Τα 'χω παίξει...πρέπει ν' αρχίσω να κοιμάμαι φυσιολογικά, δεν αντέχω άλλο! Νιώθω εξαντλημένη και το κεφάλι μου πάει να σπάσει...
Printable View
Τα 'χω παίξει...πρέπει ν' αρχίσω να κοιμάμαι φυσιολογικά, δεν αντέχω άλλο! Νιώθω εξαντλημένη και το κεφάλι μου πάει να σπάσει...
εγω.. δε κοιμομουν καλα.. κοιμομουν μετα 5 6 το πρωι και ξυπναγα στισ 7 το πρωι..και ημουν κομματια ολη μερα.. πολυ αστατοσ υπνος... αλλεσ φορεσ ξυπνουσα ενδιαμεσα.. εβλεπα εφιαλτεσ.. κ ολα αυτα για 5 6 μηνεσ.. μετα σιγα σιγα ηρεμησα.. εμενα ομωσ αυτο ειχε αιτια..εχεισ εχει καποιο θεμα? π.χ.καταθλιψη η αγχωδησ διαταραχη η κατι τετοιο?
Και τα δύο που είπες, λες και δεν είναι αρκετό ένα πρόβλημα...
Το δικό σου θέμα ποιό ήταν αν επιτρέπεται;
Κι εγώ κομμάτια νιώθω όλη τη μέρα αλλά τις φορές που δοκίμασα να κοιμηθώ για λίγες ώρες το μεσημέρι όταν ξυπνούσα ένιωθα σαν άρρωστη, οπότε ούτε αυτό είναι λύση...
εγω εχω κρισεισ πανικου με αγοραφοβια.... ευτυχωσ οχι καταθλιψη.. το παλευω ομωσ... διαννυω μια περιοδο ασχημη..αλλα που θα παει θα περασει...
κ εγω το μεσημερι με τιποτα δε κοιμαμαι γιατι νιωθω αρρωστη..κανεισ κατι γι αυτο? πασ σε ειδικο? εμενα με βοηθαει πολυ....
εγω ειανι περιπλοκο..ειχα κρισεισ πανικου στα 19 πρωτη φορα λογω αλλαγησ περιβαλλοντοσ και γενικα αλλαγων.. τισ ξεπερασα ομωσ μεσα σε 2 μηνεσ..
κ τωρα εδω και ενα χρονο εξαιτιασ αλλων καταστασεων τσουυυυυυυυπ να τεσ παλι... και η αγοραφοβια βεβαια..γιατι αυτη μ τροφοδοτει τισ κολοκρισεισ.. και ενω τα πηγαινα καλα μεχρι το δεκεμβρη ημουν στο τσακ να τισ ξεπερασω αντε παλι τρικλοποδιεσ και να μαι κατω με σπασμενα μουτρα.. (μεταφορικα το λεω...υποτροπιασα)..