Καλησπέρα σκουντούφλη.
Printable View
Καλησπέρα σκουντούφλη.
Λοιπον τα διαβασα ολα!Τα τραγουδια φυσικα δεν τα ανοιγω ποτε,πραγμα που μου εμαθε ο Παπαστρουμφ.Τα σατυρικα τα αποκριατικα τα ξερω απο τη συλλογη της Δομνας Σαμιου κ απο διαφορα δρωμενα οπως του Κουτρουλη ο γαμος,η το βλαχικο γαμο στη Θηβα κλπ κ λογω της ενασχολησης μου με το κεντρο λαογραφικων μελετων.Οταν τα ακους στον καταληλλο τοπο κ χρονο δεν ειναι ασχημα.Εκτος αποκρεων?Οσο για την Καλη συγνωμη αλλα ηρθε η ωρα η γρια σαυρα να δικαιολογησει το ονομα της!Δεν μπορω ανθρωπους να πεφτουν σε τετοιο επιπεδο,τους λυπαμαι.Γι'αυτο το λογο δεν εχω δει ποτε την εκπομπη της Πανια,να διακωμωδει ανθρωπινες ψυχες για να γελανε καποιοι με χαμηλο νομιζω πνευμα.Μην παρεξηγηθω,απο την Αβα ξερω οχι γιατι το εχουμε συζητησει,δεν το παιζω κουλτουριαρα,μια ημιμαθεια σκετη ειμαι,αλλα δεν διασκεδαζω ετσι.Αν καποιος διασκεδαζει δεν τον κρινω.
Τωρα με την παρασταση μας"Ο κυκλος με την κιμωλια"του Μπρεχτ σε σκηνοθεσια,σκηνικα κ κουστουμια Μαριας Κατσανδρη πηγαν ολα υπεροχα!Το θεατρο ηταν γεματο κ με εισπραχτικη επιτυχια κ οχι μονο με προσκλησεις κ τα σχολια ηταν πολυ καλα.Ειχαμε την ευτυχια να μας κανει φωτισμους ο Ανδρεας Μπελλης που ειναι πανευρωπαικα καταξιωμενος,φιλος της σκηνοθετιδος που ηρθε δωρεαν,πως αλλιως αφου το κασε του ειναι.....κ ηταν ενα μεγαλο συν.Με ζωντανη μουσικη απο πιανο στη σκηνη κ τραγουδι απο μια θεικη φωνη.Θα σας πω κ στη συνεχεια αφου οι παραστασεις μας ειναι μεχρι τις 18 του μηνα.μετα πηγαμε σε ενα μεζεδοπωλειο κ τα ηπιαμε,γελασαμε με τις προπασεις κ τα σχετικα.Εφυγα στις 2,30 γιατι ειχα χαρα κ εργασια το πρωι.Να δουμε σημερα τι θα γινει!
Τωρα σε λιγο θα παω να παρω κ την πεθερα μου που θα την εχω για 7-10 μερες που θα λειπει η κουνιαδα μου στην Αθηνα.Θα περασουμε τρελλα!Γελαω σαν χαζη καθε φορα που θυμαμαι γιαγια κ Ναταλια να συζητουν.Η γιαγια σε αρχικο σταδιο γεροντικης ανοιας για τις νεες που δεν ξερουν.Η Ναταλια σοβαρη σοβαρη να απαντα ακριβως για να μην απαξιωσει τη γιαγια,η καλη μου,αυτο το υπεροχο πλασμα το ακριβοθωρητο πια στο στρουφοχωριο,στο σπιτι της.Μηπως αν αλλαξεις το ονομα εισαι πιο τακτικος θαμωνας?Μηπως,λεω,μηπως,βαλ εις καποιο πιο σοβαρο ονομα,καταλαβουν οτι περασαν οι αποκριες κ μαζευτουν?Αυτο για να δικαιολογησω κ το ονομα του Σπιρτουλη που ολο προσπαθει να βοηθησει τον Παπαστρουμφ κ ολο γκαφες κανει!
Φευγω,αλλα αποψε θα τα πουμε σιγουρα αργοτερα.
:P:P:P:P:P:P:yes::yes::P:P:kiss::kiss::P:P:kiss::k iss::):):)
καλησπερα σας κοριτσια-στρουμφακια.παρολο οτι δεν γραφω συχνα σε αυτο το τοπικ παντα σας διαβαζω..ναστε ολες καλα γιατι μεταδιδετε χαρα κ καλοσυνη οταν διαβαζει καποιος χρηστης.Βεβαια να προσθεσω τελειωνοντας οτι τα στρουμφακια ηταν κ ειναι αγαπημενα..
