ααααααα και αν τελικα σασ λεω πσεματα σε κατι να μου κανετε καταγγελια στν διοκσι ιλεκτρονικου εγγλιματοσ...
Printable View
ααααααα και αν τελικα σασ λεω πσεματα σε κατι να μου κανετε καταγγελια στν διοκσι ιλεκτρονικου εγγλιματοσ...
ανηκεις στη κλικα, δε μπορεις να εχεις αποψη. εγω τις απειλες και τα μπαν ατομων που τα ειχαν κουτσομπολευσει εκει μεσα και ηρθαν εδω κι εβριζαν, τα ειδα. εχω και στο φβ κανα δυο ακομα. και εμπασι περιπτωση εχω και σημαντικοτερα πραγματα να κανω απ'το να καθομαι να καιγομαι σε ενα τσατακι της πλακας, με δυο τρεις απο δω μεσα που την ειδαν ξεχωριστοι και κριτες του κοσμου.
το καταλαβα απο τν χρονια μαλακια που εχεισ εσυ και κατιγορισ ατομα χορισ να τα κσερεισ δυυστιχοσ δεν ειστε τοσο φιλοκσενει εδω περα να κσερεισ ομοσ ποσ 8α παραπονε8ω για αφτν τν αντιμετοπισει σε αφτον που εχει τν σελιδα σασ δεν ειναι σιμπεριφορα αφτι απεναντι σε καπιον που δεν κσερεισ...
προσπερνώ αυτό που λες για την κλίκα γιατί δε θέλω να αρχίσω και εγώ τα καντήλια χρονιάρες μέρες, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.
Τα έχουμε ξανασυζητήσει και σου έχω πει ότι όταν κάποιου την άποψη την υπολογίζουμε καλό είναι να την υπολογίζουμε και σε αυτά που δε μας βολεύουν.
Τη σταματώ εδώ τη συζήτηση.
το ονομα μου στο φεισμποοκ ειναι marina thsp
ε δεν εισαι και ασχημη
lampro an 8eleis mila moy sto fb 8a sou apantisw...
eksigisa pos to asximi einai metaforiko... enww asximi stn psixi pligomeni afto enww