Originally Posted by
persefoni78
Και μια τελευταια ερωτηση εχω να σας κανω να μου πειτε την γνωμη σας. Πιστευετε οτι οι αντρες μας βλεπουν ισες με αυτους οσων αφορα το σεξ?
Εγω απο τα 18 και ως τις τωρινες μου εμπειριες ,καταλαβα πως ΟΧΙ. Πιστευω οτι μας βλεπουν σαν εργαλεια. Ισως ημουν ατυχη αλλα δεν πιστευω οτι υπαρχει αντρας που να τον νοιαζει πραγματικα αν περναει και η κοπελα του καλα η να πιστευει οτι και αυτη εχει αναγκες και ειναι ανθρωπος οπως και οι αντρες. Πιστευω αν πχ. ειχε ο δικος μου εναν φιλο που η δικια του δε του καθοταν και του λεγε το προβλημα του, ο καθε αντρας τι θα λεγε? Πως το ανεχεσαι και βρες μια και αλλη και κερατωσε την να ξεδωσεις. Καποτε και στον δικο μου, που τοτε ειχε μια που δε του καθοτανε, αυτη την συμβουλη του εδωσε καποιος. Δε του πε, ρε φιλε γιατι ετσι και κανε κατι να το λυσετε.
Εσεις κανατε ποτε σεξ με καποιον και να αισθανθηκατε οτι θελει να περασετε ομορφα, οτι τον ενοιαζε, αληθινα ομως, οχι για να το παιξει σπουδαιος εραστης?
Ο πρωην μου με γεμισε πολλες ασχημες σκεψεις για το πως βλεπουν οι αντρες τις γυναικες. Μου ελεγε οτι οι αντρες προτιμουν το στοματικο σεξ απο την επαφη με γυναικα. Οτι ειναι πιο απολαυστικο απο την κανονικη επαφη. Και φυσικα να κανει το αντιστοιχο δεν ηθελε. Συχαινοταν. Με κανε να αισθανομαι οτι οι γυναικες ειναι εργαλεια. Και τοσο πολυ το πιστεψα οτι οι αντρες μας βλεπουν ετσι, που γεμισα θυμο γιαυτους και θυμο για το οτι δεν γεννηθηκα αγορι που θα χα πιο πολλα πλεονεκτηματα. Και οταν γνωρισα τον τωρινο, πιστευα οτι και αυτος θα προτιμαει το στοματικο απο την επαφη. Και δεν μπορουσα για πολυ καιρο να πειστω οτι ηθελε κανονικο σεξ. Και τον ρωτουσα αν με αυτες που πηγαινε καναν σεξ η τις εβαζε να του κανουν ....
Και ανατομικα νομιζω ειμαστε αδικημενες και οι αντρες δε βοηθουν σε αυτο. Ο αντρας πιστευω περναει καλυτερα. Οτι και να γινει θα τελιωσει. Η γυναικες ομως εχουν αγχος αν θα προλαβουν , χρειαζονται βοηθεια πολλες φορες για να τελιωσουν, πολλες δεν φτανουν καν σε οργασμο. Γενικα νομιζω οτι οι αντρες περνανε καλυτερα στο σεξ απο εμας και πιστευω οτι αυτα που νιωθουν ειναι πιο εντονα. Γιαυτο υπαρχουν πολλες γυναικες που ειναι κρυες και αποφευγουν το σεξ και το βλεπουν αγγαρεια. Γιατι πεφτουν σε αντρες που ειναι παρτακιδες. Εσεις τι λετε? Σκεφτομαι λαθος?