-
giati evitaki??? ego re paidia vgaino area kai pou alla me to zori k i alitheia einai oti protimo na meno spiti...den me gemizei pleon to exo kai eidika ta polu gemata magazia!! anisuxo pote den imoun etsi....k meno spiti kai kathomai me tis ores ston upologisti!!!!!! :/
-
[QUOTE=salala;337079]giati evitaki??? ego re paidia vgaino area kai pou alla me to zori k i alitheia einai oti protimo na meno spiti...den me gemizei pleon to exo kai eidika ta polu gemata magazia!! anisuxo pote den imoun etsi....k meno spiti kai kathomai me tis ores ston upologisti!!!!!! :/[
δεν εχω πολλες φιλες στην αθηνα,λογο χρονιας καταθλιψης και τωρα που εχω σχεση γενικα δε μου αρεσει να πηγενω οπου εχει πολυ κοσμο.δε μπορω να το εξηγησω διαφορετικα.
-
εγω βδομαδα θα μαι καθε μερα εξω κ βδομαδα δε θελω να δω κοσμο.αναλογα τη διαθεση.τωρα που ανοιγει ο καιρος ομωςςςςς
-
και εγω έτσι έλεγα τώρα που ανοίγει ο καιρός θα βγένω και πάλι μέσα καθομαι!!! εβιτακι μια απο τα ιδια κορίτσι μου! παθενα κρισεισ πανικου μου το γυρισε σε καταθλιψη και ενω πέρνω αντικαταθλιπτικά εδώ και 3μιση μήνες να βγω εξω δεν πολυ-ψηνομαι!! καλα νοιωθω αλλα πλεον το εξω δεν με γεμίζει!
-
εγω πρωτα επαθα καταθλιψη και μετα κρισεις πανικου χαχα!!!εγω καλα ειμαι τωρα δε περνω φαρμακα,αλλα εχασα πολυ χρονο και δεν εκανα φιλους :(
-
ποτέ δεν είναι αργά όμως!!! αν είσαι σε καποια σχολή απλα προσπαθησε να δυκτιωθεις λιγο!! εγω παλι φιλουσ εχω κολλητουσ δεν εχω πλεον και νομίζω με εχει επηρεασει πολυ αυτο!! να σε ρωτησω (βέβαια δεν ειναι καταλληλο το θεμα για εδω) ποσο καιρο εχεις που σταματησες την αγωγη?? εισαι καλα τώρα,εννοω σε πιάνουν κρίσεις ή περίεργα ???
-
θα σου στειλω μηνυμα γτ εχουμε βγει ηδη εκτος θεματος :)