Φοράω ένα ρούχο, που ξέθαψα από το παρελθόν. Ένα καφτάνι, ρόμπα, νυχτικιά, δεν ξέρω πώς λέγεται, πάντως το φορούσα στο χειρουργείο μου και γι'αυτό δεν το πέταξα. Χρήσιμοι οι συναισθηματικοί λόγοι, όταν όλα σου τα ρούχα είναι στο πλυντήριο ή στεγνώνουν ήδη...
Γεια σου Μοναδική! Έχω ακούσει για σένα από τη Τζίνα, που θα σου έκανε επίσκεψη. Δεν είναι φανταστική;
ειναι απιστευτη πολυ καλη,καλος ανθρωπος θετικος και αλλα πολλα που ηδη φανταζομαι τα ξερετε κ δεν θελω να μου πειτε οτι ισως υπερβαλλω.Εμενα με βοηθησε κ με βοηθαει παρα πολυ κ καθε φορα την ευχαριστω.
Γλαύκη πολύ χαίρομαι που έχετε επιτυχία και πάνε όλα καλά. Εγώ πάντως και να αλλάξετε το όνομα χαχανούλης θα παραμείνω!:lol:
ʼβα και Μαρία σας ευχαριστώ πολύ για τη διαφήμιση! Από το στόμα σας και στου εργοδότη το αυτί μπας και βρω καμιά δουλειά επιτέλους!:lol::lol:
Τον εργοδότη να τον αφήσεις πάνω μου! Αμφιβάλλεις ότι θα τον καταφέρω; Για σένα θα κάνω ακόμη και pipelook!
Με υπερηφάνεια και χαρά, έχω να πω ότι δουλειές τέλος!
Είμαι ράκος, αλλά τώρα πια δεν με ενδιαφέρει και τόσο..
Είναι ΣΚ, είμαι σπίτι μου, ας γίνει ό,τι θέλει!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ε, τότε θα βρω σίγουρα πολύ γρήγορα δουλειά!! :lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Τον εργοδότη να τον αφήσεις πάνω μου! Αμφιβάλλεις ότι θα τον καταφέρω; Για σένα θα κάνω ακόμη και pipelook!
Όπως είπα, τελείωσα από τις δουλειές μου, έκανα το μπάνιο μου και τώρα ακούω τη μουσική από τα "αγαπημένα" μου. Θέλετε να ακούσετε κι εσείες;
Μην τρομάζετε, είναι κανονική μουσική..
Για παράδειγμα
http://www.youtube.com/watch?v=9ZSzS4_kHCI
αβα ακομα δουλιες εκανες? γενικη μου μυρισε ε? να το χαρεις το φρεσκοκαθαρισμενο σπιτακι σου το σαββατοκυριακο κ να εισαι κ καλα απο την ιωσουλα να πας κ καμια βολτιτσα. εγω κλασικα οπως σε καθε περιοδο δεν αντεξα κ αρχισα να φωναζω.αυτη τη φορα ξεσπασα στη μαμα μου που ηρθε πανω να παιξει με το μικρο. νιωθω ασχημα αλλα πραγματικα το ξερει οτι δεν ειναι να μου μιλαει αυτες τις μερες ..παω να δω τους βασιλιαδες μηπως κ ξεχαστω λιγο γιατι νιωθω απαισια με τη στριμαρα μου :(
.
Για να αντιδράσεις σίγουρα έχεις τους λόγους σου.. Δες τους βασιλιάδες, αλλά χωρίς δεύτερες σκέψεις και ενοχές στο πίσω μέρος του μυαλού σου.
Δεν ήταν γενική. Ήταν όσα βλέπει η τυφλή πεθερά, τα πάνω πάνω, ίσα ίσα να μην αισθάνομαι άσχημα στο ίδιο μου το σπίτι και να μπορώ να περιφέρομαι άνετα με πυζαμορομπονυτχτικιές!
Αβα ευτυχώς γιατί έναν τρόμο τον είχα όταν κλικάριζα την ηλεκτρονική διεύθυνση ν'ανοίξει! Χθες πέθανε και ο Lucio Dalla, τι κρίμα, ti voglio bene assai, ma tanto tanto bene sai.........
http://www.youtube.com/watch?v=JqtSuL3H2xs&ob=av2n
Δεν το αντέχω πια ότι πεθαίνουν όλοι γύρω μου...Νιώθω ότι έρχεται και η σειρά μου. Όχι απαραίτητα τώρα, αλλά συνειδητοποιώ τη θνητότητά μου..
