Originally Posted by
Takis 36
@Konstantinoss, για να συγχωρήσει κανείς κάποιον, θα πρέπει πρώτα να καταλάβει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη. Στην προκειμένη περίπτωση ο φίλος μας, ούτε το λάθος του αναγνωρίζει (πιστεύει πως δεν έχει κάνει καν κάποιο λάθος) και προφανώς δεν υπάρχει λόγος να ζητήσει συγγνώμη από την κοπέλα με την οποία διατηρούσε σχέση επί 4 χρόνια. Συγγνώμη που θα μιλήσω κάπως ωμά, αλλά κατά την προσωπική μου άποψη ο τύπος είναι λίγο κότα.. θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο γιατί μοιάζει να είναι προφανές πως μετά από 4 χρόνια επήλθε ο κορεσμός, κρατάει όμως με τον τρόπο του και το κολοκυθάκι μας για καβάντζα μήπως και ξαφνικά το μετανιώσει... ψυχολόγος δεν είμαι, όμως διακρίνω πως αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να ξεκόψει σταδιακά ώστε ο χωρισμός του με το κολοκυθάκι να είναι όσο πιο ανώδυνος γίνεται για αυτόν, αδιαφορώντας για το πως νιώθει η (πρώην) αγαπημένη του...
Δεν ξέρω πως λειτουργούν οι υπόλοιποι άντρες, προσωπικά όμως δεν έχω απατήσει ποτέ κάποια από τις σχέσεις μου. Το θεωρώ άνανδρο, αναξιοπρεπές και τέλος δεν θα έκανα κάτι το οποίο δεν θα ήθελα ποτέ να μου κάνουν. Ούτε κι ένιωσα ποτέ την ανάγκη να επιβεβαιώσω τον ανδρισμό μου με αυτόν τον τρόπο, υπάρχουν τόσοι άλλοι! Πιστεύω πως ένα από τα βασικά στοιχεία τα οποία κάνουν τον άνθρωπο να ξεχωρίζει από το ζωικό βασίλειο, είναι η συνείδηση, κάτι το οποίο απουσιάζει από κάποιον ο οποίος απατά τον-την σύντροφο του για οποιονδήποτε λόγο. Η απιστία για εμένα είναι ένα ασυγχώρητο λάθος.