και πως είναι αυτόν τον καιρό;
Printable View
και πως είναι αυτόν τον καιρό;
Χαλια λεει απλα δε συζηταει για το χειροτερο πια απλα μου λεει οτι θα ρθει εδω
Πάλι καλά.Κάτι είναι κι αυτό.
Ξεσπασα λιγακι δεν αντεχα αυτο το παιχνιδι ενδιαφεροντος μονο προς τα εμενα.......τις εξηγησα οτι εχει αρχισει να μου κανει κακο και δε πρεπει ειμαι εδω για οτι χρειαστει...και φυσικα η προσφορα για το καλοκαιρι και η υποσχεση μου να παω εκει δεν αλαζει...αλλα αν θελει κατι να αλαξει ας μιλησει στο πατερα της.. μου πε οτι δε μπορει....της ζητησα να παρει τηλ σ καποια γραμμη βοηθειας μου πε οτι το χει κανει αλλα τη πρωτη φορα δε μπορεσε να τους πει τιποτα και τη δευτερη οταν την ρωτησαν γιατι θελει να συτοκτονησει τους ειπε οτι δεν εχει λογο και λιγο αργοτερα η συζητηση τελειωσε....Εχω κουραστει τοσο πολυ εχω αδειασει τησ εξηγησα οτι αυτο το καιρο περιμενω απο καποια πολυ αγαπημενη μου να μαθω αν ειναι ακομα καλα η βγαινει απο την υφεση γιατι πασχει απο λευχαιμια κατι που σημαινει οτι αν βγει μπορει και να τη χασω...Δε θα βρω ποιος παιζει παιχνιδια με τη παρτη μου....Ωρες ωρες λεω να μη γραφω οθτε εδω ποιοσ ο λογος να σας κουραζω..........η μικρη παιρνει το Lexapro δε ξερω ποιο ειναι το αντιστοιχο ελληνικο η ευρωπαικο ακομα ειναι στη πρωτη βδομαδα και οι τασεις αυτοκτονιας εχουν αυξηθει κατακορυφα......
Επισης ολη αυτη η κατασταση μ εχει κανει να φοβαμαι για το ποια ειναι τα αισθηματα της προς εμενα
θα προσέχει περισσότερο από εδώ και μπρος ως προς τη στάση της προς εσένα. λέγε της πως νοιώθεις- στο βαθμό που κρίνεις πως το αντέχει.Quote:
Originally posted by MaZanG
Επισης ολη αυτη η κατασταση μ εχει κανει να φοβαμαι για το ποια ειναι τα αισθηματα της προς εμενα
Και ομως τα καταφερα την επεισα να ζητησει απο το γιατρο της να τη φερει σε επαφη με ψυχιατρο.....Αλλα απο οτι φαινεται οι γονεις της αρνουνται να το δεχτουν....φοβαμαι τη αποτελεσμα θα χει αυτο
Τι εννοείς?Τι φοβάσαι?Quote:
Originally posted by MaZanG
Καταλαβαίνω ότι κουράζεσαι κι εσύ κάποιες στιγμές αλλά πρόσεχε πώς της το λες.Να μην αισθανθεί ότι την εγκαταλείπεις και απογοητευτεί περισσότερο.Γιατί από ότι λες έχει στηριχθεί πολύ σε σένα και δεν έχει κανέναν άλλο που να την καταλαβαίνει τόσο.
Mazang, από την ώρα που έχω διαβάσει αυτό το θέμα εδώ και λίγες μέρες έχω αναστατωθεί. Περνάει από το μυαλό μου πολλές φορές, ψάχνω να βρω λύσεις. Καταλαβαίνω εν μέρει τις συνθήκες που αντιμετωπίζει αυτή η κοπέλα, το βάρος που αντιμετωπίζει από την οικογένειά της, την ευαισθησία της ηλικίας, την απελπισία της. Και καταλαβαίνω και το δικό σου άγχος, και τι σου προκαλεί γιατί φαντάσου αναστατώθηκα εγώ που είμαι έξω από τα πράγματα με μια μικρή ιδέα για το τι περνάς.
Θεωρώ πολύ καλό το ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει η ελπίδα για τον ένα μήνα που θα έρθει στην Ελλάδα. Η δική σου θέση είναι αρκετά δύσκολη αλλά προσπάθησε να μην απομακρυνθείς όσο ακόμα δεν έχουν φτιάξει λίγο τα πράγματα.
Γνωρίζω από τις προσωπικές μου εμπειρίες ότι οι γονείς τις περισσότερες φορές δε μπορούν να κατανοήσουν το πρόβλημα γιατί αποτελούν μέρος του. Αλλά η κοπέλα αυτή πρέπει σιγά σιγά να καταλάβει ότι στη ζωή μας παίρνουμε οι ίδιοι αποφάσεις για να βοηθήσουμε τον εαυτό μας. Αν οι άλλοι δε μας καταλαβαίνουν επιμένουμε και παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας επιτακτικά. Ας δοκιμάσει διάφορους τρόπους. Π.χ. με αυτά που περιέγραψες το επόμενο που θα τη συμβούλευα θα ήταν να τους γράψει ένα γράμμα, στο οποίο να περιγράψει την κατάσταση και ότι χρειάζεται βοήθεια. Μερικές φορές μας είναι πιο εύκολο να περιγράψουμε γραπτά παρά προφορικά και η ανάγνωση δίνει καλύτερη οπτική γωνία από τη συζήτηση όταν είμαστε τόσο κοντά στο πρόβλημα.
