εκεινες οι φωτογραφιες με το χρυσο σκ@#$#, απαιχτες!!
Printable View
εκεινες οι φωτογραφιες με το χρυσο σκ@#$#, απαιχτες!!
Καλημέρα κι από μένα,μόνο που δεν έχω φωτεινή να σας δώσω.
Υγρή,ομιχλώδη,με χαμηλή θερμοκρασία κι αν σας αρέσει...
Δεν πειράζει μπαρμπούνι,μην προσεύχεσαι για μένα.
Ούτως ή άλλως δε νομίζω να αλλάξουν και πολλά...
Θα σου αφιερώσω μόνο ένα ποίημα του Χριστιανόπουλου,
μελοποιημένο από τον Χατζιδάκι...Κάτι άλλο δεν έχω σήμερα να πω...
--->ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ
Εσείς που βρήκατε τον άνθρωπό σας
κι έχετε ένα χέρι να σας σφίγγει τρυφερά,
έναν ώμο ν' ακουμπάτε την πίκρα σας,
ένα κορμί να υπερασπίζει την έξαψή σας,
κοκκινίσατε άραγε για τη τόση ευτυχία σας,
έστω και μια φορά;
Είπατε να κρατήσετε ενός λεπτού σιγή
για τους απεγνωσμένους;
Α χα!Μαυρίλα.Πού θα πάει αυτό κοπελιά;Eίπαμε,σου πάει το μαύρο,μην το ξεχέζεις όμως κιόλας(είδες πώς το έδεσα η άτιμη με την σκατοστροφή του νήματος):smilegrin:ʼψογη η φωτό με το χρυσό σκατό.Αυτό είναι που λένε αν έχεις σκατό διάβαινε.
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ,δε δεχόμαστε την υγρή και μουχλιασμένη και σκοτεινή Ναταλία.Αποξηράντε την ευθύς και θα το σκεφτούμε.χα χα
Έχεις όλο το δικαίωμα να σκοτεινιάζεις όποτε σου τη δώσει,εμείς σε αγαπάμε και σκοτεινιασμένη και φωτεινή.Θα ξαναλάμψει και ο ήλιος,θα σου ξαναφωτίσει η διάθεση,έτσι το πάει η ζωή σε όλους μας.Σιγά μην όσοι έχουμε έναν άνθρωπο να γείρουμε το κεφάλι μας στον ώμο του,δεν έχουμε βάσανα.ʼσε που μερικές φορές δε θέλεις να γείρεις το κεφάλι σου στον ώμο του,αλλά να του κόψεις το κεφάλι που στέκεται στους ώμους του.Αυτό που το πας;xa xa
Ας πω και τα δικά μου.Είμαι πάλι πτώμα.Σέρνομαι.Νυστάζω.Θέλ� � άδεια.Θέλω διακοπές.Θέλω προδέρμ.Πέτυχα να με λυπηθεί καμιά ή τίποτις ακόμη;Να κλαύσω κι άλλο;:smilegrin:
Σαν την Μπρίτζετ Τζόουνς έτσι κι εγώ θα κάνω μία καταγραφή των αρχικών δεδομένων.
Κιλά:73.9(δίχως το μανόν)
Διάθεση:αυτοσαρκαστική και προσεχώς καλύτερη
Γκόμενος:στου χαντάκ'(εεε,στο σπίτι εννοούσα)
Παιδιά:ένας εδώ,ένας εκεί,ο ένας ερωτευμένος με κοπέλα,ο άλλος με το Χ-box
Φαγητό:Kοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο(πολύ πρωτότυπο)
Επερχόμενο Σαβ/κο:Καθαριότητα,τάξις και ανασφάλεια.Με το τσεμπέρι και ούτω βοήσωμεν.
Σας φιλώ ομαδικά και οπαδικά.:starhit::starhit:
:)
μπαρμπ, δε μας ειπες, πως παει η κορη με τη διατροφη?
για πες, για πες...
για πες μου γιατι το κανεις αυτο ε? να με γεμισεις τυψεις δηλ? ε? αααααα για κοιτα κοπελια. πρεπει να ξανασκεφτεις αν εισαι σιγουρη για τα β και γ της πρωτης κατηγοριας και μετα θα κανουμε κατι και για σενα. μια χαρα στα ειπε η Tide αλλά εσυ που να το πιασεις!!Quote:
Originally posted by NADINE
--->ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ
έστω και μια φορά;
για τους απεγνωσμένους;
ακου για να καταλαβεις δηλ και να μας πιστεψεις. μολις πηγα να ρωτησω στο σχολειο πως πανε τα παιδια, πηρα ενα ξεπαγιασμα εις διπλουν και ηρθα να εκτονωθω!!! ο ενας ζωηρος και δεν προσεχει και δεν θυμαται τιποτε. η αλλη λεει το μαθημα σε περιληψη και εχει αδικαιολογητα εκφραστικα και ορθογραφικα λαθη. μηπως να ξαναρχιζα το κολυμβητηριο και να μη ξαναρωτησω στο σχολειο?? λεω μηπως να τους βρητε αλλη μανα να ηρεμησω κι εγω??
