η τελευταια απορριψη που δεχτηκες ποια ηταν?
Printable View
η τελευταια απορριψη που δεχτηκες ποια ηταν?
οταν ημουν σε διασταση με τον αντρα μου και ημουν με εναν ποου ηταν στηριγμα μου(ικαθοτι ειχα μαθει οτι ο αντρας μου ειχε σχεση με ουσιες)αυτος εμφανιστηκε σαν απομηχανης θεος κ ξαφνικα μεταμορφωθηκε η μαλλον για να ειμαι ειληκρινης βοηθησα κι εγω με την κακη ενοια της λεξης σε κακο ....εφαγα την απορριψη μου,εγινα το γραμματοσημο του αιωνα κ τα φαγα...
epeidi kati paromoio sinevi k se mena, telika ti ekanes me ekeinon pou allakse k pou voithises k si?
Ton skeftesai akoma esi? k an girnouse ligo o xronos piso tha to diorthones (afou eixe ginei to kako omos)?
τωρα πια οχι
εχω το εξης αφου ως γραμματοσημο φτανω στα ακρα μετα ως δια μαγειας εξαφανιζονται ολα κι ακομα οταν ξαναγυρισε ειχα ηδη ξενερωσει
αυτο ειναι οτι κολλαω στην απορριψη κι οχι τελικα στα συναισθηματα για καποιον
nai...etsi akrivos, stin aporripsi... ti kourastiko omos, k na mi mporo na me diorthoso! oute tin agapi den mporo na xaro... ti allo!
μια απο τα ιδια ασε που απο την αρχη μιας σχεσης φοβαμαι την απορριψη κι αυτος ειναι ο λογος που την αρρωσταινω
κι ετσι αντι για να ζω τη χαρα της αγαπης ζω την φρικη της απορριψης
αντι να κανω σχεδια για το μελλον σκεφτομια πως θα εκδικηθω την απορριψη
απο την αρχη οταν ολα ακομα ειναι μελι-γαλα
κι αυτες οι φοβιες-ανασφαλειες με οδηγουν στο να μην ειμαι πιστη στις σχεσεις μου
παλι θυμαμαι την πρωτη μου δρ η οποια ελεγε πες οτι εισαι ενας ποδοσφαιριστης που αγαπαει πολυ το ποδοσφαιρο αλλα εκανε εγχειρηση μηνισκου.Οσο κ να θελει να παιξει μπαλα δεν μπορει..μεχρι να γινει καλα..
στο παραδειγμα ο ποδοσφαιριστης ειμαι εγω ,η μπαλα ειναι η σχεση κ ο μηνισκος η ταση μου να μετατρεπω την καθε σχεση μου σε αρρωστεια
den to pistevo, etsi AKRIVOS einai!!
ekdikisi gia kati pou den irthe akoma! prin koimitho eidika erxontai oles oi eikones, sinomotoun enantion mou k ego ftiaxno sxedia gia to pos na min pligotho pote! fovamai tin aporripsi, zilevo, spania na afetho ston allon (k an to kano gia liga lepta), ola ta kala pano mou ta xo pia?? akoma k an o allos kanei kati kalo ego psaxno mia aformi gia na apodeikso oti den to kane gia kalo. mporei edo na to paradexomai k na to ksero alla den pavo na to kano.
alitheia, ti sinevi k strafikes sauta? to xes apo panta h kapoia stigmi egine kati?
Σανύν λένε ότι είναι κάτι η κληρονομική προδιάθεση κάτι η μαμά της δεν την αγαπούσε κάτι μερικά άλλα έδεσε το γλυκό....Είναι να μην σου κάτσει πάντως το οριακό.....
Εγώ που το είχα αυτό και ο ψυχίατρος δεν το είχε επισημάνει με αποτέλεσμα να πιστεύω ότι οι καχυποψίες και φοβίες μου είναι απόλυτα λογικές και να μην στεριώνω σε σχέση;Αχ αχ...Αμαρτίες ψυχιάτρων παιδεύουσι ασθενείς......
Θα άνοιγα ένα θέμα Θάψτε τον θεραπευτή σας αλλά λέω να μη θίξω υπολήψεις....χμμμμ....γκρρρρρ ρρρ!!!!!
