Ναι.. Πάντως εγώ το έχω εδώ και 7 χρόνια.
Printable View
αντι για 2ο ψυχωτικο επεισοδιο μπορει να ερθει η ιαση.ειναι η ευκαιρια να γινουμε καλα
Όχι ρε,μη κάνουμε καλύτερα τέτοιες βλακείες... Εγώ θα εξακολουθήσω να παίρνω τα φάρμακα μου...
Δεν θέλω να ξανανοσηλευτώ σε νοσοκομείο και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει πανικός...
Και να μήν έρθει ποτέ η ίαση που λές,εγώ θα μάθω η θα προσπαθήσω να ζήσω με τα φάρμακα...
Κάπου είχα διαβάσει ότι ένας στους πέντε αν κόψει τα φάρμακα γίνεται τελείως καλά,εγώ πάντως και τις τρείς φορές που έκοψα τα φάρμακα υποτροπίασα.
Προφανώς δεν ανήκω σε αυτή τη κατηγορία και δεν αξίζει για μένα να πάρει κανείς/καμιά τέτοιο ρίσκο!
den ειπα οτι πρεπει να κοψει κανεις τα φαρμακα για να γινει καλα
Είπες αντί για 2ο ψυχωτικό επεισόδιο μπορεί να έρθει η ίαση και να γίνουμε καλά..
Πώς να έρθει ρε μεγάλε το δέυτερο ψυχωτικό επεισόδιο αν δεν κόψεις τα φαρμακά σου; Δεν έρχεται, αυτός είναι και ο ρόλος των φαρμάκων να προλαβαίνουν την υποτροπή.
Σωστός; Ή εγώ πάλι δεν κατάλαβα κάτι σωστά;
ισως ρε μεγαλε το νοημα απο αυτο που ειπα να μην το διατυπωσα σωστα.αλλα δυστυχως ομως η υποτροπη μπορει να ερθει και με φαρμακα
oxi kanena belaki
Να σου κάνω μία προσωπική ερώτηση;
Eσύ έχεις καθόλου στύση και γενικά σεξουαλική επιθυμία;
exω αλλα οχι αρκετη για να κανω ερωτα
για να συνεχισω τον τιτλο του θρεντ ειναι ανυποφορο,πραγματι ειναι ανυποφορο με το στιγμα που εχουμε να χανουμε καλους φιλους.αλλα παρολο που πολλοι απο αυτους ειναι καλα παιδια ειναι ντροπη τους να κανουν οτι δεν μας βλεπουν μονο και μονο επειδη αρωστησαμε οπως συνεβει σημερα σε εμενα
σε καταλαβαινω απολυτα φιλε Δημητρη . υπαρχει μεγαλη προκαταληψη και αγνοια στους περισσοτερους ανθρωπους .
Eγώ πάντως ανέκαθεν δεν είχα πολλούς φίλους 1-2 το πολύ..
Αλλά για να έχουμε καλό ερώτημα, πώς το έμαθαν; Toύς το είπες; Ή το κατάλαβαν απ'τα συμπτώματα;
Πόσο ετών είσαι; Εγώ πάντως όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω ότι δεν έχω και τόσο ανάγκη τους φίλους, άσε που ο καθένας κοιτάει την πάρτη του,ούτε πιστέυω ότι υπάρχει πραγματική φιλία....