Σκατα με μυγες παιδι μου.:P
Printable View
Σκατα με μυγες παιδι μου.:P
Μα πραγματικα..Και πιστευω οτι θα γινουν και με φραουλες,πολυ πριν το Αγιον Πασχα!!!:lol:
Ρε συ ναι και εγώ το ίδιο παθαίνω. Όταν τρώω στραβά και ανάποδα μια χαρά οταν τρώω και καλά υγεινά φρούτα και λαχανικά τίποτα.
Παλιότερα όταν έφτανα στο αμήν επαιρνα κανα dulcolax αλλά εντάξει αυτό δεν είναι λύση. Έχω κανά χρόνο να πάρω και δε θέλω κιόλας να συνηθίζει σε φάρμακα το έντερο.
Αλλά ρε πούστη μου απελπίζομαι. Οταν δεν πάω τουαλέτα αισθάνομαι χάλια. Φουσκωμένη και γεμάτη νεύρα. Χτες πήγα μετα από 4 μέρες αλλά μη φανταστείτε έπρεπε να κάτσω 17 ώρες στην τουαλέτα (πολύ σταυρόλεξο :smilegrin:) και δεν ήρθε και η απόλυτη λύτρωση:smilegrin::smilegrin: Χριστέ μου τι γράφω μεσημεριάτικα. Αλλά πραγματικά σκατά με μύγες όμως. Αφού κάποια φάση μου χε περάσει από το μυαλό να πάω να δω μήπως έχω κανα πρόβλημα στο έντερο δε γίνεται πια αυτό το πράγμα.
Πάντως εγώ σήμερα θα το φάω το ρυζάκι μου και δεν πανα στουμπώσω αστο καλό.
Μαρια τι να λεμε τωρα..Εγω ειχα κανει κλυσμα και ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ.
Μου ειχε πει η διαιτολογος οτι οταν δεν προσεχω και τρωω ενα καρο βλακειες την αλλη μερα παω μια χαρα στην τουαλετα γιατι βοηθανε πολυ τα λιπαρα που εχω καταναλωσει την προηγουμενη.
Θυμαμαι μια φιλη μου που ειχαν τα παιδια της δυσκοιλιοτητα ειχε φτιαξει ενα μειγμα στο μουλτι με δαμασκηνα ακτινιδια και δεν θυμαμαι τι αλλο φυτικο και τους εδινε καθε πρωι μια κουταλια και σιγα σιγα δουλευε το αντερακι τους μια χαρα.
Επισης για δοκιμαστε να καθιερωσετε για πρωινο ενα activia για καμια 15 μερες, λενε οτι δουλευει.
Για μερικες μερες με επιανε το ακτιβια,μετα τιποτα.
Τα δαμασκηνα οντως κανουν δουλεια
α ναι? Δηλαδή να παρηγοριέμαι που και εμένα κάποια εποχή δε με πιάνανε ούτε τα φάρμακα. Αυτό το πρόβλημα με ακολυθεί από μωρό. Χοντρή, αδύνατη μονίμως. Ρε συ δεν τολμούσα να πάω κανά μακρινό ταξίδι με φίλους μήπως ξέρεις με πιάσει κανά ραντεβού με την τουαλέτα και τι θα τους πω πηγαίνετε εσείς τη βόλτα σας εγώ θα κάτσω κανά τρίωρο στο μπάνιο και θα ρθω να σας βρω.
Εν τω μεταξύ για να το διακωμωδήσω και λίγο πριν κανα χρόνο περίπου ή και παραπάνω είχα αρρωστήσει. Επί 3 μέρες κορίτσια διάρροια. Περίπου 50-60 φορές τουαλέτα από τη στιγμή που άρχισα πλέον να τις μετράω και δεν υπερβάλλω στον αριθμό. 4 κιλά καλέ έχασα και γινόταν και η δουλειά σε 3 δευτερόλεπτα.
Πηνελόπη μου εσένα τα δαμάσκηνα σου κάνουν τίποτα? Τα δοκίμασα και εγώ αλλά εκτός του ότι δεν μου αρέσουν αποτέλεσμα μηδέν.
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Ο καθενας αντιδραει διαφορετικα σμαρτ..Αναλογα την ψυχολογια,μπορει και το +100 να ενοχλησει καποιον-καποια!
γι αυτο το λεω ουαν μου :)
γιατι ενω ξερουμε οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο καθομαστε κ σκαμε.
αυτο μπορει να δημιουργησει ομως ουσιαστικο προβλημα γιατι
1)οσο αγχωνομαστε τοσο αυξανεται η κατακρατηση κ
2)απο το αγχος πλακωνομαστε στο φαγητο.
γι αυτο το λεω, δεν ειχα προθεση να κανω παρατηρηση σε κανεναν.
Ναι με βοηθανε πολυ μπορω να πω,παιρνω απ'το Μαρινοπουλο αυτα χωρις κουκουτσι..
Οσο για τις διακοπες, πηγα 2 φορες το καλοκαιρι απο 10 μερες περιπου και τις 2 φορες 0 τουαλετα..Δραμα η κατασταση..
αυτο μπορει να δημιουργησει ομως ουσιαστικο προβλημα γιατι
1)οσο αγχωνομαστε τοσο αυξανεται η κατακρατηση κ
2)απο το αγχος πλακωνομαστε στο φαγητο.
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Όταν ζυγιζόμουνα κάθε μέρα και +100 να βλεπα με έπιανε τρελή κρίση με αποτέλεσμα να αγχώνομαι περισσότερο αρα να πεινάω και να τρώω περισσότερο ασυναίσθητα γιατί με επιανε το παράπονο.
Από την άλλη όμως όταν μπω στη διαδικασία της συντήρησης δεν ξέρω νομίζω ότι θα το εφαρμόζω το καθημερινό ζύγισμα. Το ζύγισμα δεν είναι για μένα το θέμα καθώς μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ καλό σύμμαχο το πρόβλημα είναι ψυχολογικό όταν αφήνεις δηλαδή ένα νούμερο να επηρεάζει ολόκληρη τη μέρα σου όπως μου συνέβαινε εμένα στο παρελθόν. Εκεί εγω θέλω δουλειά.
Ελενη μου τι κακρατησεις ειναι αυτες σε μια βδομαδα??????ΟΗ ΜΥ GODQuote:
Originally posted by eleni1201
64.4 σημερα και η καταστροφή συνεχίζεται...
PENELOPE Νομίζω οι κατακρατησεις τις περιοδου φευγουν την τριτη μερα και οχι την δευτερη υπομονη λοιπον
-700 σήμερα και εφτασα τα κιλα που ημουν απο σημερα αλλαζω και το τικερακι μου
Στην δυσκοιλιοτητα βοηθαει και 1 ακτινιδιο προ υπνου καθε βραδυ, ειμαι παθούσα ;)
Κορίτσια μην στεναχωριεστε, υπαρχουν πολλοι λογοι που μπορουν να προκαλεσουν κατακρατηση ;)
Καλημέρα! -300 από χθες και πανευτυχής!! :)
Nταξ ουτε του παπα... Μετα τη χτεσινη επιδρομη στε γλυκα παντος ειδους...
+100 μονο...
56.6
απλά σηκώνω τα χερια ψηλά φιλενάδα. Ούτε του παπά. Τι στο καλό μωρή ο δικός μεταβολισμός ενεργοποιείται με παγωτό και κουβερτούρα? Μήπως να τρως μόνο γλυκά; Εμείς νερό σκέτο πίνουμε και μισό κιλό πάνω.