :) Πάντως κ εγώ που ήμουν εξαρτημένη από τη κοκα κολα πλέον έχω να πιω γουλιά εδώ και χρόνο. Καμιά φορά θα θελα να πιώ αλλά δε το κάνω γιατί φοβάμαι μην δεν σταματάω πάλι.
Μαρούλι μεσημέρι κ βράδυ θα μπορούσες να φας κ παραπάνω νομίζω. Μπλακ όπως πάντα άψογη!
Την προγεστερόνη τη σταμάτησα την Τρίτη. Την προηγούμενη φορά μου είχε έρθει την τελευταία μέρα που την έπαιρνα. Όσο για συμπτώματα, από λιγούρα κ κακοκεφιές τα έχω πάντα δε μπορώ να διακρίνω :lol:
-
Besbab να εχεις παντα στην τσαντα σου χαπακια καλου καλου! ειδες απο εκει που δεν το περιμενεις,την εχει παθει κ η μαμα μου ετσι στα 40 της με φυλλα συκιας ενω ποτε δεν ειχε προβλημα μια μερα φουντωσε ,εφραξε η ανασα της κ στα τσακ την προλαβαμε.Ειχε κατω στην αυλη μια συκια κ καθαριζε η καημενη !!
Πινκακι συμφωνω μαζι σου για το τσουρεκαδικο ... μονο ονομα ειναι, δεν το συγκρινω με τιποτα με τα σπιτικα τσουρεκακια μας. Αφου σταματησες Τριτη τα χαπακια λογικα σημερα θα ερθει συνηθως λενε μεχρι κ 4 μερες μετα ερχεται.