Είχα δώσει μία περιουσία στην "ημερησία" για να αποκτήσω τη συλλογή του Pavarotti, επίσης μακαρίτη...
http://www.youtube.com/watch?v=_pFazr1cL_M
Το λατρεύω.. Η Κυρά της Θάλασσας... Φάντο, νεκρικό, θρηνητικό, τα πάντα όλα! Η γυναίκα που θρηνεί για το θάνατο του αγαπημένου της ναυτικού!
καλησπέρα κοριτσούδια δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω αλλά υποθέτω όλο και κάποια θα είναι άρρωστη επομένως περαστικά σας :lol:
Βαρέθηκα να κάνει κρύο,θέλω να έρθει η άνοιξη γμτ!επίσης βαριέμαι να πάω και για φαγητό,αλλά ποιος ακούει τον άνδρα μου μετά αν δεν φάω πρωτεΐνη,το απόγευμα που δεν πολυ-ενιωθα καλά με ζάλιζε αν τρώω σωστά,μήπως τρώω λίγο,μήπωε αυτά που τρώω δεν είναι καλά και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες.Ουφ!Ααααα δεν σας είπα χτες πήρα απόφαση πως πρέπει να αγοράσω ένα σουτιέν την προκοπής καθώς όλα τα παλιά μου είναι τεράστια πια και εδώ και καιρό βολευόμουν με κάτι παλιά που είχα που ήταν μικρά αλλά λόγω της χαλάρωσης δεν τολμάω να σκύψω ή να κάνω καμία κίνηση παραπάνω και το ζυζι πάει βόλτα το άτιμο :lol::lol::lol: είχα σταμπάρει εδώ και μέρες ένα μαγαζί venus victoria που είχε τα σουτιέν 15 και τα βρακάκια 5,πάω λοιπόν πρωί-πρωί λέω στην κοπέλα τι θέλω και πάω προς το δοκιμαστήριο,δοκιμάζω το ένα...δεν το έβλεπα να μου κάθεται καλά αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω αν φταίει το κόψιμο ή το μέγεθος του,φωνάζω την κοπελίτσα που μου το έφερε και την ρώτησα τι συμβαίνει γιατί έχω χάσει κιλά και δεν μπορώ να καταλάβω τι νούμερο χρειάζομαι,πόσα κιλά μου λέει έχετε χάσει?σχεδόν 42 λέω εγώ και την βλέπω να μένει κάγκελο και να γυρίζει να μου λέει "δεν θα μπορούσα ποτέ να το φανταστώ ,είστε τόσο μικροκαμωμένη" και τότε μένω εγώ μ@λάκας και έμεινα να χασκογελάω μόνη μου μέσα στο δοκιμαστήριο μέχρι να μου φέρει ένα άλλο,μικροκαμωμένη δεν θα μπορούσα να με πω,δεν θα μπορούσα καν να φανταστώ πως κάποιος θα με έβλεπε έτσι :rolleyes::rolleyes: το αποτέλεσμα της ημέρας πλέον φοράω 75D :no: και καταδέυτερον νιώθω απίστευτα καλά όταν μου λένε πόσο καλά είμαι τώρα στα κιλά μου και πως δεν φαίνομαι καν να έχω χάσει τόσα κιλά :cool2:
Γιωτάκι μου με ρώτησες προχτές μέχρι πότε θα είμαι εδώ,μέχρι την επόμενη Παρασκευή καλώς εχόντων των πραγμάτων.
Κατερινάκι προ επέμβασης ανέβαινα στην σκάλα και έτρεμε η ψυχή μου,φέτος τα χριστούγεννα ήθελα να κατεβάσω τα στολίδια και έλειπε ο άνδρας μου,ανέβηκα και κατέβηκα ούτε ξέρω πόσες φορές,έφτασα σε σημείο ίσα να πατάω στο πάνω-πάνω σκαλί και δεν ένιωσα ανασφάλεια ούτε μία στιγμή;) το καλοκαίρι με βλέπω να μπαίνω και μέσα στο πατάρι που δεν έχω μπει ποτέ μέχρι τώρα και έβαζα τον αδελφό μου καθώς λόγω ύψους ούτε ο άνδρας μου δεν χωράει εκεί μεσα ;)
http://www.youtube.com/watch?v=xpnQ0BU_h_A
Αγαπημένο, από τα φοιτητικά μου χρόνια ακόμα..