αχ, καθενας με τα δικα του και ολοι μαζι μια καλη παρεα!! λετε να φταιει που εχω καιρο να πιω καφε???
σαμπινα σαμπρινα να μη νιωθεις μονη οταν κανεις δουλειες το σβ!! εγω σκοπευω να βγαλω χαλια, μοκετες, κουβερτες, χειμωνιατικα ρουχα κλπ κλπ. παγωσαμε!!!
και εχω και γαμο που δεν εχω καμια ορεξη να παω!!!
σμαρτ μια χαρα τα παμε με τη διατροφη! οσο μαγειρευει η καλη μανα και βρισκει η κορη να φαει οτι θελει δεν εχουμε δραματα..ποσο θα αντεξω δεν ξερω.....
κοιτα, αυτο νομιζω οτι ειναι προτεραιοτητα!!!
οσο για τις αντοχες δε χρειαζεται αν εισαι τελεια σε ολα!
επελεξε σε ποια θα εισαι.
:)
το θεμα smart μου ειναι οτι δεν μπορω να επιλεγω!! προσπαθω να τα καταφερω παντου και ολα και τελικα δεν τα προλαβαινω και αγχωνομαι.
προς το παρων εκοψα το γυμναστηριο και καπως ηρεμησα και επισης ελπιζω αν φυγει ο χαζοοκτωβρης με τις εξτρα δουλειες να ηρεμησω καπως!
ENTAΞΕΙ, τα κατάφερες να με κάνεις να ντραπώ που παρουσίασα ΜΟΝΟ το άχαρο και δύσκολο κομμάτι της οικογενειακής ζωής...και συγνώμη που, άθελά μου, σε υποτίμησα.....Quote:
--->ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ
έστω και μια φορά;
για τους απεγνωσμένους;
μην με κανετε να αγχωνομαι ρε παιδια, πολυ τρεξιμο ριχνεται αλλα ενταξει εγω πλεον το εχω συνηθισει,
ναταλακι καλως μας ηρθες, αχ θελω να δω πολυ πενομωρο, εγω παντως το Σαββατο στις 23 θα ειμαι στον γνωστο παιδοτοπο, ξερω πως η φιλη μας η μπαρμπ δεν θα με εγκαταλειψει μονη, αντε κανονιστε και εσεις.
κατα τα αλλα με το ζορι πινουμε πλεον το γαλα, αλλα μια γουλια εδω μια εκει πινει 2 ποτηρια την ημερα, δεν χρειαζεται και παραπανω ενταξει,
η κοιλια φουσκωνει επικινδυνα, και αρχισε να τουρλωνει και ο κωλος, πλακα εχω, παω σαν παπια και ολοι με κοροιδευουν.
α σημερα κλεινω 5 χρονια εγγαμου βιου, τι ωραια που ηταν εκεινη η μερα, τιποτα πλεον δεν γυριζει το χρονο πισω αλλα δεν εχω κανενα παραπονο, εχω ζησει τοσα διαφορετικα την τελευταια πενταετια
καλο ΣΚ, ελπιζω με καλο καιρο γιατι μου μειναν κατι τελευταια μερεμετια.........
βασια μου, μηπως να γυρισεις στο μπιμπερο? εμενα ο δικος μου ακομη με μπιμπερο το πινει. καλυτερα με μπιμπερο παρα χωρις γαλα. τα παιδια χρειαζονται το γαλα που τους ειναι αναντικαταστατο. λεω τωρα.Quote:
Originally posted by basia
μην με κανετε να αγχωνομαι ρε παιδια, πολυ τρεξιμο ριχνεται αλλα ενταξει εγω πλεον το εχω συνηθισει,
ναταλακι καλως μας ηρθες, αχ θελω να δω πολυ πενομωρο, εγω παντως το Σαββατο στις 23 θα ειμαι στον γνωστο παιδοτοπο, ξερω πως η φιλη μας η μπαρμπ δεν θα με εγκαταλειψει μονη, αντε κανονιστε και εσεις.
κατα τα αλλα με το ζορι πινουμε πλεον το γαλα, αλλα μια γουλια εδω μια εκει πινει 2 ποτηρια την ημερα, δεν χρειαζεται και παραπανω ενταξει,
η κοιλια φουσκωνει επικινδυνα, και αρχισε να τουρλωνει και ο κωλος, πλακα εχω, παω σαν παπια και ολοι με κοροιδευουν.
