Originally Posted by
Lou!
μηπως κ εσυ κυκνε εισαι καπως αυστηρη με τους ειδικους ψυχικης υγειας; ανθρωποι ειναι κ αυτοι κ κανουν κ λαθη οπως ολος ο κοσμος. υπαρχουν φυσικα κ καποιοι που δεν ειναι ενταξει.
οταν αισθανθεις ετοιμη μπορεις να ρωτησεις καποιον που να εμπιστευεσαι την κριση του, να σου συστησει εναν ψυχοθεραπευτη που να θεωρει καλο στη δουλεια του, αλλα κ καλο ανθρωπο.
οσο φοβασαι κ φοβασαι κ φοβασαι, θα μενεις κλεισμενη κ εγκλωβισμενη στο καβουκι σου κ θα διαιωνιζεις τη φοβικη κατασταση σου κ τη φοβικη σου σταση απεναντι στη ζωη.
οπως ισως βλεπεις, αν κ αποφευγεις τους ανθρωπους γιατι δεν τους εμπιστευεσαι κ θελεις να νιωσεις ασφαλεια, τελικα οι φοβοι σου ακομα εδω ειναι, οχι;
εγω προσωπικα μια περιοδο που ειχα απομονωθει με τους ανθρωπους γιατι δεν καταφερνα καλα στην επικοινωνια, ενιωθα χειροτερα απο πολλες αποψεις. κ μοναξια, αλλα κ οτι δεν ειχα το θαρρος να ζητησω απο κανεναν βοηθεια οταν μου τυχαινε καποια στραβη. τωρα που ειμαι πολυ πιο κοινωνικη, μονο οφελη εχω δει. νιωθω πολυ καλυτερα, παιρνω κ δινω βοηθεια, κ αν στραβωσει κ καποια φιλικη σχεση δεν εγινε κ τιποτα! εχω κ αλλους ανθρωπους κοντα μου! :)