-
-100 γρ.
Πρωτη φορα κατω απο 68
67.9 κg και εις αυριον τα σπουδαια μετα το μικρο μεν φαγοποτι,αλλα φανταζομαι θαυματουργο:dork:
Constance και Ηerts,λυπαμαι για την απωλεια που ζησατε..Μονο ο χρονος σε κανει να νιωθεις καλυτερα,αυτο ειναι το μονο σιγουρο..
-
Καλημερα!
Σκατα και σημερα! Αδιαθέτησα χτες αλλα σημερα ειμαι +300. Δεν ξέρω γιατι...
56.5 σημερα και νομιζω οτι πρεπει ν'αρχισω ν'ανησυχω...
-
Καλημέρα!
Είμαι 1 κιλό κάτω σήμερα! ʼντε να δούμε πότε επιτέλους θα σταθεροποιήσω τα 51 και θα σταματήσω την υπερφαγία για να καταφέρω να πέσω πιο κάτω!!!
-
Μπράβο τάτο για την απώλεια.
Ελένη μου και Πηνελόπη μου υπομονή κορίτσια μου. Τα χετε καταφέρει τόσες φορές σε λίγο καιρό θα στε πάλι στο επιθυμητο σας βάρος. Είναι από τα κλασσικά κολλήματα του οργανισμού.
Και εγώ πάντως είναι τώρα 2 βδομάδες που αισθάνομαι ότι έχω πάρει αρκετά και είμαι συνέχεια φουσκωμένη και το παντελόνι σήμερα με ψιλοστένευε και όχι τίποτα άλλο θέλω να πάω bershka σε λίγο και ελπίζω να μη φάω τη φρίκη πρωινιάτικα.
-
Βρε Ελένη πώς σε καταλαβαίνω!!!
Δεν είναι κόλλημα στη ζυγαριά αυτό που έχω πάθει! Κόλλημα στον εγκέφαλο είναι... 3 μήνες τώρα και βάζω αντί να χάνω αφού τρώω ότι πετάει ότι κολυμπάει .... και ότι έχει ζάχαρη!:grind:
Κατά τα άλλα κάθε πρωί ξεκινάω νέα προσπάθεια για δίαιτα....:fake sniffle:
-
Κοριτσια εχει πεσει καταρα μου φαινεται.:P:P
Εγω ειμαι +200.Εφαγα 1500 χθες νομιζω,αλλα τις 900 τις εφαγα μετα τις 9:30 το βραδυ.Μονο εκει μπορω να το αποδωσω.Αλλα και παλι 1500 θερμιδες και παχυνα?Δεν ξερω τι παιζει.Το προβλημα της δυσκοιλιοτητας εχει ενταθει επισης.Αλλα δεν εχω σκοπο να τα χαλασω ολα.Συνεχιζω τη διαιτα με τις ιδιες θερμιδες και βλεπουμε.
-
+400 γρ. χωρις τουαλετα
68.3 kg
Νοt bad:crazy:
-
Τα νευρα μου..................... +800!!!!!!!!!!!!!!!! Γ@#$%2το μια ατασταλια ενα βραδυ και να τα αποτελεσματα.... Και σιγα την ατασταλια, ποπ κορν!!! Σιγα τα λαχανα που λεει και το παιδι μου... που να ετρωγα και τιποτα πιτσες σουβλακια η Goody's τοτε δηλαδη τι θα εδειχνε + 2 κιλα????
-
Ιt's official.Εχει πεσει καταρα.Τι γινεται σημερα και οι πιο πολλες εχουμε + και μαλιστα χωρις λογο!
-
ρε παιδια κ ΤΙΠΟΤΑ να μη φατε παλι μπορει να σας δειξει ακομη κ +1 κιλο!
σημαινει οτι το πηρατε?
δλδ εγω που απο μερα σε μερα μπορει να με δειχνει +/-2 κιλα να παω για αυτοκτονια?
-
Ο καθενας αντιδραει διαφορετικα σμαρτ..Αναλογα την ψυχολογια,μπορει και το +100 να ενοχλησει καποιον-καποια!
-
Εμενα απλα με αποτρεπει απο τα υπερφαγικα.
-
Αχ Ελενάκη μου μη μου απελπίζεσαι κοπέλα μου. Ξέρεις τι νομίζω ότι τις γιορτές προσεξες τη διατροφή σου ίσως πολύ περισσότερο με αποτέλεσμα να στερήθηκες ίσως κάποια πράγματα ε και τώρα είναι λογικό να περνάς αυτήν την κρίση.
Προσπάθησε να συγκρατείσαι και 1-2 μερες την εβδομάδα να κάνεις ελευθερο έτσι ώστε να μην αισθάνεσαι ότι στερείσαι, να καλύπτεις τις γεύσεις σου
Costance μου τι θα κάνουμε ρε συ με αυτό το θέμα της δυσκοιλιότητας? Πλακώνομαι στα φρούτα και τα λαχανικά και αντ αυτού τις τελευταίες δύο βδομάδες το πρόβλημα είναι πιο έντονο από ποτε. Κάνω 3 και 4 μέρες να πάω. Έχω απελπιστεί με πιάνει και άγχος και εντείνεται χειρότερα.
-
maria αμα σου πω τι συμβαινει με μενα.Ολα τα κουλα σε μενα συμβαινουνε!Οταν κανω διαιτα η δυσκοιλιοτητα ειναι στα χειροτερα της.Τις μερες που θα φαω 4000 θερμιδες ξερω γω και ολες τις αηδιες (junk food,γλυκα) τοτε το αμεσως επομενο πρωι πηγαινω κανονικα.Τι να πωωωωωωωωωωω!
-
Kαλα η δυσκοιλιοτητα ειναι η τυραννια μου νομιζω..
Καθε πρωι η πρωτη μου σκεψη ειναι οτι παααααλι δεν θα παω..