διαβασε ανεκδοτα να γελασεις κτλ μην στεναχωριεσαι..
Printable View
διαβασε ανεκδοτα να γελασεις κτλ μην στεναχωριεσαι..
οχι.. στην ουσια ο αστρολογικος χαρτης δεν δειχνει τιποτα το ιδιαιτερο..
:Ρ
φαμπιουλους εισαι καλυτερα απο πριν?
αυτο εκανα πριν λιγο!!με παρακολου8εις??χαχα σε συνδιασμο με το ραδιο αρβυλα μπορω να πω οτι η δια8εση μ ειναι πολυ καλυτερη
μμμμμ αν δεν περιλαμβανει τιποτα ιδιαιτερο δεν μαρεσει, 8α παω σε μαγισσες, σε χαρτοριχτρες χαχα
αχαχαχαχαχαχα ετσι !!! να ανεβαζεις την διαθεση σου !!
ναι ναι τωρα μπηκα σε ιστοσελιδες για προβλεψη του μελλοντος, να γελασουμε και λιγο..χεχε ειμαι σιγουρη οτι τα αποτελεσματα 8α ειναι εγκυρα οποτε 8α σας συστισω αυτο που με συμφερει πιο πολυ χαχα
εγω λεω καλυτερα να μπεις στα ανεκδοτα για να γελασουμε :Ρ
μολις τελειωσω τα 2 πρωτα εγκυρα τεστ 8α μπω με την μια και 8α κανω post!!promise :)))
φαμπιουλους εγω παω να ξαπλωσω!
καλο βραδυ λοιπον! :D
goodnight and sweet dreams :))
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!! :D:D
αααααα ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! εναν αν8ρωπο εμπιστευομουν και εγω και αυτος αποδειχτηκε μαλακας!!!!!! και οχι τιποτα αλλο, τωρα νιω8ω οτι δεν μπορω να κανω και τιποτα χωρις να το μα8ει ΑΑΑΑΑ
τι εγινε???
ο πρωην μου εκανε hack στο skype μου και εβλεπε τις συζητησεις μου και απο πανω ενω εχουμε χωρισει μου λεει "το εκανα για το δικο μου καλο"
και που ειναι ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΟ????? τον αγαπαω παρα πολυ σαν αν8ρωπο κα8ως μου στα8ηκε στα παντα και περασα πολυ ομορφα μαζι του αλλα ηταν καπως πιεστικος αλλα μετα απο αυτο νιω8ω οτι ακομα και τωρα που δεν ειμαστε μαζι πρεπει να συμπεριφερομαι λες και ειμαστε!!!!
Μην του δινεις σημασια.
να κανεις καινουριο σκαιπ και να κρατησεις τις επαφες που ειχες στο αλλο.
προσπαθησε να ηρεμισεις.
τωρα πως εισαι? καλυτερα απο χθες?
:)