α σημερα κλεινω 5 χρονια εγγαμου βιου, τι ωραια που ηταν εκεινη η μερα, τιποτα πλεον δεν γυριζει το χρονο πισω αλλα δεν εχω κανενα παραπονο, εχω ζησει τοσα διαφορετικα την τελευταια πενταετια
καλο ΣΚ, ελπιζω με καλο καιρο γιατι μου μειναν κατι τελευταια μερεμετια.........
οσο για την επετειο να ζησετε βρε! και εγω ειχα χθες επετειο του πολιτικου μου γαμου!! εμεις κλεισαμε τα 11! πως περνανε τα χρονια! τρεχουμε τρεχουμε και μετα καταλαβαινουμε τι χασαμε!! και φυσικα δεν καναμε τιποτε απολυτως για τον εορτασμο. τωρα που το σκεφτομαι, λεω να προγραματισω κατι για την επετειο του θρησκευτικου που ειναι 5 δεκεμβριου και πεφτει κυριακη. μια που δεν ειναι εργασιμη κατι μπορει να κανουμε!!
τωρα που ειπες για την επετειο σου, αν θυμαμαι καλα και καποια αλλη εχει αυτη την εποχη επετειο. η πεννυ ισως? ποιος προλαβαινει ομως να ξεθαψει περσινα μηνυματα? ισως δευτερα ξεκλεψω χρονο.
Παλίρροια μου,δε θέλω να νιώθεις υπόλογη κι ούτε θεωρώ πως υποσυνείδητα με υποτίμησες...Quote:
Originally posted by tidekpe
ENTAΞΕΙ, τα κατάφερες να με κάνεις να ντραπώ που παρουσίασα ΜΟΝΟ το άχαρο και δύσκολο κομμάτι της οικογενειακής ζωής...και συγνώμη που, άθελά μου, σε υποτίμησα.....
Δεν ξέρω αν είναι θέμα τύχης,σωστών επιλογών,προσωπικής μας αξίας,κάποιας ανωτέρας δύναμης παιχνίδι...
Ξέρω πως είμαι μακριά από εκεί που θα' θελα να είμαι και δεν ξέρω πώς να πλησιάσω,πώς να κρατήσω έστω την ελπίδα
χωρίς να τη θεωρήσω ουτοπική αφέλεια...Σας αγαπώ όλες πολύ,απλά τώρα τελευταία,που πάλι λυγίζει η αντοχή
νιώθω ακόμα πιο μόνη και άδεια,όπου κι αν περάσω...Στο τόπικ της sleeve όλοι χάνουν τρελά κιλά,
εδώ έχετε τις χαρές των παιδιών σας...Μη με παρεξηγείτε!Απλά ζορίζομαι και δε μπορώ να είμαι μόνο χαχαχούχα...
Και δυστυχώς όχι μόνο εγώ...Και στο οικογενειακό και στο φιλικό μου περιβάλλον... το συρματόπλεγμα...Πολύ κρύο εφέτος!
"Τούτες τις μέρες ο άνεμος μας κυνηγά, μας κυνηγάει
Γύρω σε κάθε βλέμμα το συρματόπλεγμα
Γύρω στην καρδιά μας το συρματόπλεγμα
Γύρω στην ελπίδα το συρματόπλεγμα
Πολύ κρύο, πολύ κρύο, πολύ κρύο εφέτος..."
Γιάννης Ρίτσος
Ίσως είναι καλύτερα να ξαναγράψω όταν θα είμαι ο εαυτός μου,που περιμένετε...Μη σας ρίχνω κι εσάς...
Quote:
Κι επειδή τη βλέπω τη γκριμάτσα στην δυσκοιλιοπαραπονιάρα μου,
ενα σπέσιαλ περιποιημένο σε βελούδινο βασιλικό μαξιλαράκι
για τη μεγαλειότητα της με την ευχή να χαίρει ανάλογης υπερτυχερής εύνοιας!
Αν το σχολιάσω θα καρφωθώ???????????
Oups! Too late!Quote:
Originally posted by GeorgiaP
Quote:
Κι επειδή τη βλέπω τη γκριμάτσα στην δυσκοιλιοπαραπονιάρα μου,
ενα σπέσιαλ περιποιημένο σε βελούδινο βασιλικό μαξιλαράκι
για τη μεγαλειότητα της με την ευχή να χαίρει ανάλογης υπερτυχερής εύνοιας!
Αν το σχολιάσω θα καρφωθώ???????????