οχι είμαστε φτιαγμένοι για να τρώμε κρέας και γαλακτομικά..Quote:
καλα πλακα μας κανεις τωρα? τι μας λες τωρα οτι ειμαστε φτιαγμενοι για να περνουμε χασις? ελεος εχω ακουσει τοσα και τοσα αλλα κατι τετοιο δεν εχω ξανακουσει.. μαλον εσυ εισαι το τρολ αυτο που λες ηταν τελειος αστοχο.ολοι εδω μεσα συμφωνουν οτι ειναι επιβλαβες μονο εσυ το λες αυτο.
κοιταξε να δεις τα προβήματα τα έχω απο τότε που θυμάμε τον εαυτό μου πιστευω να καταλαβαίνεις οτι κάνναβη καπνίζω λόγο προβλημάτων και οχι μονο για την μαστούρα δεν είμαι 16 χρονων απλά πάσχω απο adhd / δυσθιμική κατάθλιψη /ocd και ελαφρύ σύνδρομο τουρέν οπως και οξειδωτικό στρές με λίγα λόγια ολα αυτά τα χρόνια την πάλευα με το χόρτο για να μείνω εκτος ψυχοφαρμάκων , δεν λεω οτι η κάνναβη είναι πανάκια αλλα ουτε και κάτι τρομερό εγώ την βρίσκω οκ για το μυαλό μου και το σώμα μου κοινός με βοηθάει απλά δεν μαρέσει να γράφοντε ανακριβιες πολύ κουβέντα για το τίποτα , γιατί δεν κάνετε τόσο θέμα για την βαλεριάνα η για το φασκόμηλο? , επίσεις αν υπάρχει η προδιάθεση ναι δεν κάνει να καπνίζεις κάνναβη μέτρον άριστον παιδιά ας πουμε οτι μου αρέσει να ξεπερνάω τις προκαταλίψεις και τα στερεοτυπα αυτά.Quote:
Δεν θα έβλαπτε να διάβαζες πιο προσεκτικά τι έγραψα. Τώρα αν έγραψα όντως ‘μπούρδες’… εεε τι να κάνουμε, τόσες γράφτηκαν σε αυτό το θέμα, δικαιούμαι κι εγώ μία! Φφφφ…..
Ξέρεις, η εμπειρία σου είναι σεβαστή, αλλά είναι ΜΟΝΟ η δική σου εμπειρία και μόνο κατά δική σου δήλωση και μάλιστα σε ένα ανώνυμο φόρουμ. Ελπίζω να μην πιστεύεις ότι οι υπόλοιποι συνομιλητές έπεσαν από τον ουρανό ή έζησαν στη γυάλα… δεν έχεις μόνο εσύ το προνόμιο της εμπειρίας, έχει κι ο καθένας τη δική του. Κι ελπίζω να κατανοείς πως μπορεί τα συμπεράσματα των άλλων να διαφέρουν από τα δικά σου.
Επίσης, έχω μια απορία: άνοιξες ένα άλλο θέμα όπου λες για άγχος, κατάθλιψη, εμμονές, τικ που σε ταλαιπωρούν χρόνια. Και σε παλιότερο θέμα πριν δύο χρόνια έλεγες ότι είχες κυκλοθυμία, όρεξη για τίποτα, απώλεια μνήμης. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πω ότι όλο αυτό προκλήθηκε ή επιδεινώθηκε ή και βελτιώθηκε ή οτιδήποτε άλλο από την φούντα. Αλλά δεν νομίζεις ότι θα ήταν καλό να το διερευνήσεις χωρίς προκατάληψη και χωρίς να είσαι μέσα στην άρνηση για οτιδήποτε αρνητικό σχετικά με τη χρήση κάνναβης? Τα πάντα είναι αλληλένδετα και αλληλεπιδρούν και δεν νομίζω ότι είναι βοηθητικό να αφήνουμε απέξω, στο απυρόβλητο, μια πάγια συνήθεια και μια ουσία που συστηματικά προσλαμβάνουμε.. Δικαίωμα σου είναι φυσικά, αλλά για εμένα, όταν κάτι μας ταλαιπωρεί πολύ και χρόνια, καλό είναι να είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε αλλαγές σε πολλά και διάφορα, κι οπωσδήποτε όχι μόνο σε όσα μας συμφέρουν.
Γρήγορη απάντηση σε αυτό το μήνυμα Απάντηση Απάντηση με Παράθεση Απάντηση με Παράθεση Αυτό το μήνυμα σε Πολλαπλή Παράθεση