ευχαριστω για το τραγουδακι αβα
Printable View
ευχαριστω για το τραγουδακι αβα
Είναι ο ορισμός της καβάντζας, στα ποντιακά! Πάει να πει, εσύ φαλακρέ, κάτσε κάτω! Αν βρω τον καλό, θα τον πάρω, αν δεν τον βρω, θα γυρίσω σε σένα φαλακρέ!
Είδες τι μαθαίνω;
κορίτσια μου γλυκά, σας καληνυχτώ. Αύριο τα καλύτερα!
Ζζζζζζζζζζζζζζζζζζ, ο χουζούρης.....
Καληνύχτα, χουζουράκο μου! Όνειρα γλυκά!
Καληνύχτα Γιώτα μου και καλή ξεκούραση, την έχεις ανάγκη μετά από τόσο χορό!:lol:
καληνυχτα γιωτα.καληνυχτα σε ολες κοριτσια.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καληνύχτα Γιώτα μου και καλή ξεκούραση, την έχεις ανάγκη μετά από τόσο χορό!:lol:
Καλέ πάλι στο χορό το ρίξατε? πάλι πάρτι έχουμε?
Καληνύχτα μουσούδη και καλό ξημέρωμα.
Σκουντούφλη όπως πάντα άργησες πάλι!:lol: Τελείωσε ο χορός. Τώρα έχει ζζζζζζζζζζζζζζζζ.:lol:
Αν σας πω τι έπαθα σήμερα!
Βγήκα για κάτι δουλειές κ μ΄ έπιασε ο ήλιος, το πρόσωπο μου έχει γίνει σαν της μαϊμού τον κ@λο:lol::lol::lol: από εδώ κ πέρα αντηλιακή!
Χαχανουλη τώρα θυμήθηκα, μακάρι να γίνει κάτι με τη δουλειά!
Κ στο νησί θα έρθουμε κ εμείς όχι μόνο το λαλάγγι:lol:
Ρώτα κι εμάς, Σκουντούφλη, που είμαστε ογδόντα και μοιάζουμε για σαράντα!
Βρε σκουντούφλη πως τα κατάφερες έτσι; Κι εγώ σήμερα περπατούσα δύο ώρες στον ήλιο αλλά δεν κ@λομαϊμουδιάστηκα!:lol:
Έλα μου ντε! Ούτε ξέρω πως τα καταφερα :lol: εμ γι΄αυτό δεν με λένε σκουντούφλη :lol::lol::lol:
ʼσχετο, αλλά θα σας βάλω αυτό που ακούω μέσα μου, κάθε φορά που φεύγω από την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. Πάντα, μα πάντα, στο μυαλό μου ηχεί αυτό..
http://www.youtube.com/watch?v=DJFnP-0YW2E
Quote:
Originally posted by break
Χαχανουλη τώρα θυμήθηκα, μακάρι να γίνει κάτι με τη δουλειά!
Κ στο νησί θα έρθουμε κ εμείς όχι μόνο το λαλάγγι:lol:
Μακάρι να έρθετε γιατί αν όντως πάω εσείς θα είστε το μόνο ευχάριστο εκεί! ʼσε που έχει κάνει ήδη ρεζερβέ η ʼβα! Έτσι και μαζευτούμε όλες με βλέπω να κατεβάζω τα ρολλά και να ψάχνει να με βρει το αφεντικό! :lol: :lol:
Nα φανταστω οτι το εξαιρετικο σημερινο προγραμμα οφειλεται στην απογευματινη γκρινια μου?Ολα φοβερα καμματια,αγαπημενα.Αλλα μην τα βαζεται ολα μαζι.Να προλαβαινουμε να ακουσουμε το ενα κ μετα το αλλο.Κ εσυ Αβα οπως εκανες!να προειδοποιεις,ειναι καλο,ανοιξτετο!Στενοχωρηθη κα για το λουτσιο Νταλα.Ειναι κριμα να φευγουν ετσι νεοι ανθρωποι που εχουν να προσφερουν.Σημερα εφυγε κ ενας φιλος μας 57 χρονων.Ναταλιτσα συζυγος της σχεδιαστριας ρουχων που σου ελεγα.