Καλώς το Αγγελουδάκι μας, με τα ωραία νέα του! Είναι υπέροχη η αίσθηση του να χωράς σε κάτι, που δεν είχες καν φανταστεί..
http://www.youtube.com/watch?v=83EPREorLWE
Όπως έχετε καταλάβει ήδη, ότι ακούω, το ακούτε κι εσείς. Αν βαριέστε το πρόγραμμα ή εμένα στο ρόλο του dj, δεν έχετε παρά να το πείτε..
Ιωάννα καλοφόρετα τα νέα σου εσώρουχα. Για μένα είναι πονεμένη ιστορία γιατί φοράω καινούρια εσώρουχα που είχα από παλιά αλλά μόνο τα κάτω γιατί για τα σουτιέν πρέπει να χάσω 2-3 κιλά ακόμα για να είναι ο.κ. Οπότε από τότε που έκανα το sleeve φοράω τα ίδια σουτιέν και ράβω συνέχεια τις τιράντες στους ώμους και στην πλάτη!!:lol: Δεν έχει πλάκα να σου φωνάζουνε για να φας;!
http://www.youtube.com/watch?v=WsEEfQWPcHo
Ίσως το πιο αγαπημένο από τα "αγαπημένα"
Οοουυφφφ διάβασα όλες τις σελίδες :o κ τις χθεσινές κ τις σημερινές!
Όλο κ κάτι ήθελα να σχολιάσω κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης μα τώρα τα έχω ξεχάσει άλλη φορά θα κρατώ σημειώσεις!
Αφιερώνω ένα τραγούδι σ΄όλες μας, το οποίο με ανεβάζει κάθε φορά που το ακούω!
http://www.youtube.com/watch?v=7TttjeXZYE8
Quote:
Originally posted by Ava
http://www.youtube.com/watch?v=WsEEfQWPcHo
Ίσως το πιο αγαπημένο από τα "αγαπημένα"
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
πολύ καλό
Καλησπέρα κοράσια μου, παίζει το "Αλάτι της γης" τώρα στην ΕΤ1 , είναι από τις καλές εκπομπές με παραδοσιακή μουσική και σήμερα έχει ποντιακά, για όσες είναι φανς, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Έχω έχω ψιλοπορωθεί και χορεύω μόνη μου στο σαλόνι, η μάνα μου με βλέπει και γελάει, σου λέει πάει το έχασε το κοριτσάκι μου..
Δεν είμαι πολύ στα πάνω μου παρόλο που το έριξα στο χορό, έχω μια κατήφεια και μελαγχολία, χωρίς προφανή λόγο.. Με έχει πιάσει κάτι που το βιώνω από μικρή, είναι αυτή η αναθεματισμένη αίσθηση απώλειας σε περιόδους που δεν υπάρχουν πρόσφατες απώλειες...Νιώθω ότι κάτι ετοιμάζεται να μου φύγει, είτε από ανθρώπινο είτε από άψυχο υλικό..νιώθω τη ζωή μου να γλυστράει και εγώ να μην μπορώ να τη συγκρατήσω..νιώθω πολύ τη μοναχική μου πορεία χωρίς σύντροφο να βαραίνει την ψυχολογία μου, δεν έχω χορτάσει "σ'αγαπώ", θέλω κι άλλο και δεν βλέπω να έρχεται..
Όμως, δεν είμαι αχάριστη, εκτιμώ όσα έχω και ειδικά από τότε που πήρα την απόφαση να αλλάξω πορεία βάρους και ψυχολογίας, δείχνει να γυρίζει υπέρ μου η τύχη, μέχρι και το γυναικολογικό μου έχει τάση διόρθωσης μετά από τόσα χρόνια! Απλά, όταν πέφτω, πέφτω..και δεν με σηκώνει ούτε η απώλεια του βάρους , ούτε η έμφυτη μου θετικότητα, ούτε τα παρηγορητικά λόγια ότι όλα θα έρθουν σιγά σιγά..
Κάνω υπομονή να περάσει η μαύρη διάθεση και όταν φύγει, απολαμβάνω τις υπόλοιπες αισιόδοξες μέρες..
Αφιερωμένο στο λιχούδη dj μας, εύχομαι όσα λέει το τραγούδι να συμβούν και σε σένα μία μέρα....
http://www.youtube.com/watch?v=NaGLVS5b_ZY
Δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω Γιώτα μου.. Είμαστε στην ίδια ηλικία περίπου, έχουμε τα ίδια θέλω, κοινή πορεία που λένε..