Κατι σαν το ανεκδοτο \"εσυ κι ο γρυλος σου\".Quote:
Originally posted by interappted
μια απο τα ιδια ασε που απο την αρχη μιας σχεσης φοβαμαι την απορριψη κι αυτος ειναι ο λογος που την αρρωσταινω
κι ετσι αντι για να ζω τη χαρα της αγαπης ζω την φρικη της απορριψης
αντι να κανω σχεδια για το μελλον σκεφτομια πως θα εκδικηθω την απορριψη
απο την αρχη οταν ολα ακομα ειναι μελι-γαλα
κι αυτες οι φοβιες-ανασφαλειες με οδηγουν στο να μην ειμαι πιστη στις σχεσεις μου
παλι θυμαμαι την πρωτη μου δρ η οποια ελεγε πες οτι εισαι ενας ποδοσφαιριστης που αγαπαει πολυ το ποδοσφαιρο αλλα εκανε εγχειρηση μηνισκου.Οσο κ να θελει να παιξει μπαλα δεν μπορει..μεχρι να γινει καλα..
στο παραδειγμα ο ποδοσφαιριστης ειμαι εγω ,η μπαλα ειναι η σχεση κ ο μηνισκος η ταση μου να μετατρεπω την καθε σχεση μου σε αρρωστεια
χαχχαχαχαχαα
αχ δεν το ειχα σκεφτει αλλα ειναι ακριβως ετσι!!!!!
να σαι καλα εχω πεθανει στο γελιο!!!!!!
malista... kalo mas kouragio tote!
κουραγιο?
κοιτα βασικα στα 30 μου δεν το αποδεχτει ακομα
αν και λογω τοσης ψυχοθεραπειας εχω καταλαβει τα γιατι εν μερει
αλλα παλι πρεπει να τα θυμιζω στον εαυτο μου
εχω 2 επιλογες
η μια ειναι να προσπαθω να μην το κανω αυτο στον εαυτο μου(οταν με πιανει ομως τα λογια κ η λογικη ειναι περιττα κ
η δευτερη ειναι να μην δινω τοσο εμφαση μετα, να μην κολλαω σαν γραμματοσημο στο οτι εγινα γραμματοσημο
Εφ\'όσον έχουμε φάει πολλή απόρριψη και άρα έχουμε δεχτεί αρνητικά μηνύματα αναπληρώνουμε το κενό και γεμίζουμε τις μπαταρίες με άτομα που δεν μας απορρίπτουν..Δεν μπλέκουμε με αυτούς που θα μας απορρίψουν-περιστασιακοί εραστές για παράδειγμα.....
Αγαπάμε αυτούς που μας αποδέχονται και μας αγαπούν....
Αυτοί που μας απέρριψαν στο καλό....(και εν μέρει κακό ανάλογα τις εκδικητικές μας τάσεις).Αλλά δεν το προκαλούμε.Ξέρω ότι αν πάω με αυτόν θα περάσει καλά μαζί μου και θα με απορρίψει.Το ξέρω..Γιατί πάω;
Η πλάκα είναι ότι πάντα επέλεγα αυτούς με το προφίλ του καλού παιδιού και από αυτούς την πατούσα...
Πολλοί ήταν πιασμένοι και τυφλά ερωτευμένοι με την φίλη τους-γαμώτο!!!!!και άλλοι ε,χμμμ ήταν λίγο μη δυναμικοί για εμένα..Εγώ δεν κολλάω σε όλες τις απορρίψεις...Απλά απαξιώ και απομακρύνομαι απ\'τον στόχο και δεν γουστάρω να βγάζω το κολλημένη...
Καλύτερα στο μυαλό μου να χτυπιέμαι παρά να πέσω τόσο χαμηλά...Να μη με θέλει και να τον παρακαλάω λες και μου κάνει χάρη....Χμμμμ...
Πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο στην επόμενη γωνιά.....αυτό είχα στο μυαλό.....Βέβαια υπήρξαν ελάχιστοι που διέψευσαν αυτό το σκεπτικό και δεν μπόρεσα να τους υποτιμήσω-ξεπεράσω εύκολα...