Μακ Γιωτ καταλαβαινω πως νιωθεις.Μια απο τα ιδια,γι'αυτο μ'εχει πιασει η μιρλα μου.Κ για να αποδειξω παλι ποσο αναποδη ειμαι σιχαινομαι τα ποντιακα.Μ'αρεσει μονο ο πυριχιος κ να χορευεται μονο απο ποντιους κ οχι απο αλλους.
Αγγελουδακι 75 πλατουλα κ D στηθος?Κ αδυνατη κ χαρισματικη!Μπρβο κοριτσι!
Αλινα μου τι ειναι τα βασιλικα η κατι παρομοιο που βλεπεις τωρα δε θυμαμαι ακριβως?
Γλαύκη δεν είναι τα βασιλικά....κτήματα στη Βαρυμπόμπη που κάνουνε ιππασία, είναι η σειρά στο Mega που λέγεται βασιλιάδες!:lol:
Καληνυχτα Μακ κ Αλινα!
Θεση για το νησι κλεινω κ εγω!Πιο νησι ειναι καλε?Ελπιζω οχι η Σπιναλογκα....
Καλώς τη χαρά μου!
Έπρεπε να αρρωστήσω για να βάλω κομμάτια που σου αρέσουν; :lol:
Να και ένα ακόμη, για σένα. Τα έχω καταχωρημένα στα "αγαπημένα" μου.
http://www.youtube.com/watch?v=1oBN--8hq2I
Γλαύκη είναι δύο τα υποψήφια νησιά, θα σου τα στείλω με μήνυμα.
Καλησπέρα κορίτσια μου. και καληνύχτα σε όσες πήγαν για ύπνο!!!!!ʼργησα λίγο σήμερα γιατί πήγαμε βολτα κ περάσαμε τέλεια !!!!!Μόλις έκανα μπανάκι κ τρώω τα απαίσια νερόβραστα μακαρόνια μου κ ακούω τα τέλεια τραγουδάκια σας!!!!!
Ουφ σας διάβασα επιτέλους! Ωραία τα τραγούδια σας κορίτσια μου. Τώρα ακούω το ταγκό - άρωμα γυναίκας :D
Ξεπατώθηκα κοριτσάκια μου πήγα γυμναστήριο και έκανα δύο ώρες αντί για μία λόγω υπερβάλλοντος ζήλου και τώρα πονάει το κορμάκι μου και ούτε να φάω καλά καλά δεν μπορούσα! :lol: Ζουμπιάστηκα όμως για τα καλά και έκανα και ασκήσεις με βαράκια και μπάλες και τα σχετικά. Τώρα απολαμβάνω ξάπλα τις ιστορίες σας και τις αφιερώσεις σας!
Καλώς τον γκρινιάρη μας! Επιτέλους πήγατε βολτα! Ωωω τι ωραία και περάσατε και καλά! Μπράβο Γιωτάκι! :bigsmile:
Καλώς και τον προκομένο Προκόπη μας, με το γεμάτο πρόγραμμα!
Θα σας κάνω τον dj όσο με βαστούν τα ποδαράκια μου και όσο τα ματάκια μου είναι ανοιχτά. Προς το παρόν είμαι καλά. Έκανα όλες τις αγγαρείες και αύριο θα ξυπνήσω και θα πω το λατρεμένο σλόγκαν i'm doing nothing and i love it!!
