δεν ξερω εγω λογο του χαρακτηρα μου πεταω καποιες κουβεντες ωχ τι επαθα κ δεν ξερω κ γω τι μερικεσ φορεσ παντωσ ο γιατρος μου ειχε δικιο δεν επρεπε να το πω σε κανεναν αλλον
Printable View
δεν ξερω εγω λογο του χαρακτηρα μου πεταω καποιες κουβεντες ωχ τι επαθα κ δεν ξερω κ γω τι μερικεσ φορεσ παντωσ ο γιατρος μου ειχε δικιο δεν επρεπε να το πω σε κανεναν αλλον
Ναι ένα άτομο, και;
Εμένα μόνο οι γονείς μου ξέρουν.
ελα ντε και εγω το πα σεναν συναδερφο στην δουλεια κ αρχισαν ολοι να ασχολουντε μαζι μου το ειπε σε ολον τον εργασιακο χωρο μου
ποσα χρονια σε κοιταει ψυχιατρος?
Γι\'αυτό εγώ δεν λέω τίποτα σε κανέναν.Γιατί μπορεί να θες να το πεις σε ένα άτομο αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρη ότι δεν θα το πει και σε άλλους.Quote:
Originally posted by lina
εμενα μου ξεφυγε σε εναν συναδερφο το προβλημα που εχω κ εγινε το ελα να δεισ στην δουλεια μου με κοιτανε ολοι καπωσ επεσα σε κουτσομπολη κ με κουτσομπολευσε για τα καλα
δεν ξερω αλλα οταν φυγουν οι δικοι μου απο την ζωη αναρρωτιεμαι τι θα απογινω
Ναι δεν είναι να μιλάς σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν.
Συνεργάζομαι με ψυχολόγο εδώ και 2 μήνες περίπου.
με ξεφτιλισε σου λεω
α μονο 2 μηνεσ εγω 4 χρονια συνειδειτα αρρωστησα το 2000 αλλλα δεν σεινειδειτοποιησα οτι αρρωστησε το μυαλο μου πεταξα τα χαπια υποτροπιασα με τα απο 3 χρονια κ τωρα κανω οτι μου λεει ο γιατρος
Πώς και του το είπες στον συνάδελφό σου?Τον θεωρούσες φίλο σου?
εργαζεσαι? ποσο χρονων εισαι?
Λίνα τι ακριβώς έχεις εσύ?
το ερωτευτικα τρελλα αρχισαμε να βγενουμε κατι ειχε ψιλιαστει με εκανε ερωτησεις του τυπου εχεις κανει καμια αποπειρα?αρχισα να πηγενω σπιτι του κ σε καποια φαση ειπα ωχ τι επαθα πεταξα κ τα χαπια που περνω κ οταν ειδε στο ιντερντε τι χαπια ειναι αυτα μου εκοψς παντελοσ τη καλυμερα κ με ξεφτιλισε
το χειροτερο που μπορεις να φανταστεις