Μέσα σε αυτά τα 8 χρόνια είχες καμιά υποτροπή? Θέλω να πιστεύω πως όσο παίρνω τα φάρμακα και είμαι συνειδητοποιημένος είναι όλα οκ.
Printable View
Μέσα σε αυτά τα 8 χρόνια είχες καμιά υποτροπή? Θέλω να πιστεύω πως όσο παίρνω τα φάρμακα και είμαι συνειδητοποιημένος είναι όλα οκ.
Χμ για διαστηματα τα εκοβα και ειχα τα χαλια μου...επισης η αναρρωση κρατησε πολυ καιρο...αργη και επιπονη διαδικασια...αλλα αισθανομαι τωρα πολυ καλα απο τοτε κυριως που αλλαξα και την φαρμακευτικη μου αγωγη.
Ναι οσο παιρνω τα φαρμακα πλεον δεν φοβαμαι καθολου την υποτροπη...το αισθανομαι στο πετσι μου οτι δεν εχω τιποτα να φοβαμαι.
Δεν ξερω τι θα γινει αν μου δωσει κανα γερο χτυπημα η ζωη βλεπε θανατος συγγενικου προσωπου ή κατι αλλο αλλα πιστευω οτι ολα ειναι μια χαρα πλεον.
Φοβαμαι μην χρειαστει να ελαττωσω τις δοσεις μονο...θα ηταν κριμα γιατι μερα με τη μερα αισθανομαι ολο και καλυτερα...καμμια σχεση με παλια.
χμ,χμ!εγω γραφω χρονια ρισπερνταλ και δεν εχω δει τιποτα ιδιαιτερο στα ηπατικα sgot,sgpt,αλκαλικη φωσφαταση,γgt Επαιρνες ποτε σταθεροποιητες του συναισθηματος[τα αντιεπιληπτικα εννοω]Αυτα,δεν τα εχω σε μεγαλη υποληψη...
Οχι τα μονα φαρμακα ηταν τα risperdal παλια και to abilify τωρα....θα σου γραψω Alk τις τιμες που εχω αργοτερα γιατι δεν εχω αυτη τη στιγμη τις εξετασεις σπιτι να μου πεις την γνωμη σου.
Ευχαριστω.
....μια που θα γραψεις αυτες γραψε και αν εχεις τιμες προλακτινης και cpk [αυξανονται αυτες με τα νευροληπτικα]παντως αν τα ηπατικα ειναι αυξημενα τα ποτα με φειδω ε;
CPK 542 IU/L (φυσιολ.τιμες 38-174)
SGPT/ALT 108 IU/L (φυσ.τιμες 5-35)
SGOT/AST 43 IU/L (φυσ.τιμες 5-37)
G-GT 219 UI/L (φυσ.τιμες 9-55)
Aλκαλικη Φωσφαταση 55 UI/L (Φυσ.τιμες 25-125)
LDH 443 UI/L (Φυσ.τιμες 170-480)
Ελπιζω να μην ξεχασα τιποτα σαν κινεζικα μου μοιαζουν:p
Ποια ειναι η γνωμη σου Alk συντρεχει λογος ανησυχιας?
Συντρέχει I feel....
Ό,τι είναι πάνω του φυσιολογικού.....είναι κατάτι λίγο ή κατάτι πολύ ανησυχητικό..Σε καθησύχασα εε;;;
Σκέψου με αυτές τις τιμές για φυσιολογικές σε SGOT & SGPT ότι εγώ στην ίωση είχα βαρέσει 650κάτι το ένα 300κάτι το άλλο.....Τα έδειξες σε παθολόγο ή στον ψυχίατρο;;;
Ο παθολογος μου ειπε...ε αφου πρεπει να παιρνεις τα φαρμακα ενταξει...στον ψυχιατρο δεν το εδειξα.
.....αυτο που συμβαινει ειναι οτι δεν πρεπει να πινεις γενικως!Οταν αυξανεται πολυ η ALT[SGPT] μας κανει να σκεφτουμε χρηση ακοολ,ηπατιτιδα,παγκρεατιτ ιδα η μπορει να οφειλεται σε ενδομυικη χρηση φαρμακων-εκανες ποτε ενεσιμα νευροληπτικα η τα επαιρνες απο το στομα;Επισης ειναι τσιμπημενη η ΑST[SGOT] κι αυτη αυξανεται οταν εχουμε καποιο πρβλ στο ηπαρ η στην καρδια-Εχεις κανει και εξεταση χολερυθρινης;Παντως η αλκαλικη φωσφαταση ειναι μια χαρα!Η CPK ειναι αυξημενη λογω νευροληπτικων-Αν τα μειωνε λιγο ο ψ
Ενεσιμα δεν εχω κανει ποτε...ηπατιτιδα εκανα εξετασεις δεν εχω.
Ολικη χολερυθρινη 1,1 mg/dl (φυσ.τιμες 0.1-1.3)
Παιρνω 30 mg abilify τωρα...ισως αν τα πηγαινα στο 20-25 ή να αλλαξω φαρμακα?
Παει το τζιν-τονικ:(
α πολυ καλα!αρα μειωνουμε αμπιλιφαι,κοβουμε τζιν ,βαζουμε χυμο πορτοκαλι και παγωτο και ειμαστε ενταξει ναι;Μηπως εχεις σακχαρο βρεεε;χαχα
Στο παγωτο δεν λεω οχι:)Τρελλαινομαι για παγωτο:)
Σακχαρο?Οχι απο οτι ξερω αλλα οσο ζεις μαθαινεις:P
Ευχαριστω πολυ Alk.
....ε ωραια !παγωτο κασσατο της kassi μια χαρα ειναι!για παιρνε και κανενα salmon oil που εχει ω3λιπαρα γιατι μαλλον δεν θα πολυτρως ψαρι!1-2 καψουλες τη μερα μια χαρα ειναι!
Ψαρι?
Τρωω ψαρονεφρι:D
Ευτυχως που οι γιατροι δεν μου εκοψαν τους καφεδες και τα τσιγαρα....σσσσσ μην μας ακουσουν:P