κμ τριτη να πηγαινες θα ειχε την πρωτοτυπη απορια:χμ κ δεν σε ρωτησα νεαρε μου μηπως περνεισ ναρκωτικα κ συγνωμη που δεν στο χα ρωτησει πιο μπροστα αλλα περιμενα να αποκτησουμε χ οικειοτητα.....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ� �ΑΑΑΑΑΑΑΑ
Printable View
κμ τριτη να πηγαινες θα ειχε την πρωτοτυπη απορια:χμ κ δεν σε ρωτησα νεαρε μου μηπως περνεισ ναρκωτικα κ συγνωμη που δεν στο χα ρωτησει πιο μπροστα αλλα περιμενα να αποκτησουμε χ οικειοτητα.....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ� �ΑΑΑΑΑΑΑΑ
όχι τη δεύτερη φορά με το ρώτησε με τρόπο ξέρεις με συγχωρείς που σε ξαναρωτάω...
την ίδια μέρα μετά από αυτήν τη γελοία συνεδρία έκανα και εγκεφαλογράφημα...
με γέμισαν το κεφάλι ηλεκτρόδια, με έκαναν ήρωα ταινίας επιστημονικής φαντασίας και πέθανα στο γέλιο λέμε...
ολα καλα?
όλα άψογα
Quote:
Originally posted by raphsssodos
όχι τη δεύτερη φορά με το ρώτησε με τρόπο ξέρεις με συγχωρείς που σε ξαναρωτάω...
την ίδια μέρα μετά από αυτήν τη γελοία συνεδρία έκανα και εγκεφαλογράφημα...
με γέμισαν το κεφάλι ηλεκτρόδια, με έκαναν ήρωα ταινίας επιστημονικής φαντασίας και πέθανα στο γέλιο λέμε...
αυτό είναι που λέμε ενσυναίσθηση του επαγγελματία ειδικού ψυχικής υγείας ε;:o:o:o:o:o
αυτό είναι.
επιμενω να σκεφτομαι υπερθετικα για τον τωρινο μου γιατρο.....θελω να πιστευω οτι θα με βοηθησει να θελησω να βοηθησω τον εαυτο μου..επιτελους
εγώ μπορώ να σε υποχρεώσω.
~βγαίνω και σε συσκευασία με δώρο~
τι δωρο?
θεραπεία γέλωτος.
καλοοοοΑντε μπας και γελασει το χειλακι μας...
~είμαι πολύ απαιτητικός όμως~
δηλαδη????
~όπως είπα δεν προσπαθώ αλλά απαιτώ~
ναι τι απαιτεις?