Τον τελευταίο καιρό είμαι έτσι σε μόνιμη βάση, γιατί νιώθω το χρόνο να μου γλιστράει μέσα από τα χέρια και να μη μπορώ να κάνω τίποτα.. Ακούω αξιόλογους φίλους του αδελφού μου να τον συγχαίρουν για το ποιόν της αδελφής του. Αλλά παντρεύτηκαν άλλες και έκαναν μαζί τους παιδιά.. Εμένα μου μένουν μόνο τα συγχαρητήρια...
Εννοείται ότι χαίρομαι κι εγώ γιατί ξέφυγα από την παχυσαρκία, αλλά δεν ξέφυγα από άλλα που με βασανίζουν καθημερινά.
http://www.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A
Το έχω σαν ήχο κλήσης στο τηλέφωνό μου. Αυτό αποδεικνύει το πόσο μου αρέσει..
Παρεπιπτόντως ο Αλ Πατσίνο δεν είναι ένας πάρα πολύ γοηγευτικός άντρας;
γεια σας κ παλι στρουμφακια. ιωαννα πρεπει να το συνηθησεις το μικροκαμωμενη πια τι ωραια!!! :)))
εγω σημερα γινομαι ολο κ πιο στριμενη δυστυχως.πριν λιγο αποφασισε ο αντρας μου να κατεβει απο τα πανω διαμερισματα του οπως λεω κ να μας τιμησει με τη παρουσια του.προφανως κρυωνε πανω.το εκανε μολις ξαπλωσαστο καναπε κ πηρα το λαπτοπ.αρα χορος γιαυτον δεν υπηρχε.κ οχι μονο δε του εκανα χορο να κατσει αλλα τον αρχισα κιολας που αποφασησε να κατεβει κατω τωρα που βολευτηκα! οχι οτι ειχα αδικο,ποτε δε ερχεται κατω να μας κανει λιγο παρεα, ακομα κ τη σειρα πανω την ειδε για να μην τον ενοχλησουμε. ξερω ομως οτι δεν επρεπε να αντιδρασω ετσι :(
Επειδή η ζωή είναι ένας αγώνας και τα προβλήματά μου πολλά για να τα καταφέρω εφαρμόζω τα "ένα βήμα τη φορά" και "υπομονή κι επιμονή". Μόνο έτσι διατηρώ την ψυχική μου ηρεμία.
Τώρα ακούω από την τηλεόραση ποντιακά τραγούδια και από το laptop το άρωμα γυναίκας!!:lol:
πωπω, τωρα ρα παλικάρια πιάσαν τη Σέρρα, ή αλλιώς Πυρίχειο.. τρελαίνομαι μιλάμε..Βρε λες στην προηγούμενη ζωή μου να ήμουν πόντια?
Αλίνα και Τζίνα, καθήστε αναπαυτικά στους καναπέδες σας και απολαύστε
http://www.youtube.com/watch?v=6E2hYDIFDIU
Αφήστε τους συζύγους να ανεβοκατεβαίνουν και ακούστε αυτό, να χαλαρώσετε..
Αβα ευχαριστώ για την αφιέρωση, μου αρέσει πολύ ο Σινάτρα αλλά θα τον ακούσω αργότερα γιατί τώρα έχω τέντα τα ποντιακά και χορεύω μαζί με τη Γιώτα!:lol:
Τζινάκο, "Κορτσόπον έλα έλα εμέν τέρεν και γέλα θα φιλώ το μάγουλο σ' απ όθεν καικά θελτς, έλα."!!
http://www.youtube.com/watch?v=G0qd9UyKd3o
Αγαπώ τους πόντιους και τα ποντιακά και προσπαθώ να τα μάθω. Ήδη καταλαβαίνω αρκετά.
Τα πολύ βασικά τα κατάλαβα!:lol::lol:Quote:
Originally posted by monahoiot
Τζινάκο, "Κορτσόπον έλα έλα εμέν τέρεν και γέλα θα φιλώ το μάγουλο σ' απ όθεν καικά θελτς, έλα."!!
Τα βήματα που κάνουν δεν μπορώ να τα καταλάβω με τίποτα. Μόνο αν έρθει ο κούκλος ο πόντιος ο χορευτής και μου τα δείξει body to body, ίσως να τα καταφέρω!!:lol::lol:
Συ κελ καθ κα! Κοι βρίκω τον καλό, πέρα τον, κοι δε βρίκω, γυρίζω σε σένα κελ!
Τζίνα, τι έχεις να πεις τώρα; :lol:
Πάλι τη γαϊδούρα βλέπω!:lol::lol::lol: