Και τα λεω σε σενα γτ εχεισ μυαλο οι αλλεσ ειναι μαριονετεσ τισ λενε θα φερθεισ καλα φερονται γενικα οτι τουσ πουν γι αυτο δεν αξιζουν φραγκο
Printable View
Και τα λεω σε σενα γτ εχεισ μυαλο οι αλλεσ ειναι μαριονετεσ τισ λενε θα φερθεισ καλα φερονται γενικα οτι τουσ πουν γι αυτο δεν αξιζουν φραγκο
Για να καταλαβετε τι ειναι ο παπανδρεου κι ο τσιπρασ που δεν ειναι αριστερα εκανε τη δουλεια σκλαβεια και σασ ειπε καθηστε θα σασ βρω λεφτα μετα επαιξε τηλεοραση ιντερνετ σασ ταισε μαλακιεσ κι ετσι οι ελληνεσ φαινονται χειροτεροι απο ολουσ ενω αν ειμασταν κανονικο κρατοσ θα ειμασταν καλυτεροι απο ολουσ τα αλλα στα ειπα αυτη ειναι η αληθεια
πριν λιγο ανακαλυψα οτι μπωρω να σπουδαζω στο μεταπτυχιακο με υποτροφια, βεβαια η περιοδος για να κανω χαρτια περασε, αλλα μπωρω του χρονου να γλιτωσω αρκετα λεφτα........ δυστηχως δεν το προσεξα σε αυτη τη χρονια... δινουν υποτροφιες στα ατομα με αναπηρια.......
Ναι, συμβαίνει και σε μένα. Μάλλον, ξέρω τον τρόπο και τι ακριβώς θα θελα να πω. ΟΜΩΣ, από τη σκέψη στην έκφραση σχεδόν νεκρώνω κι έτσι μιλάω ήπια και λέω λίγα. Αυτό ισχύει κυρίως άμα έχω μέσα μου νεύρα και θέλω να πω πολλά.
Το μην πεις απολύτως τίποτα είναι το χειρότερο απ όλα διότι σου μένουν απωθημένα. Το να πεις όμως είναι απρόβλεπτο το αποτέλεσμα διότι δεν μπορείς να σαι βέβαιος πως θα το πάρει και πως θα αντιδράσει ο άλλος, με μόνο θετικό ότι του δωσες το μήνυμα ότι δεν είσαι βλάκας σε τέτοιο βαθμο όσο πιστευε.
Εποχη καραμανλη ο στρατηγοσ με βγαζει ουκα εφαμιλλο των αμερικανων ερχεται σαμαρασ ερχεται τσιπρασ κανω τα σχεδια καλυτερα απο τουσ αμερικανουσ και πεφτει το ****** τησ αρκουδασ ολα τα συγχρονα βασανιστηρια συν τα ελληνικα στηνουν ολο αυτο γτ ειμαστε καλυτεροι απο αυτουσ τοσο μπουρδελα ειναι εγω δεν πηρα χαμπαρι τιποτα ολο ειναι στημενο απο την ρουφιανα την αμερικανα η τουσ ρωσουσ τοσο μπουρδελα ειναι
Υπέρβαση είναι η μαγική λέξη κατά τον ψυχολόγο. Ασχέτως τι λέει ξεκάθαρα το βαθύτερο είναι μου, έστω κι αν δεν έχει καταλήξει σε μια θετική ή αρνητική απάντηση κάποια άλλη δύναμη δεν με αφήνει να πω αυτο το ναι ή όχι. Μάλλον αυτή η δύναμη πηγάζει από όλο αυτό το σκηνικό σκέψεων, όχι παραλόγων, του βαθύτερου είναι μου.
Από την άλλη με κατακλύζουν ο φόβος, υπό μορφή διαίσθησης, αποτυχίας, μη αποδεκτότητας, χαμηλής αυτοπεποίθησης.
Καλό φάρμακο είναι η συναναστροφή, με θετικά άτομα, με άτομα με τα οποία δεν υπάρχει εμπάθεια ή αρνητικές εμπειρίες, διότι φτιάχνει η διάθεση.
Ψάχνω για χώρους, ή να μείνω σε κάποιο χώρο για μέρες, που ταυτίζονται μέσα μου με την ησυχία, την ηρεμία.
Μετά από μια σύγκρουση τίποτα δεν ομαλοποιείται όπως ακριβώς ήταν πριν, μάλλον η κατάσταση δεν ήταν ομαλή γι αυτό κατέληξε στη σύγκρουση, κι όμως ήταν επίθεση - προσβολή, δεν ήταν σύγκρουση μου. Τότε το να μείνεις πχ στον ίδιο χώρο είναι όπως το συμβιβασμό μετά από μια ήττα.
Όποτε εισχωρήσει στο νου μια σκέψη αλλαγής, εκτός από κάποια πράγματα που ήδη με εμπνεόυν και πάω κατα κει με κλειστά τα μάτια, τότε μόνο τα αρνητικά της κατάστασης στην οποία αφορά η αλλαγή μπορώ να σκεφτώ, τα οποία δεν είναι παράλογα, κι έτσι η στασιμότητα σε κύρια θέματα ζωής διαιωνίζεται. Όμως η παρούσα κατάσταση, οτιδήποτε κι αν αφορά, δεν είναι, αντικειμενικά και υποκειμενικά ομιλούντες, και τόσο άσχημη, έχει και τα συν της. Όμως το ανικανοποίητο από παλαιούς στόχους και προσδοκίες δεν διαγράφεται από τη σκέψη κι έτσι με ωθεί σε κινήσεις αλλαγής ασχέτως αν τελικά κάνω πάντα πίσω, ίσως επειδή δεν αφορούν /επιτυγχάνεται κάτι το ουάου που να δένει με βεβαιότητα ως προς τη συνέχεια του, μπορεί η επίτευξη κάτι τέτοιου να ναι χίμαιρα.
Ο φόβος προσβολής κι αποτυχίας κι άλλοι φόβοι που δεν μου ρχουνται τώρα, η σκέψη για ομαλή μετάβαση, το ανικανοποίητο και η απογοήτευση που πάνε πακέτο, τα απωθημένα, πράγματα που θεωρώ ή υπήρξαν αποτυχίες, η θλιψη, η πεσμένη διάθεση, όλα αυτά ρυθμίζουν την σκέψη μου στην καθημερινότητα.
αχ μακαρι να ημουν κοντα με καποιον απο εδω... κ να μπορουσαμε να βρεθουμε...
Κορακλεσ μου νομιζα ειχατε μυαλο τα λεφτα που ντεμεκ κλεψατε ειναι για σασ ολα μεχρι σεντ ο στρατηγοσ για να πει οτι ειμαι ο μπαμπασ μου ειπε οτι 5 κιλα ελιεσ κανουν 1 κιλο λαδι κανονικα 1 κιλο ελιεσ βγαζει περιπου 1 κιλο λαδι γι αυτο σασ ρωτουσα καλα για κοροιδο με εχετε θα σασ ελεγα τα παντα δουλευω απο το 2000 στισ ελιεσ κανονικα συν τισ αλλεσ δουλειεσ αυτα τα λεφτα εγω δεν ξερω ποσα ειναι μπορει να ειναι ενα 200αρι μπορει και παραπανω οταν λεω εβγαλα 2 τονουσ ενοω 2 τονουσ επι 5 δηλαδη 10 το ενα στα πεντε ειναι δικο μου τα αλλα δικα σασ οσα και να ειναι λιγα πολλα οσα γι αυτο τραγουδαω ολη μερα απο τα δικα μου τωρα δινω για καφεδεσ τα 7 περιπου θελω και τα δινω κι αυτα φατε τα ολα οσα και να ειναι λιγα πολλα εγω τραγουδαω γτ εκανα το καθηκον μου με το παραπανω αν μου λεγατε θα σασ ελεγα τα παντα τα δικα μου βγαινουν κανενα δεκαρικο κι εγω παιρνω τα 3 τα αλλα ο παππουσ
Αυτα ειναι αποφαση στρατηγου
Αποφαση στρατηγου να παρω συνταξη στα 67 και μετα θα ειμαι παππουσ για τισ καφετεριεσ οποτε βαλτε απο τα 7 μεχρι τα 80 90 οσο παει αν δε γινει καμια χοντρη μαλακια οποτε το μελλον προβλεπεται οικονομικωσ ανετο αυτα
Για να καταλαβεισ στρατηγε ποσο αδερφη εισαι εριξεσ πυρηνικα σε σπιτι και δεν επεσε γτ ελεγε ο ιδιοκτητησ ρε λεσ να ειναι τοσο μαλακεσ ουτε ο ιδιοσ δεν το πιστευε οτι ειστε τοσο μαλακεσ κι ειστε τοσο μαλακεσ καταλαβαινεισ οτι αυτο που κανω δε γινεται και γινεται μονο για να μαθει ολοσ ο κοσμοσ οτι εριξεσ πυρηνικα σε σπιτι πενηντα χρονια θα ριχνεισ πενηντα χρονια το σπιτι θα ειναι εκει να στο πω απλα μεχρι την τελευταια ανασα η θα ειναι τωρα η σε πενηντα χρονια οσο παρει εκατο χρονια εκατο γτ εισαι αδερφη οσο βαρασ το σπιτι θα ειναι εκει σοου σιμπλ
Πόσο σε καταλαβαίνω! Διότι η καλή επικοινωνία σ αυτο τον χώρο είναι υπόβαθρο για να χτιστεί μια καλή επικοινωνία έξω κι αυτή να μετεξελιχθεί σε φιλία ή/και αλληλοσυμπαράσταση. Έτσι, όχι απλά θα μπορείς να βρεις κατανόηση μιλώντας με άνεση για τα δικά σου αλλά και να πάρεις και να δώσεις θάρρος για να κάνεις βήματα ζωής που για ψυχολογικούς λόγους κομπλάρεις να τα κάνεις. Και σίγουρα μια καλή παρέα βελτιώνει πάντα τη διάθεση.
Καλημέρα από Λάρισα πάλι έχω πισογυρισματα από αυτό το άγχος και την κατάθλιψη πότε θα ξεφύγω . Κουράστηκα
Ειχα πει στη μανα νου οταν ημουν 32χρονων οτι το βραδυ θα παω στο μπητς μπαρ και αρχισε να οδυρεται "Οχι παιδι μου, δε θα κοιμηθω ολη νυχτα!!!".
Τωρα που κοιμαμαι στα παγκακια δεν της καιγεται καρφι.
................
βασικα ξες τι πιστευω.. πως απο την μια ναι ενα τετοιο μερος θα μπορουσ ενα αποτελει ενα υποβαθρο σε εναν αρχικο βαθμο για την ψυχοκοινονικη του υγεια... αλλα πιστευω πως γενικα το καλυτερο υποβαθρο ειναι πρωτα η σχεση με τον εαυτο μας κ εν συνεχειαν με τα οποια λοιγοστα ατομα τυχαινει να συναναστρεφωμαστε στην εκαστοτε παρουσα φαση
το να κανεις συνεχος κ απο μια υπερβαση στην ζωη σου, ειναι το σπουδαιωτερο πραγμα που μπορεις να κανεις
-giannis000 2019μ.Χ.-
Ο υπερπροστατευτισμός βλάφτει, διότι απομονώνει το παιδί από την κοινωνία, από υγιείς κοινωνικές δραστηριότητες και δεν το αφήνει να ανοίξει το μυαλό του. Γι αυτό καταλήγει σε προβληματική σχέση με την κοινωνία. Όμως, η οικογένεια όσο αρνητική κι αν υπήρξε για μας πάντα επιβάλλεται να της κρατάμε αυτό το μίνιμουμ αγάπης και εκτίμησης. Ελπίζω κι εσύ να βρεις το δρόμο σου, φτανει να αφήσεις τη σκέψη σου να λειτουργεί προς όφελος σου.
