-
καλέ πιο είναι αυτό πινκ(το τσουρεκάδικο) δν το ξέρω.απέναντι απτον λευκό? μα που ζω?
αλλά για το γωνία τσιμισκή όλοι οι τσουρεκολάτρες αυτό λένε οτι υπάρχουν κ καλύτερα/
εγώ που τρώω γλυκά μόνο για την λιγούρα και απο λαιμαργία κ όχι για να ικανοποιήσω τον ουρανίσκο μου δν πολυ καταλαβαίνω διαφορά.
-
Μανταμίτσα δεν είναι τσουρεκάδικο είναι ζαχαροπλαστείο με τα όλα του!!! Αν πας θα πάθεις πλάκα!! Στη Παύλου Μελά απέναντι από Λευκό. Εγγύηση!!
-
Μπορείτε παρακαλώ να σταματήσετε να μας δίνετε ιδέες;
-
Καλησπέρα κορίτσια... Βλέπω ότι όλες τα πάτε πολύ καλά.. Εγώ σήμερα ήμουν κακόκεφη και ένιωθα ότι μου λείπουν αυτά που έτρωγα, οι συνήθειές μου αλλά κρατήθηκα μην έχοντας άλλη επιλογή..
-
Καλημερουδια και απο μενα
για να σας δωσω μια αναφορουλα να μου πειτε αν καταλαβα καλα
π 1 γιαουρτι 2% με 3 κ.σ μουσλι,λιγες σταφιδες και λιγο γκοτζι μπερρυ
Δ 1?2 μηλο και λιγους κολοκυθοσπορους
Μ 1 1/2 κουπα ρεβυθια, δυο πηρουνιες ξινομυζηθρα και γυρω στα 60 γρ μαυρο ψωμακι
Α 1 κρακερ με μιση κ.γ φυστικοβουτυρο και 1 πορτοκαλι
Β 1 τοστ τυρι παριζα:starhit:
-
Κόρες τι κάνετε!! Εγώ είμαι Σαλόνικα κι έχει ωραίο Ήλιο ότι πρέπει για περπάτημα!!!
Σου σου δεν μπορώ να σου αποκαλύψω που είμαι καταλαβαίνεις οι ουρές για τα αυτόγραφα είναι αποτρεπτικές!!! Το πρόγραμμα πάντως το κρατώ κι ας βρέθηκα μπροστά σε χίλιους μύριους πειρασμούς με το καλησπέρα που είπα στην πόλη σας! Από την βραδινή έξοδο λοιπόν προτίμησα να φάω ψάρι ψητό και αχνιστό και ψητό καλαμάρι με βραστή σαλάτα και 1 φέτα ψωμί! Αντί για γλυκό έφαγα 2 φέτες ζουμερό ανανά και ήμουν τζαστ φάιν!
Σήμερα το πρωί στο μπουφέ είχε την μάνα του και τον πατέρα του κι εγώ έφαγα 1 αυγό, 2 φέτες γαλοπούλα μια τυρί, ένα ψωμάκι μαύρο κι ένα χυμό πορτοκάλι!!! So far so good!
Layza καλωσήρθες! Όλα καλά με δυο παρατηρήσεις από μένα: στο μεσημεριανό έπρεπε να φας σαλάτα και να παραλείψεις το ψωμί! Τα όσπρια είναι υδατάνθρακας! Το βράδυ ήθελε επίσης λίγη ντοματούλα ή κάτι φρέσκο σαλατικό μαζί με το τοστ!
Μπλακ καλό ταξιδάκι! Πινκ και σου σου δεν θέλω άλλες αποκαλύψεις για ζαχαροπλαστεία στην πόλη σας θα φαρμακωθώ!! Χάπια αντισταμινικά υπάρχουν πάντα πλέον σε όλες τις τσάντες και τα πορτοφόλια μου αφού μέσα σε ένα χρόνο το έχω πάθει 5-6 φορες με διαφορετικά πράγματα κάθε φορά!
Κορίτσια μου καλημέρα! Να έχετε μια υπέρλαμπρη μέρα με καλή διάθεση! Ελενη ελπίζω να φτιάξουν και τα δικά σου σήμερα!!!
