Να σασ πω κατι...βρε παιδια ομωσ...
υπαρχει ομωσ και ο παραγοντασ φαντασια..αλλα και η δυνατοτητα γρηγορησ συσχετισησ πραγματων και δημιουργιασ συνδιασμων..
πχ εγω ειμαι καταθλυπτικη ετσι?
ε..ο συντροφοσ μου συχνα οταν του παραπονιεμαι για κατι η στεναχωριεμαι..με ρωταει..\"και πωσ εβγαλεσ αυτο το συμπερασμα βρε αγαπη μου?\"
..ε και του εξηγω πχ...
οτι το ειπεσ..πχ ψυθιριστα οχι κατα λαθοσ αλλα επειδη δεν ηθελεσ να το ακουσω..και γι αυτο εφυγεσ πχ απο το δωματιο..αλλα αγαπη μου αν ειναι να θελεισ να εχεισ γυναικεσ καβαντζα αυτο σιμαινει πωσ πιεζεσαι.. και δεν εισαι σιγουροσ...και οκ δεν υπαρχει προβλημα..γιατι δεν θελω να πιεζομαστε αλλα εχουμε πει να ημαστε ειλλικρινεισ..γιατι αγαπιομαστε...και αν δεν εισαι σιγουροσ δεν τρεχει τιποτα απλα θα κρατησω κι εγω χαλαρη σταση..και ασ παει οπωσ θελει...\"
παραδειγμα υποθετικο ηταν αυτο...ε και μετα απο κατι τετοια μου λεει πωσ ναι μεν κανω συσχετισμουσ με αληθινα συμβαντα και καταστασεισ..αλλα ξεφευγει η υποθεση που κανω και γινεται τοσο απροβλεπτη που δεν εχει την δυνατοτητα να με παρακολουθησει και να με πιασει ακριβωσ σε πιο σημειο τησ σκεψησ μου...στεναχωρηθηκα...
και παιδια δεν ειμαι παραλογη ουτε φαντασιοπλικτη απλα κανω περιεργουσ συσχετισμουσ και συνδιασμουσ... τα μονα που τα συνοδευουν ειναι το αγχοσ και η λυπη...:P
χεχεχεχ...