Γενικά η διεκδίκηση μας χαρίζει περισσότερη αυτοπεποίθηση.
Καλησπέρα σε όλους. Long time for me από την τελευταία φορά που σας απασχόλησα. Ετσι όμως που διάβαζα τα thread είπα να σου προτείνω το εξής MAZANG: Εάν φυσικά θέλεις και εάν το διαβιβάσεις στην ξαδέρφη σου και συμφωνεί και εάν και κάποιοι εδώ συμφωνούν επίσης θα μπορούσες με private message να στείλεις το msn id της και να της πείς \"κάποιοι φίλοι θέλουν να σου μιλήσουν βρε ξαδέρφη. Ακουσέ τους και αυτούς. Είναι καλά παιδία, θα σε βοηθήσουν θα δείς\".
Ούτε ειδικός είμαι ούτε και έχω καταλάβει πολλά τα τελευταία 2 χρόνια. Αλλά 2 πράγματα έχω μάθει καλά. α) Η επικοινωνία είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. β) Το υπερβολικό δώσιμο σε μία άσχημη κατάσταση έχει ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.
Πάντως καλή δύναμη :cool:
Τι κάνει η αγαπημένη σου;; Είχα διαβάσει το θρεντ σου και με είχες συγκινήσει. Ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλύτερα και εσύ να βαστάς ακόμη βράχος :)Quote:
Originally posted by husband
Καλησπέρα σε όλους. Long time for me από την τελευταία φορά που σας απασχόλησα. Ετσι όμως που διάβαζα τα thread είπα να σου προτείνω το εξής MAZANG: Εάν φυσικά θέλεις και εάν το διαβιβάσεις στην ξαδέρφη σου και συμφωνεί και εάν και κάποιοι εδώ συμφωνούν επίσης θα μπορούσες με private message να στείλεις το msn id της και να της πείς \"κάποιοι φίλοι θέλουν να σου μιλήσουν βρε ξαδέρφη. Ακουσέ τους και αυτούς. Είναι καλά παιδία, θα σε βοηθήσουν θα δείς\".
Ούτε ειδικός είμαι ούτε και έχω καταλάβει πολλά τα τελευταία 2 χρόνια. Αλλά 2 πράγματα έχω μάθει καλά. α) Η επικοινωνία είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. β) Το υπερβολικό δώσιμο σε μία άσχημη κατάσταση έχει ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.
Πάντως καλή δύναμη :cool:
Φίλε perpatontas, καταρχήν thx για το ενδιαφέρον σου και συγχαρητήρια για την μνήμη σου. Δεν θα ήθελα να αλλάξω την ροή αυτού του thread αλλά και μη θέλοντας να φανώ αγενής οφείλω να πω πως άκρη ακόμα δεν έχουμε βγάλει. Κάποια στιγμή που θα είμαι πιο καλά θα επαναφέρω το thred μου γιατί ακόμα χρειαζόμαστε βοήθεια και όλα τα μέλη σε αυτό το forum είναι φοβερά.
Κλείνοντας ζητώ συγνώμη που άλλαξα για λιγο την τροπή του thread και τονίζω πως δεν θα ήθελα να αλλάξει η φορά των συζητήσεων από το αρχικό θέμα.
Μην ανυσηχεις φιλε χασμπ... και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον και τη προταση αλλα ειναι αρκετα δυσκολο μεσω μσν ...παρολα αυτα αφου ερθει ελλαδα μπορει να δοκιμασω και αυτο.......το φορουμ ειναι κατι ζωντανο δε περιοριζεται ...
Και ομως τουλαχιστον με τη πιεση στη μικρη καταφεραμε την οικογενεια της να αρχισει να αντιλαμβανεται οτι κατι δε παει καλα ....επιτελους γιατι χωρις να ξερω τον θειο μου δε πιστευα οτι μπορει ενας τετοιος ηληθιος να χει βγει απο τη πολυαγαπημενη και μακαριτισα πλεον γιαγια μου.....(σημειωση πεθανε εχωντας ενα στρωμενο κρεβατι στο σπιτι της πιστευοντας οτι για μια φορα θα καταφερνε να ερθει απο την αμερικη)........η μικρη συνεχιζει να εχει μεταπτωσεις συνεχεια ευτυχως οι μερες ειναι κοντα για το ταξιδι της εδω (ερωτηση θειου στη μικρη ¨καλα αφου εισαι τοσο χαλια οσο υποστηριζεις τη θες να πας στην ελλαδα?) .......αλλα προβληματιζομαι τι θα κανω εδω ακομα και αν καταφερουμε να παει σε γιατρο μου χει πει αρκετες φορες οτι βρισκει αδυνατο να πει σε οποινδηποτε αλλον εκτος απο εμενα για τις φωνες και για τισ φιγουρες που τη κυνηγανε .....υπαρχουν δυο περιπτωσεις η φοβαται μη τη περασουν για τρελλη και τη κλεισουν καπου (οπως μου χει πει καποιες φορες).....η να υπερβαλει σε μενα σε καποιο περιεργο παιχνιδι τραβηγματος προσοχης......
Δεν της έχει δοθεί όμως η ευκαιρία να μιλήσει σε κάποιον άλλο εκτός από σένα μέχρι τώρα γι\'αυτό λογικό είναι να πιστεύει ότι δεν μπορεί να πει σε κανέναν άλλο τι της συμβαίνει.Πιστευω ότι αν ο γιατρός είναι καλός και δείξει ενδιαφέρον μπορεί να την κάνει να του ανοιχτεί και να του μιλήσει.