...λολ... αυτά! άντε γεια! (άσχετο, το ξέρω!) :D
Printable View
...λολ... αυτά! άντε γεια! (άσχετο, το ξέρω!) :D
Δεν νομίζω οτί ισχύει αυτό που λες. Σκέψου την ιστορία της ανθρωπότητας από τα πρώτα χρόνια μέχρι τώρα πόσα πράγματα θεωρούσαμε αδύνατα που τελικά έγιναν δυνατά και κατορθωτά.... Αυτό και μόνο είναι μια μεγάλη απόδειξη. Δεν υπάρχουν όρια... όπως στην μουσική, την τεχνολογία... στα πάντα γύρω μας! Η μόνη απόδειξη είναι η ίδια η ιστορία..
Για κάθε προβλημα υπαρχει και μια λύση .....
Οκ θα το κανω ακομα πιο κατανοητο.
Σκεψου κατι δυο καταστασεων που εαν ισχυει το ενα ειναι αδυνατο να ισχυει το αλλο.
Εαν δεν υπαρχουν για παραδειγμα μεχρι αυτη τι στιγμη στο συμπαν εξωγηινοι πχ...τοτε αυτη τι στιγμη ειναι αδυνατο να συναντησουμε εξωγηινους.
Μια προταση.
Συγνώμη αλλα αυτο που λες ειναι άσχετο , δεν κολλάει πουθενα και δεν έχει και καμία εφαρμογη , ειναι σαν να λες ότι τώρα είναι σκοτάδι αρα δεν θα ξημερώσει ....
Λογοπαιγνια ειναι αυτα .
Ειμαστε πολυ πολυ μικροί με όλη την σημασία της λέξεως να μπορούμε να κατανοούμε τα πάντα σε ένα σύμπαν που δεν γνωρίζουμε τίποτε γι αυτο .
Δεν ειναι λογοπαιγνιο. Εαν ειναι αδυνατο να ξεπεραστει η ταχυτητα του φωτος , τοτε δεν μπορουμε να ταξιδεψουμε με μεγαλυτερη ταχυτητα. Λογοπαιγνιο ειναι οτι οι παλιοι δεν περιμεναν οτι θα παμε στο φεγγαρι αρα δεν υπαρχουν ορια.
Μπορει να μην χρειαστει να πρέπει να ταξιδέψουμε .... Υπάρχουν και αλλες θεωρίες σχετικα με το πως μπορεις να κινηθείς απο την μια άκρη του σύμπαντος στην άλλη .
Το εφερα ως παραδειγμα....αλλα τεσπα μαλλον δεν γινομαι κατανοητος.
παιδια αυτες οι ιστοριες με εξωγηινους συνωμοσιολγιες κλπ εντυπωσιαζανε και θα εντυπωσιαζουν τον ανθρωπο.το internet εχει γινει χειροτερο και απο τα καναλια.επειδη ειναι ενα ελευθερο δικτυο ο καθενας γραφει οτι του κατεβει με αποτελεσμα να εχει γινει το μεγαλυτερο μεσο παραπληροφορησης.εγω δεν λεω οτι δεν υπαρχουν,κανενας δεν μπορει να ναι σιγουρος.Αλλα καλο ειναι να μιλαμε με αποδειξεις.