Λοιπον Στελλα αν παρουμε το στηθος μου κ τη μεση σου, εχουμε πετυχει κατα τα 2/3 τις ιδανικες αναλογιες 90-60-90❗ζητειται περιφερεια 90εκ για κοπτοραπτικη !!!
Printable View
Λοιπον Στελλα αν παρουμε το στηθος μου κ τη μεση σου, εχουμε πετυχει κατα τα 2/3 τις ιδανικες αναλογιες 90-60-90❗ζητειται περιφερεια 90εκ για κοπτοραπτικη !!!
χαχαχαχα ισχυει! πωωω 90 ε ... για την δική μου περιφέρεια φαίνεται ακόμη πολύ μακρινό !
Εγω ειμαι στους 98 αλλα δεν νομιζω οτι θα χαθουν και τοσο ευκολα. Στις 6/10 που ξανακανω μετρηση αντε να εχω πεσει αλλον ενα-δυο.
Άλλο 1 κιλό κάτω.
Πρέπει να φτιάξω νέο τικεράκι ρε γμτ έχασα το link..... :flaming:
Μόλις κοντεύω τα 60 λες και ο οργανισμός κατεβάζει ασφάλειες, χάνω 200-300 γραμ την εβδομάδα.
Δεν παραπονιέμαι αλλά θα είναι ψέμα να πω ότι δεν μου κακοφάνηκε.
Με θάρρος και παρρησία ανέβηκα σήμερα -μετά την κραιπάλη και το καθισιό των γιορτών- στη ζυγαριά.
Πήρα μια βαθιά ανάσα και έκανα ένα βήμα προς τα εμπρός...
Το αποτέλεσμα με στεναχώρησε, δε θα το κρύψω: 87.1 Νούμερο που με κάνει να βλέπω το στόχο μου να φτάσω τα 80 κιλά να απομακρύνεται ελαφρώς και τα μυωπικά μου μάτια το κάνουν να φαίνεται θολό..
Ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο
Εμένα μου χάλασε η ζυγαριά εδώ και 10 μέρες και δεν έχω αξιωθεί να πάω να πάρω άλλη. Και τα'χω πάρει και στο κρανίο, γιατί είναι στην εγγύηση και δεν μου την αλλάζουν, αλλά πρέπει να τρέχω στην αντιπροσωπεία για service.:flaming:
κατερίνα ξέχνα την ζυγαριά. τα ρούχα είναι πολύ καλύτερος δείκτης
μαρουλένια διάλεξες τελείως λάθος στιγμή να ζυγιστείς αν κ η γνώση είναι δύναμη.
με τις κραιπάλες των εορτών και το ξεκίνημα άσκησης μάλλον έγινε κατακράτηση.
ντοντ πάνικ. πάρε βαθιές ανάσες ,και συνέχισε την άσκηση κ την ισορροπημένη διατροφή. σε μία εβδομάδα θα είσαι πολύ πιο κοντά στον στόχο σου.
αν μη τι άλλο έχεις κ εμένα την συμπάσχουσα, σήμερα ζυγίστηκα 77,5. πριν τρεις εβδομάδες ζύγιζα 73. καταλαβαίνεις δράμα. μαζί θα τα κατέβουμε.
Ναι παρόμοια κιλά πήραμε, αν και σε άλλη δεκάδα, αλλά φαντάζομαι πως ο πανικός της ανώτερη δεκάδας είναι ίδιος τόσο στη ζυγαριά όσο και στην ηλικία...
Ζυγίστηκα γιατί είμαι αμετανόητη και έπρεπε να πάθω ένα σοκ, γιατί αλήθεια αν φτάσω ποτέ τα 90 είμαι πεπεισμένη πως η ανηφόρα μετά δε θα έχει σταματημό...
Ελπίζω λοιπόν στην κατακράτηση
venceremos?
Μη ξεχνάς οτι εγώ είμαι κοντοστούπα ενώ εσύ ψηλιά
καλά έκανες αλλά μην φρικάρουμε μόνο
βενσερέμος
Ναι ναι στέκομαι περήφανη στο 1.69 μου :P
εγώ είμαι 163 άρα 6 πόντους πιο κοντή κ με μια πρόχειρη προσέγγιση 6 κιλά πιο κοντά στην ψαλίδα, η διαφορά μας με ανεβάζει στην δεκάδα σου έστω κ στην αρχή της. αν υπολογίσεις επίσης οτι έχω κ τεράστιο ποσοστό λίπους κ κιλά κυρίως στο πάνω μέρος του σώματός μου, υπολογίζω οτι μάλλον έχουμε πάνω κάτω το ίδιο εκτόπισμα.
ps μεγιά το τικεράκι
Δεν έχεις και πολύ άδικο Σου Σου μου, αλλά να, πάνω που έπιασα κι εγώ διψήφιο ύστερα από αρκετά χρόνια, πήγε και χάλασε η ρημαδιασμένη να μην μπορώ να το χαρώ. Κατάλαβες? Μέχρι και τα μηχανήματα κόντρα μου πάνε!
Άντε να πάει 15 να πληρωθούμε να πάρω άλλη, να ανεβαίνω πάνω της να τραγουδάω: "Πού πήγε ο άσσος, εεεεε, πού πήγε ο άαααασος"!!!!
αχ τι ωραία για το διψήφιο!αντε καλέ τώρα ονειρεύεσαι ζυγαριές. εγώ λέω μόλις πληρωθείς να πας να πάρεις κάτι σε ρούχο,αξεσουάρ κτλ. εκεί να δεις χαρά για το 9!
Όντως συμβαίνει αυτό; Με το ξεκίνημα άσκησης γίνεται κατακράτηση και αυξάνει το βάρος μας;Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
με τις κραιπάλες των εορτών και το ξεκίνημα άσκησης μάλλον έγινε κατακράτηση.
νομίζω οτι αν έχεις φάει το μεσημέρι τρία πιτόγυρα κ μετά από κανά τρίωρο πας για ένα περπάτημα κ πιεις κ 1 λίτρο νερό, μπορεί μέχρι το άλλο πρωί η ζυγαριά να έχει ανοδική πορεία. για την πρώτη μέρα λέω. αν κοπούν τα πιτόγυρα κ συνεχιστεί η άσκηση την επομένη η ζυγαριά συνήθως κατεβαίνει απότομα.
μπακλαβά αφορμές ψάχνεις να παρατήσεις το αυλισμα?