-
θα θελα να δουμε μαζι, μερη που δεν εχουμε δει ακομα, να δοκιμασουμε γευσεις που δεν εχουμε δοκιμασει και να πουμε οτι δεν εχουμε πει ακομα.
αλλα να εχει και θαλασσα παντου γυρω, με ηλιοβασιλεματα που λιγωνουν και φεγγαρια που μαγευουν...
(πρωτα ομως θαθελα να ερθουν κατι λεφτα που περιμενουμε με αγωνια, γιατι οι φετινες διακοπες θα ειναι πολυημερες και πολυεξοδες)
-
Οι δικές μου, λόγω κρίσης, δυστυχώς θα είναι πιο μαζεμένες σε σύγκριση με προηγούμενα καλοκαίρια (δν προβλέπεται ταξίδι εκτός ελλάδας ή ακριβό νησί -αχ, Σαντορίνη μου!!!), οπότε είμαι προσγειωμένη και αναφέρω τα εφικτά: Θέλω να κολυμπάω, να χαβαλεδιάζω ατελείωτα με την παρέα μου, να βλέπω τα παιδιά μου χαρούμενα με τις δικές τους καλοκαιρινές παρέες, να τρώμε σε ταβερνάκια δίπλα στο κύμα όλοι μαζί, να την πέφτουμε στα πλαστικά καρεκλάκια θαλάσσης ως τα μεσάνυχτα κουβεντιάζοντας περί ανέμων και υδάτων...
Θέλω και μερικές μέρες (και νύχτες) ρομαντικές, με τον έρωτά μου μόνον, αγκαλιά, τρυφερότητα, 'αγγιγμα, παθος.. σεξ ον δε μπιτσ, λόγια αγάπης, ευτυχία :)
Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα... προς το παρόν, το τηρώ μέχρι κεραίας :)
-
Εγω αυτο που θελω θα το κανω.Ηδη εχω κανει γυρω στα 20 μπανακια.Και θα ρηξω φιναλε στο καλοκαιρι με αυτο το υπεροχο και φτηνο
φεστιβαλ στη Λιθουανια ---> http://www.youtube.com/watch?v=jfuDJbX7bBs