Originally Posted by
Walk.on
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά.Καλώς σας βρήκα και εγώ με την σειρά μου.Με τα posts που διάβασα στο συγκεκριμένο τοπικ νιώθω οτι βρήκα κάποιους που έχουν πραγματικά το ίδιο πρόβλημα με εμένα.Εγώ τον τελευταίο μήνα νιώθω οτι έχω και εγώ κατάθλιψη.Η μοναξιά και η απογοήτευση από ανθρώπους που θεωρούσα έμπιστους,το γεγονός οτι δεν έχω κανέναν να του μιλήσω,ακόμη το οτι,ότι προγραμματίζω γίνεται ακριβώς το αντίθετο,και η πλήρης αποτυχία σε προσωπικό επίπεδο(κοπέλες), αποτελούν μόλις λίγους από τους λόγους που νομίζω οτι με οδήγησαν στην κατάθλιψη.Ίσως,θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε αν τα παρακάτω αποτελούν συμπτώματα κατάθλιψης:
1)το ρίγος(τρέμουλο και συσπάσεις).
2)η αύξηση του καρδιακού ρυθμού.
3)νιώθω παγωμένος
4)Τάσεις για εμετό(όχι καθημερινά).
5)Έχω χάσει την αξία μου,αυτοπεποίθηση κτλ
Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο έχω σκεφτεί οτι πρώτα θα πρέπει να πάω σε πνευματικό,αν και κάποιοι διαφωνούν με αυτό,και αν χρειάζεται στη συνέχεια και σε ψυχολόγο.
Ευχαριστώ που μας δίνετε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τα προβλήματα μας,και ελπίζω να μου απαντήσετε διότι βρίσκομαι σε πολλή κακή ψυχική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Υ.Γ.:kykne προσπάθησε να εκτονώνεσαι κάπου.Εγώ έχω αρχίσει γυμναστική και νομίζω πέρα του οτι θα καταφέρω να γίνω απολλώνιο κορμί(εδώ γελάμε),ξεδίνω και μην σου πω οτι απαλλάσσομαι,για λίγη ώρα από αυτά που με απασχολούν.
Παράλληλα αφού επηρεάζονται άμεσα και οι επιδόσεις σου στον χώρο εργασίας,προσπάθησε να αντιμετωπίσεις ένα-ένα αυτά που σε απασχολούν και με απόλυτη ηρεμία(κάτι που καταλαβαίνω είναι δύσκολο).
Γράψτα ίσως σε ένα χαρτί,και ενδεχομένως να σε βοηθήσει στην οργάνωση επίλυσης των ζητημάτων που σε απασχολούν.