Μοναστηράκι - 1:00 - 24/03 ?
Πώς το βρίσκετε?
Printable View
Μοναστηράκι - 1:00 - 24/03 ?
Πώς το βρίσκετε?
Για να έχει και χρόνο ο Βασίλης που θέλει ειδική πρόσκληση!
το επομενο σαββατο δηλ.εγω ψηφιζω ναι....παιδια....εγω φευγω 25/3 για αυστρια για 2 εβδομαδεσ και μετα πρακτικη για καποιουσ μηνεσ............ τι λετε??ναι????
μακια πολλα και καλημερεσ αγαπεσ μου...
εγω λεω αυριο στις 6 το πρωι
με καφε και τσιγαρο
κι ενα τριποδο
και μια ομιχλη
και με χορταρι
και με κυωνες
να μπερδευτουνε τα μυαλα μας
μουδιασμενα
μεσα της
να σαλευουν προθυμα
κι εξω...
ομιχλη να κλωτσαμε
6 ωρα καλε???....απα πα τοοοοσο νωρις ουτε με σφαιρεσ βρε μπισμπικι....μετα τισ 12....:P
χα, μετά την ειδική πρόσκληση αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά πλέον! :P
ρε αδερφε.... εδω σε φιλοξενουμε,σε παιρνουμε απο το τρενο,σε ταιζουμε,σε ποτιζουμε...αντε να σου βρουμε και καμια γυναικα...
κι εσυ ακομα το σκεφτεσαι ρε ραψωδε???
κατεβα!!!
εγω εξακολουθω για τις 6 με την ομιχλη
ε, εντάξει άμα είναι να μου βρείτε και γυναίκα κατεβαίνω σίγουρα! :D
πέρα από την πλάκα, αν είμαι καλά το επόμενο σ/κ θα έρθω και με φιλοξενείς κιόλας αφού το θέλεις :)
εγω παντος αμα ψηνεστε σας περιμενω σαββατοκυριακο χαλκιδα θαλασσιτσα ουζακια γαριδες καλαμαρακια.......
ax..ayto to sk..exo seminario...:(:(:(:(:(::(:(
Τι θα λέγατε αν συναντιόμασταν λίγο πιο βόρεια ας πούμε χαλάνδρι η αγια παρασκευή η βριλήσσια?έχω πρόβλημα αγοραφοβίας οταν κατεβαίνω αθήνα.
εγω λεω ναι ... να βρουμε μια λυση ωστε να νιωθουν οολοι ανετα....εγω εχω μια απορια..ο συντροφοσ μου...θα ηθελε να ερθει κι αυτοσ οταν βρεθουμε μια και του μιλαω για εμασ εδω.... και ξερει ποσο δεμενη ειμαι με εσασ και πωσ ειστε οι φιλοι μου...ειναι γαμω τα παιδια και ανοιχτομυαλοσ... θα σασ πειραζε???
Εγώ προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.Κ ευχαριστώ για την κατανόηση.Θέλω τόσο να σας γνωρίσω.!
:):):):):):)
εννοειται πως δεν παιζει κανενα προβλημα adzik.και μια που λεγατε για βορεια εγω ξαναπροτεινω για χαλκιδα......