Originally Posted by
Frini
Παιδιά , έχω ένα φιλικό ζευγάρι που είναι παντρεμένοι πολλά χρόνια, με μια όμορφη σχέση μεταξύ τους.
Από την αρχή υπήρχε η συμφωνία ότι αν κάποιος θελήσει να κάνει καποια ερωτική σχέση θα είναι αποδεκτό από τον άλλο, αρκεί να γίνονται σεβαστα κάποια πράγματα για να μην εκτείθενται κυρίως απέναντι σε τρίτους.
Προς το παρόν το έχει κάνει ο ένας εκ των δύο μόνο, χωρίς ο άλλος να αισθάνεται αδικημένος, απλά δεν του προέκυψε δεν ένιωσε την ανάγκη.
Είναι απόλυτα ειλικρινεις μεταξύ τους, δεν υπάρχει λόγος να μην είναι. Μου εξομολογήθηκε αυτός που "απάτησε" ότι αν δεν είχε το "ελεύθερο" από τον άλλο, αν το έκανε κρυφά , θα βιωνε πολύ πιο έντονα συναισθήματα με το τρίτο πρόσωπο, τώρα δεν του προκύπτουν και αυτό έχει σώσει την σχέση.
Σας το αναφέρω, δεν το κατανοώ πλήρως, δεν ξέρω πως μπορεί να λειτουργεί και ουτε πιστεύω ότι προσωπικά θα μπορούσα να λειτουργήσω σε τέτοιο πρότυπο σχέσης.
Όμως οι δυο τους είναι μια χαρά μεταξύ τους χωρις ζηλειες χωρις ψέμματα και απολαμβάνουν μετά από πολλά χρόνια τον γάμο τους.