Γιατί όλα να γίνονται σκατά γαμώτο και να μην σώζονται με τίποτα;Γιατί τόσα λάθη ρε Θεέ; Τί άλλο θα μου τύχει γαμώ την ******* μου τί άλλο;
Printable View
Γιατί όλα να γίνονται σκατά γαμώτο και να μην σώζονται με τίποτα;Γιατί τόσα λάθη ρε Θεέ; Τί άλλο θα μου τύχει γαμώ την ******* μου τί άλλο;
Ωραια που κολλας τωρα;;;
Για γκομενα π ποτε δεν ειχατε η δεν παιχτηκε κατι οχι απλα δεν αξιζει να σκας αλλα δεν δικαιολογεισαι να σκας φιλε μου...
Άμα τρώει κόλλημα το ******** το μυαλό..και δεν λέει να συνέλθει, γάμησέ τα..
Το αστείο είναι που είμαι τρομερά εγωιστής...Με αυτή όμως ούτε καν..
σκεφτομαι οτι οι γυναικες στο ελλαδισταν μοιραζουν πονο μονο. γι'αυτο βλεπουμε τους παντες να προσπαθουν να φανουν με καθε τροπο. ο ενας ξοδεψε μια περιουσια για αμαξαρα να κανει φιγουρα, κι ακομα τρεχει. ο αλλος εγινε φανατικος αρσιβαριστας, κι ακομα γυμναζεται. δε καταλαβαινουν οτι δε θελει κοπο αλλα τροπο ? οσο τις δινεις αξια, τοσο θα στην ζητουν για να σου κατσουν.
Μερα που ξεκινα με λίγη μελαγχολία και αρκετή ένταση. Πάλι έχω να κάνω με τον καθενα που η συμπεριφορα του μου προκαλεί σπάσιμο νεύρων. ΌΛο λέω να τα αντιμετωπίζω στη σκέψη μου επιφανειακα αλλά και να αντιδρω ακόμα και με ένταση (έτσι φεύγει η ένταση που συσσωρευεται μεσα μας από το σπάσιμο νεύρων) παρα να κάνω πως δεν καταλαβαίνω κι όλο δεν το εφαρμόζω. Άσε που από ψες αισθάνομαι τη δυσφορία στο πόδι χαμηλά (θα πρέπει να κλεισω ξανά ραντεβού με το γιατρό).
Τη ζημια να ξέρετε την κάνουν το άγχος και η εσωτερική ένταση. Δεν φταίνε ουτε το ποτο ουτε το τσιγάρο (για οσους καπνίζουν) ούτε η κακή διατροφή. Σκέφτομαι να σας φέρω το παραδειγμα ενος φιλου που η μοιρα του έστησε άσχημο παιχνίδι. Πολλοι είναι αυτοι που ειπαν ότι αιτία ήταν το έντονο του άγχος. Όλο λέμε να βελτιωθουμε. Τον τροπο τον ξέρουμε και υπαρχουν γυρω μας τα ασχημα παραδειγματα. Όμως δεν τα καταφερνουμε τελικά όπως θα πρεπε για να λυτρωσουμε επιτελους τη ψυχη μας.
Ευχομαι ευχαριστες εκπλήξεις κατα τη διαρκεια της μερας. Καλή μερα σε όλους!
Τωρα με την οικονομική κριση (ισχύει κι εδω που ειμαι ) ελπίζω να χαμηλώσουν λίγο το κεφάλι και να κατεβάσουν τον πύχη. Ετσι θα ναι καπως πιο ευκολα τα πράγματα. Δεν θα απορρίπτουν πλέον με μια ματιά και δυο κουβέντες. Αλλά πάλι... ίσως να μην πέσαμε στις καταλληλες....
Μπορει στα μερη σου να υπαρχουνε..
Αλλα στα μερη μας ενα συντριπτικο ποσοστο νοιαζονται ΜΟΝΟ για το φαινεσθαι,τη μαγκια,το τσαμπουκα,το ψωνιστηρι και το πως θα βγουνε με μια "ομορφη" παρεα ετσι ωστε να ανεβουνε ωραιες φωτο στο φβ..... :-)
Καλό!.. διαφωνώ ως προς το αποτέλεσμα. Δεν κοιτανε όλες τα λεφτα. Κι αν στην αρχη όλο αυτα κοιτανε στην πορεια αμα γνωριζουν καλα απο κοντα τον αλλο και δουν ότι δεν μπορουν να ταιριαξουν μαζι του δε θα αντεξουν.
Χμ!... μου κανει εντυπωση που οσο αυξανουν οι διεκδικητες αυξανει και το χάσμα...
Μόλις ο τελευταιος της μιλησε για λεφτα θαμπώθηκε κι έκανε αυτη το άλμα και σκοτωθηκε όπως οι τοσοι διεκδικητες της. Με το τελευταιο αυτο δεδομενο τελικα δεν ήταν η καταλληλη για όλους αυτους που γκρεμοτσακιστηκαν γι αυτην.
