Originally Posted by
kuxumuxu
Νομίζω τα έχετε μπλέξει λίγο τα πράγματα. Και επαναλαμβάνω, μίλησα για "τρόπο επικοινωνίας". Δεν μίλησα για ψέμματα. Όταν δηλαδή κάποια σου πει κάτι με υπονοούμενο... πχ... "τι κάνεις απόψε, που είμαι μόνη στο σπίτι", μιλώντας πλαγίως και με υπονούμενα, την θεωρείς τσουλάκι και θεωρείς ότι σου υπονομεύει την νοημοσύνη σου, άρα την έχεις μόνο για μία ξεπέτα. Αντιθέτως, αν απλά έρθει και σου πει "Έλα να με γ@μΗσeis σε καμιά ώρα στο σπίτι μου" την θεωρείς κυρία και άρα κάνει για σχέση, μόνο και μόνο επειδή μίλησε ευθέως.
Ε, όχι ρε παιδιά. Όχι τόση υποκρισία. Δηλαδή έλεος.
Εγώ, απλά τα λόγια σου και του άλλου συμφορουμίτη που συμφώνησε μαζί σου επαναλαμβάνω.
Διότι το "θεματάκι μας" ξεκίνησε πάλι, όταν απλά, απαντώντας σε ένα "οριακά σεξιστικό" σχολιάκι σου, του τύπου αν προσφέρομαι για σεξ, σου μίλησα για υπονοούμενα, για να μην το τραβήξω, εφόσον όπως θα έχεις καταλάβει μετά από τόσους μήνες, με ενοχλούν αυτά τα σχόλια.
Όμως, ΟΚ, όχι πια ευγένειες σε τέτοιου είδους σχολιάκια, από όποιον κι αν προέρχονται...
Και όχι δεν θα τα παίρνω στην πλάκα, ούτε θα τα περνάω στο ντούκου. Θα απαντάω ευθέως, όπως λέτε ότι σας αξίζει.
Αυτά.