Originally Posted by
KENO
δεν ειναι για ολους επιλογη ρε γμτ, κι εμενα περισσοτερο συνηθεια εγινε πλεον. δε ξυπνας ενα πρωι και λες "τωρα θα μεινω μονος, θα με φτυνουν ολες οσες θελω, και θα νιωθω σκατα". σαν να ξεκινας το τσιγαρο και ενω ξερεις πως σου κανει κακο και θα παθεις καρκινο, δε μπορεις να το κοψεις μαχαιρι κατευθειαν (νομιζω τουλαχιστον γιατι δε καπνιζω), και το συνεχιζεις. ετσι και η μοναξια, απομακρυνεσαι σιγα σιγα, μετα εχεις φτασει να μη θελεις κανενος τη παρεα ή να θελεις μονο αυτους που εσυ επελεξες. αλλα συνηθως δε σε θελουν κι αυτοι. ειναι αμοιβαιο το μισος δλδ, ο κοσμος σε μισει, κι εσυ μισεις το κοσμο.
το προβλημα ομως ακομα κι αν θελει να γινει κανεις φιλος μου ειναι οτι ΔΕΝ αφηνομαι. εγω. με τους ανθρωπους. δε τους θελω διπλα μου αν δε τους ξερω, δε τους νιωθω σιγουρους και δε τους εμπιστευομαι. συν οτι συχνα μου προκαλουν αηδια. ειμαι μισανθρωπος. αντικοινωνικος by nature.
και τωρα δες τον τιτλο του θεματος, και σκεψου με ποιον μιλας. ο KENO ειναι κενος, δεν ανηκει πουθενα, δεν ειναι για τους πολλους, δε θελει να παιρνει θεση, τιποτα. ειναι μονο για τους λιγους και καλους, αυτους κι αυτα που ο ιδιος επιλεγει. ετσι προτιμω σχεση! για να αποκτησω βεβαια αυτη τη ριμαδα σχεση θα πρεπει να κοινωνικοποιηθω κι εγω περισσοτερο, το ξερω. ομως ακομα κι αν το κανω και γνωρισω καποια, αυτη η καποια πολυ πιθανον ειναι να μη μου ταιριαζει, αφου θα ειναι κοινωνικη. ειχα στο παρελθον κοπελες που γουσταραν συνεχως κλαμπακια μπαρακια καφετεριες, και περνουσα σκατα. εγω δεν ειμαι γιαυτα, προτιμω μια αντικοινωνικια, αλλα κι αυτες σπανιζουν και συμπεριφερονται καπως με το παραμικρο λες και τις πληγωσες. κι ετσι ο καφρος ο KENO μενει μονος του.
βεβαια θα ηθελα να ξαναγινω οπως παλια κοινωνικος και να μη ξεχωριζω τους ανθρωπους αναλογα με το αν μπορουν να μου φανουν χρησιμοι ή οχι, αλλα πλεον ειναι και η οικονομικη κατασταση που ειναι δυσκολη και δε το επιτρεπει. δε μπορεις να εμπιστευτεις τους παντες δλδ γιατι καποιος θα στη φερει. ετσι πρεπει να προσεχουμε, και αφου και οι υπολοιποι κλεινονται, ποιος ειμαι εγω να μην ακολουθησω τη ταση της μοδας ?