να του τρίξω τα δόντια?? Δηλαδή πώς <3 ??
Printable View
να του τρίξω τα δόντια?? Δηλαδή πώς <3 ??
θα μειωσεις τις ωρες που τον βλεπεις.θα αρχισεις να βγαινεις με φιλες σου.θα μιλας για ασχετα θεματα οχι γι αυτον.θα του δωσεις να καταλαβει οτι εισαι καλα ,και ξεπερασες τα παλια χωρις να παραλειπεις να εκτιμας τη βοηθεια του.θα του λες οτι τα βλεπεις πιο χαλαρα.πες του ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΙΩΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ,δε θα τον γραφεις αλλα θα του δωσεις να καταλαβει οτι εχεις κι αλλες ασχολιες.καντα αυτα και θα κανει τουμπες..εγγυημενα ..
εσενα σε χαλαει που ασχολεισαι μονο με αυτον!
και σε οτι σου λεει ΔΕ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ!αστον να νευριασει αυτος
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! ΓΑΜΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ!!!!!!!!! ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!1
χαχα!παλιο το κολπο!να σαι καλα!μακαρι να πανε ολα καλα!περιμενω νεα σου!
κ καλά χαλαρή και άνετη ε???????? ωωωωωωωω τέλειο!!!!!
Αχ εννοείται!!!!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!!!!! Καίτη μου σ ευχαριστώ!!!!!!!!!!! Πραγματικά!!!!!!!! Φιλάκια και από αύριο (που θα είμαι φρέσκια και χωρίς μάσκαρα στα μάγουλα :P) θα προσπαθήσω και εγώ στα δικά σας θέματα να βοηθήσω όσο μπορώ...! Σας ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!
η ανεση ειναι το παν!φαντασου μια ανετη γυναικα και μια κακομοιρη να κλαιγεται και να φοβαται.ποια θα διαλεγε ενας αντρας?αυτο να θυμασαι και αν σε αγαπαει θα ειναι εκει.αν οχι να φυγεις εσυ.δειξτου οτι μπορεις να φτασεις και σε αυτο το σημειο!
να σαι καλα!φιλακια!
+1000000000000 καιτη ετσι ακριβως!!!!!χαχαχα!κατι μου θυμιζει αυτοοοοο!εμεναα!!!
τελικα τον..... παντρευτηκα κι ολας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ακριβως αυτο που ειπες του ειχα πει
-ε,τι να κανουμε τωρα περναω εγω την δικη μου φαση,ηρθε η ωρα να ασχοληθω με τον εαυτο μου!
αρχισα να εχω δραστηριοτητες,να του κανω ο,τι μου εκανε,να μην απανταω σε τηλ...ΕΣΚΑΣΕΕΕΕ
χαχα! ολοι ιδιοι ειναι τελικα!ετσι πρεπει!μπραβο σου!εγω δεν ειχα μυαλο τοτε!
αυτη ειναι η απολυτη διαστροφη του ερωτα,ο,τι φτυνεις σε κυνηγαει κ το αντιστροφο..ειδα οτι οσο εδινα δεν επαιρνα...αποφασισα να του κανω την ζωη μαυρη μετα απο δυομιση χρονια που με ειχε (μπιπ) κανονικα...ειπα μεσα μου,η θα σε εχω οπως πρεπει,φυσιολογικα η καθολου τελος...και καπου εκει αρχισαν τα χουνερια..
εγω μεσα μου να πεθαινω,να λιωνω να σκαω,αλλα εκει.....εκει ειναι η μαγκια,να ξεπερασεις λιγο τον εαυτο σου..
μολις ενιωσε οτι με χανει δεν το πιστευε,τρελαθηκε...
ακους ναντιακι??κι εχε τον νου σου οτι στην αρχη θα στο παιξει ανετος για να μασησεις,
μονο κι επαναλαμβανω μονο οταν πεισθει οτι τα πιστευεις αυτα που κανεις και λες,μονο τοτε θα αρχισει να ψαρωνει