Originally Posted by
λιλιουμ
Θελω να πω κατι πανω στο θεμα αλλα μαλλον το πως σκεφτομαι εγω δεν κολλαει πουθενα εδω περα...... Για μενα αν βρεθεις σε αλλου το κρεβατι υπαρχει προβλημα στη σχεση.. Πως γινεται να εισαι καλα και ερωτευμενος και να αφησεις αλλον να σε αγγιξει..... Εδω εγω ημουν σινγκλ αλλα κολλημενη με καποιον βλακα που φαινοταν κ οτι δε θα γινοταν τπτ, μου την επεσε καποιος αλλος που αν και μου αρεσε, δε μπορουσα με τπτ να ανταποκριθω........
Καταλαβαινω το απωθημενο και να θες να δοκιμασεις κατι, το εχω ζησει, αλλα δε χαλασα υγιη και ευτυχισμενη σχεση.. Καταλαβαινω την αναγκη για μια τρελα για ενα παθος, να μη μπορεις να σκεφτεις και να ελεγξεις τι κανεις, αλλα αυτο για μενα δειχνει προβλημα στη σχεση.. Απο την αλλη, δεν ξερω πως ειναι αν εισαι πολαλ χρονια με εναν ανθρωπο..
Καμια περιπτωση δεν ειναι ιδια βεβαια... Για αυτο λεω κατι θελω να πω αλλα δεν ξερω.. Ειναι ολα ρευστα, υποοκειμενικα, καθε περιπτωση μοναδικη και οι σχεσεις θελουν πολλη δουλεια να διατηρηθουν καλα, και αυτο που τις χαλαει συνηθως ειναι ο εγωισμος.. Δεν κοιταω να απολαμβανω αυτα που εχω, κοιταω να ικανοποιησω μια τρελα, μια απαιτηση εγωιστικη που πολλες φορες εκκινα απο εναν φοβο, μια αδυναμια.. Η ευτυχια δεν ειναι εκει εξω συνηθως, οπως νομιζουμε, ειναι μεσα μας.. Αν ειμαστε καλα με εμας, ειμαστε και με τους γυρω μας, μπορουμε να μεινουμε σε μια σχεση, και να ειμαστε ευτυχισμενοι με αυτην..
Εχω πολλες σκορπιες σκεψεις πανω στο θεμα σχεση αυτες τις μερες..... Αν εβγλαε ακρη κανεις απο οτι εγραψα, συγχαρητηρια.