Χαχαχαχααα! Για να γελάσεις εις βάρος μου? :D χεχεχεχεε! Είναι πραγματικά μαγεια αυτος ο χορος...
Printable View
αν και δε το εγραψα για σενα αυτο, δεν εχουν και τοση σχεση οσα λες, με οσα συμβαινουν τωρα.
ειναι απλα οτι νομιζεις παλι, οπως ηταν και περσυ, οπως ειναι παντα. γιατι δε ρωτας ποτε ξεκαθαρα τον αλλον, παρα μονο πλαθεις δικα σου σεναρια.
καμια συγνωμη δε γινεται δεκτη γιατι ξερω πως θα μου ξαναγραψεις μαλακιες, οπως και θα σε ξαναπω Μαρθουλα. μονο που συντομα δε θα ειμαι εδω να το συνεχισω. αντιο.
χαχαχαχα! θάθελα να ξαναπάω στο νηπιαγωγείο, γιατί χτες είδα σ' ένα σχολικό για νήπια που με προσπέρασε.. το λογότυπο " πανεπιστήμιο ζωής "
θα με ικανοποιούσε να μπορούσα να δώσω δουλειά σε όλους αυτούς που υπομένουν κάτι φρενοβλαβή αφεντικά γιατί η ΜΕΓΑΛΗ ανάγκη τους σπρώχνει μέχρι κ την αξιοπρέπειά τους δίνουν για ένα κομμάτι ψωμί.
Θα ήθελα να μάθω να κεντάω.. Περίεργο? Παλία μου είχε μαθει η προγιαγια να πλέκω και να κεντάω με βελόνι :) αλλά μην φανταστείται, τα πιο απλά!
Να τους αφήσω απο μια μου φωτογραφία να με θυμούνται .......
Να σου πω Χριστινάκι καλή η ιδέα σου.αντί να σκεφτόμαστε ένα σωρό άσχημα θα κεντάμε κ θα πλέκουμε,θα είναι ένα είδος διαλογισμού,έχει λιγότερα έξοδα από έναν δάσκαλο της yoga κ σου μένει κ το μαξιλαράκι με τη δαντέλα χαχαχαχα το συστήνω κ στο φίλο Λάμπρο γιατί βλέπω έχει μαύρες σκέψεις ,άντε όλοι μαζί παιδια διαλογισμό με βελονάκι!!!!!!!!!!!
θα ηθελα να κατεβασω ολο το βοσπορο..
και μαλλον για αποψε θα το κανω..
:(