εγω δεν εχω εντοπισει πολλες αλλαγες απο την εναρξη της νοσου μεχρι σημερα δηλαδη η ζωη μου εξελισεται κανονικα με μεσοδιαστηματα κρισεων που κρατανε 1 με 2 βδομαδες το θεμα ειναι οτι στις 5 με 6 φορες που μου παρουσιαστηκαν οι κρισεις με κοψανε απο τη ζωη μου στη καλυτερη των περιπτωσεων κλειστηκα στο σπιτι με φαρμακα στη χειροτερη εξαφανιζομαι για ενα 2 μηνες μεσα σε μια κλινικη μεγαλο προβλημα αυτο πρακτικα αν το δεις. πολυ ενδιαφερουσες περιοδοι στη ζωη μου ηταν οταν δεν επαιρνα φαρμακα πρωτα απο ολα ειχα ενεργεια να τρεξω να βγω να δουλεψω ορεξη για παρεα για γουστα και οχι τη χαζομαρα με τα αντιψυχωσικα που ολη μερα λιωνεις σπιτι βαρυς και η πλακα εινια οτι πεινας κιολας.
πριν απο ενα μηνα πηρα εξητηριο απο σταυρουπολη πριν εισαχθω εκανα 2 δουλειες ηχοληπτης-μηχανικος στον φμ100 και ραδιοφωνικος παραγωγος στον μυθος φμ εκανα δικια μου εκπομπη σε πρωτη φαση μολις βγηκα ξενερωσα στην ιδεα αλλα τωρα σκεφτομαι οτι πρεπει να αρχισω παλι. ενα αλλο μεγαλο θεμα ειναι οτι οταν με ποιανουν οι κρισεις γινομαι περιεργος στους αλλους και εξαφανιζομαι κιολας μετα δυσκολευομαι να τους αντικρυσω κολαω δε ξερω πως να τους θεσω το προβλημα.
επειδη εχω ξενερωσει με τους γιατρους που εινια μαλακες δηλαδη οι 3 μου λεγαν δεν εχεις τιποτα και οι υπολοιποι 4 εχεις ψυχωση σχιζοφρενεια παρανοια ξερω γω ας τα βρουνε πρωτα αυτοι να καταληξουν τι εχω και μετα συζηταμε για φαρμακα. ειναι πολυ ωραια να μη παιρνεις φαρμακα μονο σαν αισθηση ρε παιδι μου ξεχνιεσαι και αυτη η ενεργεια εντωμεταξυ τωρα αρχιζω παλι και διαβαζω βλεπω ταινιες μουσικες αβερτα το θεμα ειναι ομως οτι εχω ορεξη πριν δε γουσταρα μια οχι πως δε μπορουσα η μνημη η αντιληψη μου ο ειρμος μου λειτουργουσαν πολυ καλά ιδιως με τη μνημη μου ειμια πολυ ευχαριστημενος συγκρατω πολλα πραματα ονομασιες χρονολογιες μουσικες ονοματα τα παντα.
εχω παρατηρησει παντως οτι τα φαρμακα σε μενα τουλαχιστον προκαλουν ενα εθισμο του τυπου δε μπορω να κοιμηθω και ενα ψυχολογικο τυπου ανυσηχια που παω χωρις φαρμακα αλλα αυτο παιζει να μου το εχουν δημιουργησει οι γιατροι το οτι πρεπει να τα παρω το θεμα ομως εινια οτι μπορω να μη τα παρω εχω περασει 3 με 4 χρονια χωρις φαρμακα. δεν προτεινω σε κανεναν κατι τετοιο το κανω με δικη μου ευθηνη στον εαυτο μου απο την εμπειρικη μου γνωση πως λειτουργω διαβασα και κατι για αυτοκτονιες και ευθανασιες χαζομαρες μαλακιες η ζωη εχει και ομορφες εκφανσεις και ασχημες μαθαινουμε να ζουμε με αυτα που εχουμε θα αφιερωσω σε ολους μας ενα πολυ ομορφο κοματι
http://www.youtube.com/watch?v=qq0PMngIiUg