πως δε σε ξερουμε νεκρομαρια τι ειναι αυτα που λες ? εγω δε ξερω ποια εισαι, δε μας ενωνει το μπλακ μεταλ ? αγιος ο Μπαφομετ κι αμα βγαλουν νεο δισκο φετος οι Καθαρσις θα σε καλεσω σπιτι μου να το γιορτασουμε!!!!
Printable View
ναι σωστα αλα αλο ενοουσα με το ουτωσι αλος δεν με ξερει κανενας το οτι δεν ξερουν ποια στο διαλολο ειμαι !
μικρη μου ουτε εσυ ξερεισ εμασ κι ο καθενασ εδω μεσα μπορει να εχει χιλια προβληματα αμα το πιασουμε το θεμα ποιοσ το εχει μεγαλυτερο δε θα τελειωσουμε ποτε!!!για αρχη αφου θεσ να τα καταφερεισ μονη σου κοψε τα ναρκωτικα πριν σου γαμησουν τον εγκεφαλο κι αλλο κι ολα θα πανε καλυτερα χειροτερα στην αρχη αλλα μετα καλυτερα αρχισε κα κανενα γυμναστηριο να ισιωσεισ αυτα ειναι τα πραγματα που σε κανουν καλυτερα με φυσικεσ μεθοδουσ
ρε αγορι μου τα μισα να κανεσ απο οτι εχεισ πει κατα καιρουσ θα ησουν οριζοντια μια κ καλη κ στο κατω κατω αν θεσ να καταστραφεισ γτ θεσ κ παρεα μονοσ σου κανεισ το ενα μονοσ το αλλο ενταξει εισαι απροσαρμοστοσ σε σχεση με τισ δυσκολιεσ τησ ζωησ μη μασ το πουλασ κ για μαγκια ομωσ η πλειοψηφια δηλαδη που παλευει με τα προβληματα τησ τι ειναι μαλακεσ κ εσυ εισαι ο εξυπνοσ αμα εισαι μαγκασ πεσ εχασα δε μπορω να προσαρμοστω και δε θελω να προσπαθησω
..................................**************
.................................................. .......
θανατε ειμαι κοντα σου!
το να ειμαι καλος στο να δινω συμβουλες, αλλα εγω να μη μπορω να τις ακολουθησω δλδ δε παιζει ? ολοι μας παλευουμε με τα προβληματα μας, που ειδες να σου πουλαω μαγκια εσενα προσωπικα ? δε θυμαμαι να εκανα κατι τετοιο, και στο παρελθον εχω γραψει τοσα και τοσα προβληματα δικα μου εδω μεσα, οποτε κοψε τις μαλακιες πλιζ γιατι δε σου εκανα επιθεση.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני הוא ששוכן בתוך קין.
κενο θες να σου κρατισω μια θεση στην κολαση?
την εχω κρατισει ηδη απ'το 2004!
.......................
κοπηκα με ενα μαχαιρι κ βλεπω το αιμα να κυλαει κ το γλυφω απο τις ακρες των δαχτυλων καθως σταζει απο τον καρπο νιωθω ηδονη κ μονο στην θεα του αιματος!