Originally posted by Remedy
Quote:
Originally posted by sardelitsa
Quote:
Originally posted by kassi_21
Δεν αντιπαθώ τους γκέι γιατί είναι γκέι.Αντιπαθώ τους γκέι που παρουσιάζονται ως δυνητικοί,δικοί μου εραστές,φλερτάροντάς με.Όπως επίσης αντιπαθώ κάθε έναν που με κοροϊδεύει και με πιάνει μαλάκα.
Αυτο ακριβως ειναι κι εμενα το προβλημα μου.
Δεν εχω καμια ρατσιστικη διαθεση απεναντι στους gay και ακομα και ο αδερφος μου να ηταν δε θα με ενοιαζε.Ειλικρινα. Ομως εχω φτασει στο αμην με αυτους που το παιζουν straight και ταζουν σχεσεις ζωης και γαμους και πισω απο την πλατη μας βαζουν ζαρτιερες(που λεει ο λογος).
κασι, μπορω να καταλαβω τον εκνευρισμο σου αν σου εχει συμβει κατι τετοιο με καποιον γκει, η αν σου εχει επανειλημμενα συμβει, αλλα οπως και μονη σου λες, ειναι το ιδιο με οποιονδηποτε σε πλησιαζει λεγοντας σου καποιο ψεμα για καποιον λογο...
σε τι διαφερει ο γκει λοιπον, απ τον παντρεμενο που σου λεει οτι ειναι ελευθερος για να σε πηδηξει η απ τον πηδηκουλα που σου πουλαει ρομαντζο και προθεσεις για ομορφες σχεσεις μεχρι να σε πηδηξει και μετα αντιλαμβανεσαι οτι δεν εννοουσε τπτ απ ολα αυτα, απο την κοπελα που σου κανει τη φιλη για κερδισει κατι αλλο απο σενα, απο τον συναδερφο που σου κανει τον καλο και σε θαβει απο πισω σου και γενικως, απο ολους αυτους που ερχονται στη ζωη σου και λενε αλλα, εννοουν αλλα και πραττουν αλλα?
νομιζω ειναι το ιδιο ακριβως, και τον λογο που ξεχωρισες τον γκει ειδικα, τον ξερεις εσυ...προφανως ειναι προσφατο η ηταν ιδιιαιτερως οδυνηρο η κατι παραπλησιο...
δυστυχως κανεις δεν γραφει στο κουτελο του τις πραγματικες του προθεσεις, κι ειναι στο παιχνιδι των σχεσεων να τις ανακαλυψεις και να δεις αν αξιζε τον κοπο η ενασχοληση σου μαζι του η οχι...