-
Χελοου γκιρλς!! Πως τα περνάτε;; Κάτι πήρε το μάτι μου ότι δε γράφετε επειδή τρώτε! Ε και τι; Δε μας λέτε κ καλησπέρα;; Άντε να μαζευτούμε πάλι!! Περίοδος ακόμη γιοκ... :(
-
Τι κανετε σουρτουκες? Εκτος του οτι δν τηρησα τριωρο κ τριαδες δν τηρησα κ σαρακοστη. Περα απο λαγανα κ ταραμα που εφαγα τσακισα κ περιπου ενα κιλο πα-ι- δακια αρνισια. Μιλαμε για το γευμα του λουκουλου κ του οβελιξ μαζι.
-
Καλημέρα!! Εντάξει κορίτσια έφαγα μούτζα ολκής!! Από την Κυριακή με γαστρεντερίτιδα, πυρετό και αδυναμία να κάνω έστω δυο βήματα από το κρεβάτι του ξενοδοχείου έχω περάσει ένα τριήμερο χάρμα! Και το περίμενα πως και πως:( όπως καταλαβαίνετε δεν μιλάμε για διατροφή αλλά για ασιτία αυτές τις μέρες μόνο λίγη φρυγανιά, λίγο χαμομήλι. Και στην σκέψη του φαγητού μου ερχόταν ναυτία. Σήμερα αναχωρώ για Αθήνα οπότε θα τα λέμε κανονικά από το βράδυ! Εσείς πως περάσατε; Πως τα πήγατε με τη διατροφη;; Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά!
-
καλημερα κ καλη Σαρακοστη!
Επιστρεψαμε κ εμεις! Περασαμε σουπερ ! Φαγαμε με μετρο, οποτε ολα καλα!
Μπεσμπαμ τι να πω , οντως μουτζα!!!
Μανταμιτσα παιδακια διαβαζω κ τρεχουν τα σαλια μου !!!!
Πινκακι ειχαμε καμια εξελιξη;
Αντε απο αυριο να αρχισουμε καταγραφες παλι! Βαριεμαι τωρα να γραφω αναλυτικα για 4 μερες!
-
ε όχι κ παιδάκια καλέ!παϊδάκια!
κεγώ τα σκέφτομαι σήμερα κ μου τρέχουν τα σάλια. δν μπορούσα να σταματήσω να ξεκοκαλίζω!
μπεσμπάμπ τι έπαθες ρε συ?ποιος σε δηλητηρίασε??
μπράβω μπλακ που τήρησες την διατροφή σου είσαι το καμάρι μας!
-
Χαίρεται κούκλες μου!! Μπεσμπούλι μου περαστικούλια!! Μπλακάκι χίλια μπράβο!!
Εγώ ήμουν σε περίεργη διάθεση αυτές τις μέρες!! Ευτυχώς σήμερα υπάρχει μια υποψία περιόδου οπότε ευελπιστώ να μου έρθει κ κανονικά, εξηγεί μάλλον κ τη διάθεση των ημερών γιατί μετά από πολύ καιρό ένιωσα να έχω ανάγκη πραγματική για γλυκό, δεν ήταν λιγούρα ή λαιμαργία!! Αφού είπα στην αδερφή μου να πάμε για γλυκό κ με κοιτούσε σαν έλιεν!! Μου λέει εσύ το λες αυτό;; χαχαχα Μια κρέπα γλυκιά λοιπόν κ ένα τρουφάκι τα χτύπησα!!! Σήμερα επιστροφή στην παντελή απουσία ζάχαρης κ στη γυμναστικούλα!! Βάμος!!
-
Ωχ περαστικάκια Μαμασίτα!! Ξινή σου βγήκε η πολυπόθητη εκδρομή.... Είσαι καλύτερα;
Pink με το καλό να τα δεχτείς... Άμα ήθελες και γλυκό το βλέπω να' ρχεται...
Black εύγε για το μέτρο :)
Παϊδάκια ακούω... Εγώ νομίζω το παράκανα με τη λαγάνα λίγο... Και γενικά με τα γλυκά τις προηγούμενες μέρες...
Πω πω νιώθω σα μαθήτρια που πάει αδιάβαστη στο σχολείο... Πώς θα το κάνω τη ρημάδι το μυαλό μου να γυρίσει και να μην αποζητά όλα αυτά τα ζυμαρένια και γλυκά πράματα...