Καλώς το βολτογυρισμένο Γκρινιάρη! :lol: Eli δεν έχεις παράπονο, σήμερα δε σε κουράσαμε πολύ, μας ξεπέταξες!:lol:
Καλά έτσι πτώμα όπως είμαι απόψε αν είχατε γράψει πάλι τα εσώψυχα σας σε 15 σελίδες θα σας είχα πει μία γρήγορη και λακωνικότατη καλησπέρα - καληνύχτα και θα έβλεπα ταινία ! :lol:
Τρώω στραγάλια και στα πόδια μου είναι ξαπλωμένη η Σάνυ μπροστά στο αερόθερμο. Το ένα μάτι της κοιμάται και το άλλο κοιτάζει προς τα πάνω να δει αν έπιασαν οι προσευχές της και μου πέσει κανένα στραγάλι για να το φάει!:lol::lol:
Εγώ από Cure λατρεύω αυτό!
http://www.youtube.com/watch?v=RS_ux...ure=plpp_video
Με ταξιδεύει και μου φτιάχνει το κέφι, νιώθω πάλι κοριτσάκι 16 χρονών!
Η χουρμαδιασμένη που είναι; Είπε μία καλησπέρα και εξαφανίστηκε. Ελπίζω να διαβάζει και να μην τρώει κατσαριδοχουρμάδες!:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Κάτι επίσης που αγαπάω πολύ!
http://www.youtube.com/watch?v=tPPsS...&lf=plpp_video
για τα κοριτσάκια μας που πέσανε για ύπνο, ένα γλυκό νανούρισμα :starhit:
Quote:
Originally posted by Eli
έκανα και ασκήσεις με βαράκια και μπάλες και τα σχετικά.
μπάλες κ σχετικά...............? τι μπάλες ήτανε Eli? πάλι κόλπα μαθαίνεις?
Κορίτσια πήγαμε τον μικρούλη σε έναν τέλειο παιδότοπο και παίξαμε όλοι μαζί!!!!!Μόνο που έχω ένα πρόβλημα σήμερα πρέπει να έφαγα έναν ολόκληρο κήπο καρότα και κοντεύω να σκάσω!!!!!
Γιωτάκι αφού είναι καρότα τουλάχιστον δε θα παχύνεις!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Τρώω στραγάλια και στα πόδια μου είναι ξαπλωμένη η Σάνυ μπροστά στο αερόθερμο. Το ένα μάτι της κοιμάται και το άλλο κοιτάζει προς τα πάνω να δει αν έπιασαν οι προσευχές της και μου πέσει κανένα στραγάλι για να το φάει!:lol::lol:
Η δικιά μου ορμάει καταπάνω μου εαν δει φαγητό στα χέρια μου!
Αφού τρώω κρυφά για να μη βλέπει κ επειδή τη λυπάμαι της δίνω!
Έτρωγα κρυφά απο τη μάνα μου τώρα τρώω κ απο το σκυλί μου! :lol:
Μου αρέσει πολύ το deep forest! Το ακούω τώρα και μαζί και όλη η οικοδομή!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ʼστα Σκουντούφλη μου αποφάσισα να πειραματιστώ και να δοκιμάσω καινούρια πράγματα. Τις ξέρεις τις μεγάλες μπάλες που χρησιμοποιούν συνήθως στις πιλάτες για ασκήσεις; Αυτές λέω και δώστου να καθόμαστε πάνω στην μπάλα και να κάνουμε βαράκια με τα χέρια και δώστου να ξαπλώνουμε στην μπάλα πάνω και να κάνουμε μία κάμψεις και μία κοιλιακούς και ένα σωρό άλλα! Ξεβιδώθηκα η γυναίκα! Πονάωωωω! Αφού δεν γκίλισα να πέσω κάτω με την μπάλα και να γελάμε πάλι καλά!
Χαλάλι του όμως θα κάνω κορμάρα ! :lol:
Τζινάκι δε φοβάμαι μην παχύνω φοβάμαι ότι για να ηρεμίσω πρέπει να φτάσω στην πλατεία Ταχυδρομείου με τα πόδια κ είναι και καμία δεκαριά χιλιόμετρα!!!!!Να την πατησω έτσι από τα καρότα?