Quote:
Originally posted by kassi_21
Ρε Adzik,σόρυ δεν ήθελα να σε θίξω κουκλίτσα μου.Από το περισσό ενδιαφέρον μου ρώτησα και την περιέργειά μου καθώς έχω μια συμμαθήτρια δυσλεκτική και συνέχεια κλαίει γιατί δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα.Προσπάθησα να μπω στις σκέψεις σου αλλά δεν μπόρεσα πολύ..δεν είναι δικό σου θέμα.
καλε νο νο προμπλεμ..... κασσι μου... δεν θυγομαι ευκολα εγω...αρκει να μην με λεσ \"ρε\" γιατι απλα δεν μου αρεσει.. απο κει και περα το ξερεισ πωσ σε συμπαθω τρελοκοριτσο.....:):):):)
Μάλλον δικό μου.Λοιπόν η Άηλιν Γουόρνος ήταν μια κατά συρροήν δολοφόνος.(Εγώ και πολύ κατά συρροήν δεν την είδα.Μόνο 7 έφαγε.Τι να πούμε και για άλλους;Λολ..)Καταδικάστηκε νομίζω 2 χρόνια μετά την φυλάκισή της(Νομίζω 2 μπορεί να είναι και παραπάνω) σε θανατική ποινή.Ηλεκτρική καρέκλα κι έτσι.(Βλ.Αντζελίνα).Η γυναίκα έζησε πολύ άσχημα.Στα 13 της την πέταξαν έξω απ\'το σπίτι και για να βγάλει λεφτά έγινε *****.Νομίζω στα 8 της κάποιος την βίασε.Δε θυμάμαι ποιος.Και έφτασε σε μία καμπή όπου ήθελε να αυτοκτονήσει,απογοητευμέν� � από τον τότε άντρα της.Γνωρίζει μία λεσβία και κάνουν σχέση,ο Θεός να την κάνει.Η λεσβία δε,την έχει του χεριού της συναισθηματικά.Φεύγει από τον πατέρα της(η λεσβία) ο οποίος την έχει του φτυσιματού λόγω προτιμήσεων(καταπιεσμένη η λεσβία) και πάει να ζήσει το μεγαλείο που της υπόσχεται η Αηλίν.Από εκεί και πέρα τα περιμένει όλα από την Αηλίν.Αυτή αναρωτιόμουν δεν είχε κουλά να πάει να δουλέψει;Τέλος πάντων,ένας πελάτης της Αηλίν ήταν λίγο εκτός,την αλυσόδεσε και ετοιμαζόταν να την σκοτώσει.Τον καθάρισε όμως αυτή.Από εκεί πήρε η Αηλίν το κολάι και σου λέει αφού καθάρισα τον ένα πάμε γι\' άλλα.Δύο περιπτώσεις αφήνει το έργο \"The Monster\"-η βιογραφία της,να φανεί ότι ο άλλος πήγε υπέρ πίστεως.Η πρώτη δολοφονία αλλά και η δολοφονία ενός πελάτη της που της έλεγε ότι γουστάρει να τον αποκαλούν μπαμπά όταν το κάνει.Της στρίβει της δικιάς σου,θυμάται τον βιασμό της στα 8 και τον καθαρίζει χωρίς τύψεις...Τους υπόλοιπους τους σκότωσε μάλλον για βιοποριστικούς λόγους.Η αστυνομία βρίσκει τα ίχνη της,δημοσιεύει φωτογραφίες αυτής και της λεσβίας και ενώ η Αηλίν πάει νομίζω να παραδοθεί η λεσβία την γλιτώνει και πάει και της στήνει ενέδρα μαζί με την αστυνομία και από εκεί που η Αηλίν είχε απλά κρατηθεί για μια μικρή ανάκριση την χώνει πιο βαθειά το τελευταίο άτομο στο οποίο είχε πιστέψει για αγάπη.Τα σχόλια για την καταδίκη της ήταν αμφιλεγόμενα....Η ταινία ονομάζεται \"the monster\" και πρωταγωνιστεί η Σαρλίζ Θερόν.......
α
αααα...οκ....παντωσ γελασα πολυ ετσι που τα λεσ...θενκσ μικρο μου....
φιλια...