ενω ειναι σωστο να γραφει για την μανα του? τι περιμενει να ακουσει? αληθινο η ψευτικο το θεμα, υπαρχουν και τετοια. καλυτερα να παει σε οικο παρα να κανει αυτο που κανει.
Printable View
ενω ειναι σωστο να γραφει για την μανα του? τι περιμενει να ακουσει? αληθινο η ψευτικο το θεμα, υπαρχουν και τετοια. καλυτερα να παει σε οικο παρα να κανει αυτο που κανει.
Siga min eimai o monos 2-3 fores epiasa kolo vizia,toso kako einai???
To exo stamatisei!!!
Αγαπητέ Κώστα1234567890
Εγώ πάλι πιστεύω ότι σαν τη μανούλα κανείς!
δικός σου άνθρωπος είναι...αν δε δείξει κατανόηση ο δικός μας άνθρωπος, ποιος θα το κάνει ρε παιδί μου???
Σκύλος στο σπίτι υπάρχει?
void θες να γινεις η μανουλα μου ? role-play θα το κανουμε, αρρωστο οσο δε παει!
πατερα δεν μας ειπες αν εχεις
ανοιξτε θεμα για ψυχανωμαλιες γενικοτερα, εχουν πολυ ψωμι αυτου του ειδους οι φαντασιωσεις.
sorry άκυρο...
kostas10-987-6543-210, πάντως απ' όσα λες μέχρι τώρα έχω καταλάβει ότι τη θες μόνο για το κορμί της
χωρίς να αισθάνεσαι κάτι ουσιαστικό γι αυτήν...
Τι να πω... χρειάζεται να το συζητήσεις μαζί της για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση...
γιατί στο μέλλον μπορεί να το καταλάβει και να ...πληγωθεί...
:p:p:p
Φιλε soft... Δεν νομιζω οτι οι απαντησεις που δωσαμε αφορουν αυτο καθε αυτο το συγκεκριμενο περιστατικο αλλα ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΟ προσπαθησαμε να κατανοησουμε τετοιου ειδους φαινομενα. Νομιζω πως συμφωνεις οτι υπαρχουν τετοια βιωματα ασχετως εαν το συγκεκριμενο περιστατικο ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα ή οχι. Θεωρησε λοιπον τις απαντησεις μας ως αποψεις που αφορουν γενικοτερα τετοια περιστατικα, μεινε στην ουσια των απαντησεων και οχι στην μορφη τους.
ΥΓ. Συγνωμη soft... η απαντηση μου δινεται στην Θεωφανια και οχι σε εσενα...
ακριβως, αληθεια η ψεματα καλο ειναι να τα συζηταμε γτ υπαρχουνε