εγω νιοθω σαν να εχω χασει ενα μερος την σηνηδεισης κ της καθαρωτητας του μυαλου μου...
βεβαι κτ τεοιο ξερω πολυ καλα πως δεν ειναι ψυχολογικης αλλα πνευματικης φυσεως...
Κορακλεσ μου θα παρετε απο ενα σπιτι κι ενα αμαξι peugeot citroen ford να φρεναρει μονο του για μεσα στην πολη και θα στειλετε τουσ γαμπρουσ σε μενα για δουλεια να δουν σασ ξερω απεξω με ξερετε απεξω τωρα νοεμβριο θα χωσουμε τα φετινα απο δεκαρικο και πανω με αυτα θα παρετε αμαξι κι οποιον φιλο σασ θελετε να μαθει τη δουλεια θα τον στειλετε σε μενα η δουλεια ειναι μετριασ δυσκολιασ αυτα
Να σασ πω και τι εγινε εγω δουλευα απο παιδι τα λεφτα τα κλεβανε γτ αν ειχα εγω 500 χιλιαρικα θα μου τα τρωγαν οι πουτανεσ επειδη δεν μπορουσαν τισ μαλακιεσ τα κλεβαν μολισ ακουσαν οτι εχω παιδια τα βαλαν ολα εμφανιστηκατε εσεισ ντεμεκ διαολακια παπαρια εγω αυτα τα ειχα ξεγραμενα αλλα ετσι πωσ γυρισε ο τροχοσ και σασ μεγαλωσα και σασ προικισα θα τραγουδαω ολη μερα μεχρι να γινουμαι οικογενεια να μου πειτε να σασ πω τα παντα
Επισησ τωρα που ντεμεκ περναω χαλια εμαθα να ζω χωρισ λεφτα και δεν τα θελω ηταν σχολειο αυτο τωρα ξερω ολο το εργο οταν ημουν στην ηλικια σασ ηθελα να το ρουφηξω ολο αυτο που λεγεται ζωη πιστευω μεχρι τα 80 να το τερματισω αν θελετε να γινουμε οικογενεια να δουλευουμε μαζι να μου πειτε τα παντα και να περνετε οσα βγαζουμε θα ηταν ομορφο εγω θελω καφεδεσ τσιγαρα φρι κι αν οχι αυτοκινητο να μου μαθετε τα πατινια και θα την βρω την ακρη απο διασκεδαση το μονο που δεν εχω κανει ειναι ταβερνα ξιφιασ ζαρκαδι γιδα κλπ θα μου τα πειτε εσεισ φιλακια πολλα
αισθανωμαι πως ολλοι ηταν εκ μοιρας προικησμενοι ωστε να εχουν αν οχι τελειες εστω αρκετα καλες ζωες σε αντιθεση με εμενα που επρπε να συμβηβαστω με μια πολυ υποφερτη ζωη κατα την οποια δεν θα μου δηνωταν κανενα περιθοριο αποδρασης απο αυτην... ακομα κ αν το προσπαθουσα μανιοδος για μεγαλο μερος της ζωης μου
Χαζομάρες. Έχεις υγεία? Τότε ζήσε και κάνε σήμερα αυτό που θες. Ζησε μη κάθεσαι. Κανείς δεν έχει τέλεια ζωή.
