χαχα,μπα δεν το βλεπω για παρτ 3!!!!εκτος και αν συμβει κατι που θα συγκλονισει τον κοσμο μου,κανεις δεν ξερει!!
Printable View
Που το εγραψε αυτο.. δεν το ειδα... Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος, αφου εφτασε στο σημειο να προσπαθησει, ειναι θεμα χρονου να πετυχει.
οποτε μη χαιρεστε, παρτ αλλο δεν πιστευω οτι θα υπαρξει... αχαχα
να πω και εγω την γνωμη μου στα γρηγορα μιας και θα παω σπιτι μου απο στιγμη σε στιγμη!χεχε!
ρε παλικαρακι μου!καταρχην η περιγραφη που εδωσες με την ***** συγνωμη κιολας!!ηταν εμετικη!συγνωμη αλλα......!!εισαι μικρος ακομα μην τρελενεσαι!γνωρισε καμια κοπελα ομορφα και θα δεις πως θα ερθουν ολα!φυσιολογικα και ωραια!
δλδ η πρωτη σου φορα γιατι να ειναι με μια *****??(δεν τις υποτιμω!)χαθηκαν οι γυναικες?πως να ευχαριστηθεις την πρωτη σου φορα με μια ***** στα ορθια που κοιταει το ρολοι της..δλδ και μονο που το γραφω τωρα αναγουλα με πιανει!
αυτα!
Και εσυ επεσες στην παγιδα & γραφεις την αποψη σου για τις πορνες, συμφωνω απολυτα μαζι σου.. αλλα ΔΕΝ ειναι το θεμα μας το αγοραιο σεξ.
Edit: Α... γραφεις για "πρωτη φορα" οποτε συμφωνω, απλως οι παλιοι πηγαιναν τα πιτσιρικια στις πορνες μονο κ μονο για να "ξεκολησουν" την ταμπελα του "παρθενου", οποτε αρκετες φορες λειτουργει αυτο το κολπο, ακομα κ χωρις να το καταλαβει ο πιτσιρικας. :cool:
Το οτι δεν θα το ευχαριστηθει την πρωτη φορα, εγω το θεωρω δεδομενο, το περιεργο θα ηταν να το ευχαριστηθει.
δεν γραφω πρωτη φορα δηλωσα σε αλλο θεμα ποια ειμαι..
την γνωμη μου λεω σαν γυναικα παντα..τι να σου πω τωρα για την ταμπελα του παρθενου?τωρα δλδ που τον "καρφωνε ανελεητα" εφυγε ευχαριστημενος?σεξουαλικα πληρης?δεν ξερω!χαθηκε ο κοσμος καποιος να περιμενει να "κανει ερωτα"?και οχι να ψευτοπηδηξει μια *****?
Φιλαρακι απο οτι βλεπω εσβησες το θεμα σου αλλα απο τα αλλα ποστς καταλαβα οτι πηγες σε *******. Μπραβο συγχαρητηρια. Οτι ειπα στο αλλο σου ποστ το εγραψες κανονικα. Το ξαναλεω 100 φορες πως ειμαι παθων και εχω σημαντικα πραγματα να σου πω κι εσυ επιμενεις τον χαβα σου.
Τελος παντων η πρωτη φορα ειναι γτπκ και ιδιαιτερα με *******. Κανε ολα οσα σου ειπα και βρες κοπελα. Δεν εχω να προσθεση τπτ αλλο. Το σεξ ειναι πανεμορφη εμπειρια αλλα οπως ολα στη ζωη δεν θα γινει απ την πρωτη φορα τελειο και ωραιο. Αντε καλη επιτυχια
μα όλα αυτα που μου είπες ήταν ολοκληρη ισστορία,ο χρόνος κυλά,δεν θα περιμενει εμένα!!!!Πήγα στο σίγουρο το πράγμα και δεν έψαχνα συναισθηματικη επαφή επομένως το ότι ηταν η 1η φορα δεν μου λέει κατι,θα ειναι ιδιαιτερο όταν και ΑΝ το κανω με κανονικη κοπελα που αγαπω.......