Μηπως να κλείδωσει το θέμα γιατι έχει ξεφύγει απο κάθε όριο λογικής και ηθικής ...... .
Παράλληλα δεν θελω να χάσω τα μαλιά μου με αυτα που ακούω .
Printable View
Μηπως να κλείδωσει το θέμα γιατι έχει ξεφύγει απο κάθε όριο λογικής και ηθικής ...... .
Παράλληλα δεν θελω να χάσω τα μαλιά μου με αυτα που ακούω .
καλα ρε chris μεχρι χτες το σκεφτοσουν να πας...τωρα λες οτι πηγες....ποτε προλαβες????δε μας τα λες και πολυ καλα...
γεια σου ρε χρήστο με τα ωραία σου!!!!!!!!!!!
Πρόσεχε confuse, γιατί άμα είσαι γυναίκα... έχω ένα προαίσθημα ότι κάποιος από δω μέσα θα σου την πέσει!!!;)
Οι στατιστικές λοιπόν έχουν δείξει ότι και τα δύο φύλα έχουν παρόμοια λίμπιντο, με τους άντρες να έχουν ένα peak σεξουαλικής ορμής 20 με 30, ενώ στις γυναίκες το peak να είναι 30 με 40. Το να λέμε ότι οι άντρες έχουν πιο πολλές ορμές είναι απίστευτα σωβινιστικό και σεξιστικό και προέρχεται από ιδέες άλλων (ευτυχώς περασμένων) εποχών.
Έχεις δει τι γράφεις? :confused:
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post349574
τι να πω...kuxumuxu μν ανησυχεισ δεν μ τν επεσε ακομη....χαχαχα
λοιπον οι γνωσεις σου στη γενετικη και βιολογια ειναι αθλιες...τα σωματα των αντρων και των γυναικων γεραζουν το ιδιο μεχρι τη στιγμη της εμμηνοπαυσης που η γυναικα παιρνει τη κατηφορα γενικως....οι αντρες ειναι γενετικα αδηφαγοι σεξουαλικα και αυτο γιατι ειιναι γραμμενο στο dna τους......αυτο ειναι ρεαλισμος οσο ρεαλισμος ειναι οτι οι γυναικες δεν μπορουν να αναπτυξουν ιδια σωματικη δυναμη στους κρικους ενοργανη οπως οι αντρες ...εχω δει γυναικα να κανει σταυρο στους κρικους αλλα ειναι σπανιο οσο σπανιο να δεις γυναικα με την ιδια λιμπιτο αντρα...
ο chris την βρίσκει με το να είναι ανυπόστατος.Ε!chris κ ακραίος.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
Αυτα ειναι!! Σε λιγο τα τρολλ θα παρακαλανε τη διαχειριση να φανε μπαν!!!!!!! αχαχαχαχαχαχαα
Αλλα αυτη οχιιιιιιιιι, θα αντιστεκεται σθεναρα!!!!!
Αναρωτιέμαι, ποιος φταίει περισστότερο. Ο βλαμμένος ή αυτοί που συμμετέχουν στα θέματά του και του απαντάνε?
Όσο για την διαχείριση, ουδέν σχόλιον.