Σήμερα:
π. 1 πορτοκάλι, 2 φρυγανιές σίκαλης, 2 κτγ ταχίνι με μέλι, 1 γαλλικό σκέτο, 2 σοκολατάκια υγείας
δ. 5 μύγδαλα 1 καρύδι, 2 δαμάσκηνα
δ. 1 μπισκότο σπέσιαλ κάπα (πεινούσα αργούσε το μεσημεριανό με κέρασαν είχα ήδη αρνηθεί ένα πιτσάκι, ενα προφιτερολάκι, ένα κεκάκι κι ένα τυροπιτάκι, λύγισα...)
μ. φασολάδα, 4 ελιές, κουλούρι πολύσπορο, σαλάτα μαρούλι, λίγη ταραμοσαλατα 1 εσπρέσο σκέτο
β. 1 καρότο ωμό, σαντουιτς με κασερι χαμηλών λιπαρών και μουστάρδα, 1 σοκολατάκι υγείας
-
Γεια σας!!! Ας γράψω κ εγώ τα δικά μου!!!
10:30 2 φέτες ψωμί του τοστ+1 μικρή φέτα εσσαίων+1 κ.σ. μέλι+1,5 κ.σ. ταχίνι+1 κουπάρα γάλα (μικρό πρωινό όπως πάντα!)
τζιμ ασκήσεις βάρη στήθος+κοιλιακούς/ραχιαίους
14:00 μισή μπανάνα
15:15 ρύζι καστανό(62 γρ άβραστο)+1 κονσέρβα τόνο σε νερό+σάλτσα ντομάτα+μανιτάρια+1 καρότο
19:00 1 γιαούρτι 2%+6 κ.σ. ολ μπραν χωρίς ζάχαρη+1 μήλο
21:30 1 μικρή χούφτα αμύγδαλα
τζιμ 1 ώρα αερόμπικ κ κοιλιακούς/ραχιαίους (είχα όρεξη για αερόβιο σήμερα αλλά δεν ήθελα να κάνω ελλειπτικό/διάδρομο κ έτσι ξαναπήγα, αύριο μάλλον θα ρεπάρω)
23:30 2 αβγά βραστά
-
καλημερα !!!
Μαρουλακι μου σιγα σιγα κ ολα θα γινουν! Δεν μπορει συνηθειθες χρονων να τις αλλαξεις απο την μια στιγμη στην αλλη.Γιατι αν καταπιεστεις πολυ κ το κανεις θα σου γυρισει μπουμερανγκ! Μια χαρα τα πηγες,καθε μερα ολο κ καλυτερα.
Κ μην αισθανεσαι οτι απολογεισαι, ισα ισα τα γραφουμε για να τα βλεπουμε πρωτα εμεις συνολικα να δουμε τι μπορουμε να αλλαξουμε διορθωσουμε κ οχι για ευσημα! Αλλωστε αν ειμασταν τελειες δεν θα ειμασταν εδω,ετσι δεν ειναι.Μην νομιζες οτι κ εμεις, η μαλλον καλυτερα να αναφερθω σε εμενα, δεν περναω φασεις που θελω να φαω γλυκα η που δεν νπορω να συγκεντρωθω να κρατησω προγραμμα κ ολο τσιμπολογαω..ολες το περναμε αλλη σε μεγαλυτερο αλλη σε μικροτερο βαθμο.Κ εγω πχ την προηγουμενη βδομαδα που περιμενα, ολο γλυκο ηθελα κ εκλεβα μπουκιτσες χαλβα,κεικ κλπ
Πινκακι βαλε λιγο φρενο ρε συ με την γυμναστικη μην το παρακανεις! Με τα αυγουλακια μπορουσε να συμπληρωσεις κ λιγο αγγουρακι ντοματουλα κατι .Κατα τα αλλα πολυ καλη οπως παντα!
Τα δικα μου τα χτεσινα
Π γαλα με 3 κσ βρωμη κ 1κγ μέλι
Δ μηλο
Μ κοτοπουλο ψητο κ χορτα βραστα με λιγο λαδι κ 1 μικρο ψωμακι ολικης
Α μπαρα wish πορτοκαλι κ 1 μανταρινι
Β γιαουρτι με μηλο κ αμυγδαλα
Εγω γυμναστικη κανω καθε μερα μια ωρα αεροβια με βαρη κλπ αλλα το ξεχναω να το γραφω ...