95.1
Printable View
95.1
Baklava όντως συμβαίνει αυτό με την άσκηση. Όταν ξεκινάμε ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες κατακρατήσεις. Συνήθως όμως πιο έντονο είναι όταν κάνουμε προπόνηση με βάρη που κρατάνε οι μύες γαλακτικό οξύ και όχι τόσο στην αερόβια άσκηση. Κατακράτηση μπορεί να υπάρξει και όταν αυξάνουμε το βάρος σε μια άσκηση ή όταν κάνουμε καινούριες ασκήσεις που "πιάνουν" λίγο διαφορετικά.Quote:
Originally posted by baklavas
Όντως συμβαίνει αυτό; Με το ξεκίνημα άσκησης γίνεται κατακράτηση και αυξάνει το βάρος μας;
Στη δική μου περίπτωση πάντως νομίζω ότι δεν το λες κατακράτηση... Το λες κοψίδια,σιροπιαστά,μελομακ άρονα
85.7
85.6
77,50
Μαντάμ σου σου μου,
έχομε ακριβώς 20 κιλά διαφορά!
Σήμερις είμαι 97,5!!
(Έφτασα στα -37 τώρα! :-D )
Wooohoooo μπράβο Μαντζιιιιι!
τι είναι 20 κιλά μαντζούρ μου 3 σακούλες ψώνια!
κ με τον τρόπο που τρέφομαι πλας τις διατροφικές μου διαταραχές τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής μου, είμαι σίγουρη οτι κ το ποσοστό λίπους σου ίσως είναι κ χαμηλότερο απτο δικό μου!
φιλιά πολλά ,καλή συνέχεια!
[align=center]http://animatedimagepic.com/image/co...tions-2271.gif[/align]Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
Σήμερις είμαι 97,5!!
Με γεια το τικεράκι πουλάκι μου :)Quote:
Μαντάμ σου σου μου,
Είμαι σίγουρη ότι έχεις μια χαρά σώμα!!Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
κ με τον τρόπο που τρέφομαι πλας τις διατροφικές μου διαταραχές τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής μου, είμαι σίγουρη οτι κ το ποσοστό λίπους σου ίσως είναι κ χαμηλότερο απτο δικό μου!
Απλά υπερβάλλεις! :thumbup:
Baklavas, ευχαριστώ!
Ευχαριστώ Μαρουλένια μου!Quote:
Originally posted by marulenia
Με γεια το τικεράκι πουλάκι μου :)
Το έβαλα για να δείξω ότι τρώω σαν πουλάκι!! :smilegrin: (πλακίτσα ε!)
Ματζουράνα μπράβο για την απώλεια!!! Συνέχισε έτσι δυναμικά! Άντε το καλοκαίρι κάποια θα φορά xs έτσι όπως το πάει χαχα!! :bouncing:
Φιλιά κούκλα, να προσέχεις!
Μπράβο ρε μαντζουράνα ! τέλεια πορεία !Quote:
Μαντάμ σου σου μου,
Σήμερις είμαι 97,5!!