πολυ αστειο το τζιφακι, κατα τα αλλα ομως ουτε ολες οι γυναικες ενδιαφερονται για λεφτα ,ουτε ολοι οι ανδρες ενδιαφερονται μονο να γαμησουν.
αυτες ειναι γενικευσεις, σε δουλεια να βρισκομαστε..
Εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου! Είναι σαν σου λέω οτί όλοι οι άντρες είναι μαλάκες και όποιος διαφωνήσει είναι υποκριτής...
Αμαν βρε παιδιά με την απέχθειά σας με το αντίθετο φύλο! Και αυτό επειδή έχετε απογοητευτεί... αλλά με αυτό το σκεπτικό δεν πρόκειται να σας κάτσει κάτι καλό γτ είστε προκατειλημμένοι και απλά θα επιβεβαιώνετε αυτό που λέτε γιατί αυτό θέλετε...
Ενταξει, τι να κανουμε, σε αυτη την πραγματικοτητα που βιωνουμε το χρημα ειναι αναγκαιο κακο, ολα περιστρεφονται γυρω απο αυτο, ολοι οι διαχωρισμοι και οι αντιθεσεις γινονται για ενα κομματι χαρτι στην ουσια, και δεν μιλαω αποκλειστηκα σε σχεσεις γυναικων και αντρων, γενικα μιλαω ως κοινωνια!.
Ισως χαχα σε πενηντα η εκατο χρονια να εχουμε εξελιχθει σαν ειδος, και να γειωσουμε το χρημα μια και καλη, και να ζουμε ολοι ισοι, ελευθεροι και μονιασμενοι!..εεεεε...
Καλησπέρααααα :)
Γιατί ρε πασά μου πάλι?Τι έχεις?ΤΙ σε απασχολεί?
Μπορεί να ακούγεται εύκολο και κλασικό αλλα θα το πω..Δεν υπάρχει δε μπορώ αλλά δε θέλω..!!!Όλα μπορούμε να τα κάνουμε αρκεί να έχουμε θέληση κι υπομονή...
Καταλαβαίνω τον υποστηρικτικό σου λόγο. Όμως, χωρις να ξέρεις, δεν ειναι για όλους τοσο απλά τα πράγματα. Υπάρχουν ανθρωποι που παλευουν για χρόνια. Συνήθως αν δεν αλλάξει κατι δεν θα πάψουν να τον απασχολούν. Το ζητημα ειναι η προσπαθεια για την αλλαγη, έστω κι αν αυτη ειναι τελικα μπάλωμα.
Καλησπέρα ioanni...!!!Το λέω γιατί τα έχω περάσει και συνεχίζω να τα περνάω...!!!Είμαι ο τελευταίος που θα ακούσεις να λέει ότι είναι ευκολο.Απλά το σκεπτικό μου είναι ότι δεν κερδίζεις τίποτα με το να τα σκέφτεσαι και να σε βάζει από κάτω.Αυτό εννοούσα..Αυτό που λες εσύ η προσπάθεια για αλλαγή,είναι το δικό μου πάλεψε :)
Ποια προσπαθεια για αλλαγη ρε Γιαννη;;;
Που δεν εχω ψυχολογια για τιποτα;;;
Που δεν παει τιποτα καλα;;;
Που στρωνουνε τραπεζι και βαζουνε τρια πιατα αντι για τεσσερα;;;
Που τους μισους φιλους μου τους εχω κανει "περα" και οι αλλοι μεσοι με εχουνε κανει αυτοι "περα" γιατι βγαινουνε μαζι μου και τους γαμαω την ψυχολογια με το ψυχοπλακωτικο υφος μου;;;
Με το οτι δεν εχω και δεν νομιζω να ξαναβρω κοπελα για πολλους λογους;;;
Που οτι και να κανω σκεφτομαι αν θα αρεσει στον αλλο;;;
Που νιωθω ενοχες για το παραμικρο;;;
Τι να πρωτοαλλαξω ρε Γιαννη;;;
Φιλε ειλικρινα εξω απτο χορο κι εγω ευκολα θα τα εβλεπα...
Αλλα οταν πονας καθημερινα..
Οταν εισαι κλεισμενος μες το σπιτι επι μερες γιατι δε γουσταρεις και δεν εχεις ορεξη να πας πουθενα...
Οταν δεν σε καταλαβαινει ΚΑΝΕΝΑΣ ουτε οι ιδιοι οι γονεις σου...
Οταν εχουνε εξαντληθει ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ π ειχες τι σκατα κανεις;;;;
Ποιος σκατα θα με βοηθησει εμενα ρε φιλε;;;
Σημερα εχω ολη μερα σκεφτομαι να αυτοκτονησω και δεν το λεω για να τραβηξω τη προσοχη ουτε θα αρχισω τα 3454 και σημερα....
Απλα σας το λεω οτι εχω αρχισει και κανω σεναρια στο μυαλο μου και δεν ξερω τι θα γινει.....
Εσυ ομως ντουμπ ειχες καποιον να σε καταλαβει και να σε βοηθησει λιγακι...Ειτε τους γονεις σου ειτε καποιον αλλο...
Εγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑΝ φιλε..Κανενα :-(