φιλε εχω τοσα προβληματα που ουτε φανταζεσαι εγω λεω να ασχοληθεισ κι εσυ με τα δικα σου προβληματα να προσπαθησουμε να τα λυσουμε και οι δυο ο καθενασ τα δικα του μπασ κ μπορεσουμε να βγουμε απο τον κουβα που ειμαστε
Printable View
φιλε εχω τοσα προβληματα που ουτε φανταζεσαι εγω λεω να ασχοληθεισ κι εσυ με τα δικα σου προβληματα να προσπαθησουμε να τα λυσουμε και οι δυο ο καθενασ τα δικα του μπασ κ μπορεσουμε να βγουμε απο τον κουβα που ειμαστε
χέστηκα και πάω να φύγω τώρα. ρότζερ that!
οκ καλα να περασεισ εκει που θα πασ
πουθενά δεν θα πάω. κάνω πρωτοχρονιά με το σατανά. ναι κύριε τουίτλ το κατάλαβε.
όβερ άουτ.
Και γω το κανω αυτο παρα πολυ. Κι η διαφορα ειναι δευτερολεπτα.χθες εκει που περνουσα τελεια κι ημουν καλα ξαφνικα μου ηρθε και κατεβασα 4 ποτηρια ποτο μονορουφι!
Pad,ξερω οτι πιο πολυ κερδιζω αν μπαινω μεσα σε ενα μερος και "φαινομαι".αλλα δεν μπορω να το κανω!
Μονο;κουρουμπελο εγινα.αλλα επειδη ηταν και 6 το πρωι μου βγηκε ολη η κουραση!
Δεν μπορουσα να μεινω ορθια!:P
Καθολου απιθανο.αλλα και να μην ηταν με πειραζει ευκολα το αλκοολ!
δε σε πειραζει το αλκοολ οποιοσδηποτε να επινε 4 ποτηρια μονορουφι θα ζαλιζοταν μαλλον δε ξερεισ να πινεισ το αλκοολ θελει σιγα σιγα με ρεγουλα θελει κ το τσιγαρο του
Υπάρχουν άτομα (όπως εγώ:p) που και μισό δαχτυλάκι να πιουν τους πειράζει.
Επιπλέον, το αλκοόλ δεν βοηθάει κάποιον που βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ίσα-ίσα τον χτυπάει στα νεύρα. Εξ' ου και πολλοί που πίνουν αλκοόλ μπορεί να ξεσπάσουν χωρίς λόγο σε κλάματα ή γέλια. Και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που απαγορεύεται αυστηρώς η κατανάλωση αλκοόλ από άτομα τα οποία παίρνουν αγχολυτικά και άλλου είδους ψυχοφάρμακα.
Γι' αυτό νιφάδα μην πας να το παίξεις Ορέστης Μακρής γιατί θα φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις για την ψυχική και ψυχολογική σου υγεία.:)
Δεν ειμαι και κανενας ποτης..γενικοτερα μπυρες πινω..δεν ξερω γιατι τα κατεβασα ετσι...υποθετω για να τραβηξω την προσοχη!
Δεν σου λέω ότι είσαι πότης, αλλά όταν κάποιος ξεκινάει σιγά-σιγά να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ δεν αργεί να φτάσει στη μέθη και να γίνει πότης.
Και επειδή μας λες πως η ψυχολογία σου δεν είναι καλά τελευταία γι' αυτό στο είπα.
Μην παραμυθιάζεσαι με αυτά που λένε πως με το αλκοόλ "κάνεις κεφάλι" και φτιάχνεις το κέφι σου.
Χειρότερο κακό κάνεις!
Και ο πατέρας μου λέει πως πίνει και πως θέλει να πίνει δυνατά ποτά για να κάνει κεφάλι αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει τον εαυτό του και τους γύρω του δυστυχισμένους.