Τολμά και μην απογοητεύεσαι σε όποια αποτυχία.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
επεισης εδω θα ηταν καλα να μπαινουν ατομα που ειναι ειδικοι ψυχικης υγειας ας πουμε εστοι σπουδαστες της ψυχολογιας... η συνησφορατους θαταν πολητημη
Ψυχολογικής φύσεως είναι φίλε μου. Μην μου το πας σε θρησκεία και απομάκρυνση απο το Θεό διότι αυτά είναι δικαιολογία για να ήρεμα ο νους μας και άλλοθι θύματος, ήτοι δεν μου κάνε κανεις τίποτα ή αυτά που επαθα και το πως τα αντιμετωπιζω τώρα είναι λόγω απομάκρυνσης απο το Θεό. Μονο που αυτοι που σου τα κάναν μπορεί να μην ξέρουν κατα που κόβει ο Θεός και να ζουν ανεμελα μέσα στο χαβαλε τους. Αυτο ως τροφή για σκέψη για το συμπέρασμα σου.
Να καταριεσαι και να εχεις οίκτο ανταπόδοσης σε όσους μόλυναν το μυαλό σου. Πληρωνεις τη ζημιά που σου κάναν.
καλησπερα..
δε μπορω αλλο εξεταστικη..
ξεκινησε πριν 10 μερες και εχω αλλες 20 μπροστα μου..
Θα σασ πω και τη δουλεια κανω ζω χωρισ λεφτα αποφαση στρατηγου με εκπαιδευσαν στον συρατο να μην εχω εγωισμουσ κ μαλακιεσ τωρα εχω προβλημα η καινουρια δουλεια ειναι χωρισ λεφτα με προβλημα αποφαση στρατηγου κανονικα ειμαι αγροτησ με πτυχιο ειναι δουλεια ολη μερα καθε μερα μαλλον για παντα γτ περασαν 20 χρονια μπορειτε να κρινετε ελευθερα χεστηκαμε αυτα
Επειδη εκανα μαλακιεσ τοτε ηταν ολοι νοικοκυριδεσ ο στρατηγοσ επειδη ηταν εξυπνοσ λεει θα ζησεισ χωρισ λεφτα και τραβα γαμησου καλα λεω εγω θα το δουμε πηγαινω στη δουλεια δεν παιρνω λεφτα 10 ευρω βρηκα τα συμπληρωματα ειμαι κι ωραιοσ πηγαινω για τα καφεδακια μου στισ κορεσ μου εχω πτυχιο πηγα στρατο ολα κανονικα μετα ηρθαν οι αμερικανοι χτυπουσαν τα κεφαλια τουσ και το εκαναν δουλεια κι ετσι με μαθαν ολοι οσοι κυβερνουν ειναι δουλεια ολη μερα καθε μερα γιατι ειναι ενασ αλλοσ τροποσ ζωησ χωρισ λεφτα που το φτιαξα γαματο και τραγουδαω αντι να κλαιω αυτα
Elis με απόφαση στρατηγού έγιναν όλα αυτά?
Η αποφαση στρατηγου ειναι οτι θα ζω ετσι τωρα οι υπολοιπεσ μαλακιεσ δεν ξερω πωσ γινονται επισησ το πωσ θα αντιδρασω εγω ειναι δικοσ μου λογαριασμοσ απλα δεν μπορω να κανω μαλακιεσ δεν ξερω πωσ το καναν αυτο
Για να καταλαβεισ μπορω να σασ θεραπευσω ολουσ αλλα εγω δεν ηξερα οτι ξερω πρωτον δευτερον ετσι και θεραπευτουν ολοι θα μασ κυνηγαν οι τουρκοι που νομιζαν οτι ειμαστε χαιβανια τριτον εγω το ξεκινησα για χαβαλε να περασει η ωρα να κανουμε και κατι καλο για την ψυχη μασ τωρα με βασανιζουν και θελουν να πω τα παντα εγω ξεκινησα να κανω καμια μαλακια να περασει η ωρα και φτασαμε εδω που φτασαμε μεγαλο το βαροσ